Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cinematografia romaneasca (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=229)
-   -   Cel mai bun film românesc dintre 1989 si 2008 (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=92580)

Judex 06 Sep 2010 22:51

Hai, Pitbulleanu, cu toapele!

Pitbull 06 Sep 2010 23:08

Ce??

Lecart 06 Sep 2010 23:14

Cred ca se refera la topurile pe 2009 si 2010.

Eu totusi nu-mi explic o treaba. Imi zice ca am votat deja ("Voters: 166. You have already voted on this poll"), eu nu-mi amintesc sa fi votat si nici n-apar in liste. Ciudat.

Judex 06 Sep 2010 23:45

Evident - un top, doua toape. :P

Pitbull 06 Sep 2010 23:57

Originally Posted by Lecart:

Eu totusi nu-mi explic o treaba. Imi zice ca am votat deja ("Voters: 166. You have already voted on this poll"), eu nu-mi amintesc sa fi votat si nici n-apar in liste. Ciudat.

Inseamna ca ai votat - si nu mai tii minte - inainte de transferul forumului de pe phpBB pe vBulletin. Programul trecut nu inregistra votantii, deci identitatile lor nu s-au importat in asta.

@Judex:
Toapä esti tu.

Liviu- 07 Sep 2010 00:00

Nici eu nu tin minte sa fi votat, sigur mai merge poll-ul? Se poate confirma printr-un cont nou de exemplu...

Judex 07 Sep 2010 00:25

Ce-ai, vere, Pitbull? Ala e pluralul corect! Nu stiai? :-O
Dupa modelul succesuri. >:)

Hai, gata cu gluma, sa vedem topurile promise si sa aflam de ce nu mai functioneaza sondajul de-aici.

Lecart 07 Sep 2010 00:26

mda, daca am votat, cred c-am votat acum 2 ani; am uitat; oare pot sa aflu cumva ce film am votat?

Pitbull 07 Sep 2010 00:30

N-ai cum; asa cum spuneam, phpBB-ul nu salva aceste detalii.
Cred cä poll-ul mai merge. Libelula tocmai a votat in cel paralel, cu filmele dinainte de 1989 - si le-am facut in aceeasi zi si in aceleasi conditii, fara termen. Un user nou, care sigur n-a avut cand sa voteze, ne poate spune.

Judex 07 Sep 2010 00:43

Originally Posted by Lecart:

mda, daca am votat, cred c-am votat acum 2 ani; am uitat; oare pot sa aflu cumva ce film am votat?

Cand esti autentificat, filmul pe care l-ai votat apare cu caractere italice.

Lecart 07 Sep 2010 00:49

^ Da, asa se-ntampla in mod normal. Numai ca, logat fiind, nu-mi apare niciun titlu in italice, in pollul asta. Deci e cum zice Pitbull. Acum, daca ar fi sa votez, nici n-as sti ce s-aleg.

Cum e Examen? Asta-i singurul din lista pe care nu l-am vazut.

Judex 07 Sep 2010 00:51

E ala cu taximetristul condamnat aiurea pentru crima in anii '70.

dragonfly_drk 07 Sep 2010 00:59

am vazut Examen... nu e cel mai bun film romanesc pe care l-am vizionat, dar pentru cultura cinematografica, sa spunem ca merita... ;)

andreyuzzu 07 Sep 2010 21:02

4 luni 3 saptamani 2 zile mi se pare o panarama de film. Nu stiu cum a luat premiu la cel mai bun film la cannes....O tipa vrea sa faca avort in perioada comunista , punct...Subiectul nu e unul rau dar sa tragi 2 ore de un film in care nu se intampla nimic deja e prea mult.

Cel mai bun film de dupa revolutie e Filantropica. Are intamplari neasteptate , muzica buna , e filmat bine , nu mai zic de prestatia lui Gh. Dinica care e magistrala.

Pitbull 07 Sep 2010 21:05

Ups...! :">

dragonfly_drk 07 Sep 2010 21:46

dacă era Filantropica în poll, cu siguranţă ar fi câştigat... :x
dar nu e =((

omudindulap 07 Sep 2010 21:51

Originally Posted by dragon:

filantropica.
nota mea 8/10

Originally Posted by dragon:

eh, da... m-am uitat intr-un sfarsit si la "E pericoloso sporgersi"
un film delicios... mi-a placut la nebunie. intradevar ii dau nota 10

Quote:

dacă era Filantropica în poll, cu siguranţă ar fi câştigat

Decide-te !!

dragonfly_drk 07 Sep 2010 22:02

ok, ştiu că sunt foarte dură când vine vorba de filme româneşti, dar pe lânga alte filme, Filantropica e lux. şi da, "E pericoloso sporgersi" e mai bun... ha, că uitasem de el şi nici nu am văzut că e pe aici.

offf... prea multe filme. bine, rectific... era printre primele... ;)
defapt, dacă stau bine să ma gândesc, e foarte clar şi limpede că filmele vechi nu vor avea niciodată întâietate în faţa celor noi... deci pana la urmă, am avut şi eu un pic de dreptate când am zis că filmul românesc, vechi, e slab... oricum, notele nu le schimb, şi nici filmul cu care am votat... şi asta pentru că e foarte importantă ordinea în care le vezi şi o posibilă evoluţie în gândire. iar această evoluţie nu o poţi vedea, decât privind în urmă, la părerile pe care le aveai în trecut

(aberez?:-/ )

omudindulap 07 Sep 2010 22:11

Originally Posted by dragonfly_drk:

(aberez?:-/ )

Niciodata.

cetateanu 10 Sep 2010 22:51

Nu am vazut Filantropica a lui Nae Caranfil.

All times are GMT +2. The time now is 11:41.