![]() |
Hai, Pitbulleanu, cu toapele!
|
Ce??
|
Cred ca se refera la topurile pe 2009 si 2010.
Eu totusi nu-mi explic o treaba. Imi zice ca am votat deja ("Voters: 166. You have already voted on this poll"), eu nu-mi amintesc sa fi votat si nici n-apar in liste. Ciudat. |
Evident - un top, doua toape. :P
|
Originally Posted by Lecart:
@Judex: Toapä esti tu. |
Nici eu nu tin minte sa fi votat, sigur mai merge poll-ul? Se poate confirma printr-un cont nou de exemplu...
|
Ce-ai, vere, Pitbull? Ala e pluralul corect! Nu stiai? :-O
Dupa modelul succesuri. >:) Hai, gata cu gluma, sa vedem topurile promise si sa aflam de ce nu mai functioneaza sondajul de-aici. |
mda, daca am votat, cred c-am votat acum 2 ani; am uitat; oare pot sa aflu cumva ce film am votat?
|
N-ai cum; asa cum spuneam, phpBB-ul nu salva aceste detalii.
Cred cä poll-ul mai merge. Libelula tocmai a votat in cel paralel, cu filmele dinainte de 1989 - si le-am facut in aceeasi zi si in aceleasi conditii, fara termen. Un user nou, care sigur n-a avut cand sa voteze, ne poate spune. |
Originally Posted by Lecart:
|
^ Da, asa se-ntampla in mod normal. Numai ca, logat fiind, nu-mi apare niciun titlu in italice, in pollul asta. Deci e cum zice Pitbull. Acum, daca ar fi sa votez, nici n-as sti ce s-aleg.
Cum e Examen? Asta-i singurul din lista pe care nu l-am vazut. |
E ala cu taximetristul condamnat aiurea pentru crima in anii '70.
|
am vazut Examen... nu e cel mai bun film romanesc pe care l-am vizionat, dar pentru cultura cinematografica, sa spunem ca merita... ;)
|
4 luni 3 saptamani 2 zile mi se pare o panarama de film. Nu stiu cum a luat premiu la cel mai bun film la cannes....O tipa vrea sa faca avort in perioada comunista , punct...Subiectul nu e unul rau dar sa tragi 2 ore de un film in care nu se intampla nimic deja e prea mult.
Cel mai bun film de dupa revolutie e Filantropica. Are intamplari neasteptate , muzica buna , e filmat bine , nu mai zic de prestatia lui Gh. Dinica care e magistrala. |
Ups...! :">
|
dacă era Filantropica în poll, cu siguranţă ar fi câştigat... :x
dar nu e =(( |
Originally Posted by dragon:
Originally Posted by dragon:
Quote:
Decide-te !! |
ok, ştiu că sunt foarte dură când vine vorba de filme româneşti, dar pe lânga alte filme, Filantropica e lux. şi da, "E pericoloso sporgersi" e mai bun... ha, că uitasem de el şi nici nu am văzut că e pe aici.
offf... prea multe filme. bine, rectific... era printre primele... ;) defapt, dacă stau bine să ma gândesc, e foarte clar şi limpede că filmele vechi nu vor avea niciodată întâietate în faţa celor noi... deci pana la urmă, am avut şi eu un pic de dreptate când am zis că filmul românesc, vechi, e slab... oricum, notele nu le schimb, şi nici filmul cu care am votat... şi asta pentru că e foarte importantă ordinea în care le vezi şi o posibilă evoluţie în gândire. iar această evoluţie nu o poţi vedea, decât privind în urmă, la părerile pe care le aveai în trecut (aberez?:-/ ) |
Originally Posted by dragonfly_drk:
Niciodata. |
Nu am vazut Filantropica a lui Nae Caranfil.
|
All times are GMT +2. The time now is 11:41. |