![]() |
Originally Posted by lady_mystyque:
in rest sunt pentru Zeta pentru fotografie si pentru filmul noir wajda sau zanussi? |
pt Se7en : nu am un portofoliu pe deviantart dar intru zilnic acolo .. am zis ca imi plac fotografiile mult mai mult nu neaparat ca stiu sa le fac la fel de bine ca si cei de pe acolo :? dar u ai?
pt klein: mie imi place mai mult ucraina pt influenta rusa.. pt ca imi place rusia si de ce ti se pare o alegere asa de proasta netinand cont de accidentul de acum de la Lvov :shock: |
noes.. ce accident? :shock:
estem eu si pe deviant, dar nu ma laud nici eu cu nu stiu cata fotografie. acuma incep sa ma acomodez cu digitalul, il am de cateva saptamani.. http://seven7seven.deviantart.com/ |
Originally Posted by klein:
Wajda! - aceleasi cuv. de lauda pe care si L. Bunuel i le adreseaza in 'Ultimul meu suspin'; 'Padurea de mesteceni' :love: - chiar astazi mi-au venit in minte secvente din film cand treceam prin (parcul) Copou... (Paul Auster:) 'Trilogia New York-ului' sau 'Cartea iluziilor'? |
Originally Posted by lady_mystyque:
si in afara de accidentul de la Lvov au mai fost si altele: Cernobil iti spune ceva? @faber: detest auster, deci nici una nici alta. Tudor Caranfil sau Bujor Rapeanu? |
Ce-ntrebare!
Caranfil all the way! Mäduvioare sau fudulii? |
Originally Posted by Pitbull:
Maduvioare. Aripioara sau picior? ;) |
[quote="keepwalking
Aripioara sau picior? ;)[/quote] picior d'oh :lol: nu-mi vine acuma o intrebare zice-ti voi :oops: ! |
[quote=lady_mystyque]
Originally Posted by "keepwalking
Aripioara sau picior? ;)[/quote:
James Coburn sau Lee Marvin? |
j.coburn
steve mcqueen sau daniel craig? |
Originally Posted by ulrich:
steve mcqueen! |
king sau herbert?
|
gene wilder sau pierre richard?
|