![]() |
Re: hmmm
Originally Posted by keepwalking:
- amândoi poartä pantaloni, veston si cravatä - amândoi au ficatul în dreapta - amândoi inspirä oxigen si expirä bioxid de carbon - amândoi s-au näscut în secolul XX. Si, mai ales: - amândoi locuiesc pe a treia planetä de la Soare. |
|
Excelente, amândouä! :love: :love:
Respecte si multumiri, CoaNe EgoaNe! |
"Imbracat intr-un pulover rosu, Basescu a declarat ca le va cere demisia parlamentarilor care l-au suspendat".
Asta s-a intamplat la mitingul de la Constanta. Adica iar o luam de la capat cu circul??? Iar sicane, iar razboi, iar spectacol? |
mi se rupe de toti basestii. hai selby!
|
Revenge, definitely his favorite sin...
|
Originally Posted by Airlight, în «Articolul zilei, viata bate filmul»,:
Mersi, monser. Ochii cât sarmalele, popor! |
noi avem o perceptie despre vot complet data peste cap. la noi nu votezi cu un om sau o platforma, la noi votezi "contra aluilalt". s-a votat contra lui vadim, s-a votat contra lui nastase, acum se va vota contra parlamentului. iar acum, treceti cu vederea toti pasii strambi ai lui basescu (si au fost destui) si votati contra unei institutii, generalizand si spunand ca este formata doar din hoti si corupti si etc. si facand glume tampite gen "puliceanu".
|
ai dreptate oarecum, dar uneori primeaza pragmatismul unei gandiri de genul "raul cel mai mic"
|
Un prieten de-al meu a realizat o farsa de succes care ne-a cam dat pe spate de ras... A creat un id si a trm in lista lui mass ca acel id e a lui basescu si ca e dispus sa asculte opiniile tuturor.... In 2 min lista era plina, buzz-urile scartaiau in urechi, oamenii dadeau salut marelui presedinte... Dar degeaba ca raspunsuri din canci datorita faptului ca prea multi intrasera in acelasi timp... si era flood... Un lucru e cert naivitatea ramane cea mai acuta boala a romanului
|
Originally Posted by jeleu:
De fapt e cu schepsis! Vine asa: "täria" e virtutea oricärei puli normale, sänätoase, demne, folositoare, nobile. Din päcate, cea pe care i-a implantat-o maica naturä prin rect la nastere, aburând-o-n sus pânä-n umbrela gâtului, pe post de coloanä vertebralä, e flascä, molesitä, flescäitä, impotentä, lesinatä ca o macaroanä fiartä. Din aceste douä motive, tâmpita glumä e totusi justificatä, adecvatä, legitimä, corespunzätoare si socialmente utilä. Oricum, subiectul nu meritä efortul unor glume inteligente. Dacä ne vine inspiratia, ne vine - dacä nu, nu. Apropo, mai tineti minte (äia care-ati prins armata obligatorie), cântecaciul ästa? Doar (...) luni au mai rämas... Mor apevistii de necaz... Futu-i în guuu-räää...! Armata nu se mai face, dar arta merge înainte: Doar zece zile-au mai rämas... Mor pesedistii de necaz... Futu-i în guuu-räää...! |
pitt, si asta e cam naspa! :hmm:
adica e foarte seaca.... si sugereaza atitudinea aia de chibitzi, de ciudosi... :sick: |
Originally Posted by jeleu:
|
Originally Posted by ulrich:
|
"tradiceanu" si "tarigeaona" erau ok, semanau cu numele originalului. dar hai sa nu ne mai cacam pe noi incercand sa gasim cine stie ce combinatii nebune de nume.
plus ca "razgandeanu" backfired si a devenit "razgandescu" pitt, sa tin minte sa nu-ti las benelli-ul pe mana :P . ulrich, am lucruri mult mai bune de facut decat sa caut scandaluri pe forumuri. si sunt sigur ca si pitbull. plus ca deocamdata suntem ok. deocamdata :D |
Cred ca pe subiectul asta s-a cam spus si citit ce era de spus si citit.
Pentru unii, myself included, treaba e prea groasa ca sa fie ignorata. Dupa parerea mea s-a creat, cam ca in iunie '90, un precedent periculos de anormalitate in functionarea corecta a institutiilor politice, bazat, si acum ca si atunci, pe ingenuitatea masei electorale. Precedent care ne va urmari de acum incolo peste tot sub titlul de istorie. Miza e intre a amenda acest precedent sau a-l lasa sa existe, adaugandu-l la coada de tinichele pe care ni le lasam puse pe spate de 15 ani de zile. Pentru altii e spectaculos, ceva de urmarit de pe margine precum eclipsa. Pentru ei evenimentul are loc pe alta planeta, insa e interesant de urmarit la tv ca si condiment intre alte prioritati zilnice. Pentru altii, iarasi, e o cautare a Graalului curateniei si adevarului politic, si asta in lumea politica romaneasca. E posibil sa apara la un moment dat, insa deocamdata Graalul ala e o legenda, nu mai apropiata ca voievozii invocati de toti jucatorii in nevoie de capital de imagine. Simply put, there is no such thing yet. Desi am avea nevoie de ele, nu avem inca nici un legislativ ca al primilor americani, nici un presedinte ca jfk. Nu avem nici macar un rege. Teoria mea e ca, chiar daca le-am avea, n-am fi pregatiti pentru ele. Ratiu a fost aici si a fost alungat cu pietre, Mihai a revenit doar ca sa fie pus la pozat cu presedintii. As of today, Romania e o tara dureros de agrara. Would it take the chances offered, poate ajunge in 20 de ani pe undeva pe unde e azi Portugalia sau Spania (mai curand prima), cu conditia de a sti ce sa faca cu aceste sanse. Interese economice de moment fac insa posibila si ratarea acestor sanse, exact ca pe cele de pana acum. Si ce e mai grav e ca totul e "pe fata". Daca la inceput era 'economie subterana', acum e 'in your face technology'. Iar ce nu realizeaza electorul de rand e ca asta il prejudiciaza si il va prejudicia pe el personal, si sansele pe care le are aici, in Romania, raportat la taxele pe care le plateste. |
Originally Posted by Airlight:
|
de 10 mai
sa vina Regele Mihai. |
Exact ce spuneam, Pe Antena 1 e Vadim, latra la luna posedat. A transpirat ca un porc de a iesit slinul prin camasa, flutura niste hartii xerox care cica ar fi niste dovezi beton impotriva marinarului. Le are din niste surse din fosta Securitate (tipic). Medicamente, medicamente !
|
Originally Posted by Pitbull:
Doar nouä zile-au mai rämas... Mor peremistii de necaz... Futu-i în maaa-määä...! |
All times are GMT +2. The time now is 23:59. |