Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   S.F.ilm: dincolo de realitate (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=262)
-   -   Cel mai bun film SF (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85275)

Vorador 04 Jul 2011 20:48

Star Wars

Socal 11 Jul 2011 12:41

Star trek !

CosminHorrorMaster 15 Sep 2011 17:01

Cele mai bune SF-uri: Prima Triologie Star Wars

kensu 24 Sep 2011 23:32

1. The Fountain
a Matrix
b Immortel add Vitam
c Star Wars

terraflorin 02 Dec 2011 11:01

aşa din scurt pot răspunde că francizele Star Trek şi Star Wars, deşi sunt multe alte filme f bune

margott 23 Feb 2012 01:20

Star Trek. Am crescut cu serialul, nu pierdeam niciun episod.

Malombra 09 Mar 2012 18:54

nu știu care e cel mai bun, dar recomandați-mi ceva cyberpunk (nu blade runner), vă rog, sau redirecționați-mă la un topic de gen, că mie mi-a fost prea lene să caut în toate paginile.
despre Slow Action de Rivers imdb zice că e sf. mie construcția mi se pare la fel de sf ca filmele lui ruiz, da mă rog.
mi-a plăcut eden log, ăla făcut praf de critici.
krakatit
s-a furat o bombă
no maps for these territories - o discuție lungă cu william gibson. filmul în sine nu e sf, dar No Maps for These Territories is both an account of Gibson’s life and work and a commentary on the world outside the car windows. Here, the man who coined the word "cyberspace" offers a unique perspective on Western culture at the edge of the new millennium, and in the throes of convulsive, tech – driven change. comentariu despre o lume în curs, rapid, de sf-izare.
Konec srpna v hotelu Ozon :x

redmen 12 Mar 2012 02:47

http://www.cyberpunkreview.com/cyber...ies-by-decade/

gill331 17 Apr 2012 11:32

start trek si star wars

adyman 24 May 2012 11:33

1.Odiseea Spatiala 2001(1988)
2.The Matrix(1999)
3.The Man From Earth
4.Star Wars Empire Strikes Back(1980)
5.Aliens(1986)

s.nairda 22 Jun 2012 10:53

Star Wars

bornfree 29 Jun 2012 20:05

Moon

Aeryn_Sun 15 Jul 2012 16:35

Matrix, Brazil, The 5th Element etc....
Dar foarte clar Matrix, who wants to jump and see?

reivan 02 Aug 2012 20:18

Plan 9 from outer space >:).
Just trolling , odiseea spatiala lu kubrick.

Medicate 08 Aug 2012 16:08

Dar vai...nici un admirator al "Avatarului cameronian"?
Multi, probabil, urasc produsul expulzat din fundurile pandoriene, dar ar trebui privit ca un punct de reper in istoria SF-ului, revolutionand total lumea efectelor speciale. Chiar daca iubitorii de omuleti albastri nu au avut curaj sa arunce pastilute despre Avatar, sper c-am reusit sa sparg cat de cat gheata si sa "auzim" si alte pareri despre filmul ce a doborat recordurile box-office-ului!

vyrussu 12 Jun 2013 19:17

Parerea mea e ca Avatar e un film bun per total. Subiectul nu aduce nimic nou in esenta, aceeasi natura umana distrugatoare... dar ca si efecte speciale nu cred ca sunt 5 filme de nivelul lui, absolut senzational spectacolul vizual... iar in domeniul filmelor sf , acesta e un criteriu foarte important de selectie...

MikkaelWolfganger 14 Jun 2013 00:25

Ca tot a scos cineva thread-ul de la naftalina si pentru ca am vazut ca nimeni nu s-a multumit sa arunce cu un singur film, o sa parchez si eu 5 filme SF din lista putinelor filme de gen pe care le-am vazut.

5.Cube-pentru ca la bugetul ala a iesit un film al naiba de bun, spectaculos, care mie mi-a atins coarda sensibil cu subiectul ala inteligent si finalul fain(desi previzibil, in mare).
4.Alien-pentru ca a adus unul dintre cei mai epici crocobauri extraplaneteri.
3.Terminator 2: pentru ca e Terminator.
2.Inception-ca sa par mai inteligent si cult decat sunt cu adevarat
1.Matrix-pentru ca pur si simplu nu am ce sa ii reprosez filmului.Are scenariu, are actiune, are efecte speciale awesome.Este un SF complex, bazat pe o idee foarte buna, transpusa bestial de tipul cu nume polonez si pentru mine este best-ever.

dido 31 Jul 2013 17:58

Am vazut aproape orice are SF in denumire,descriere si...

Lista mea ar fi:
1.Star Wars (cele din '70 desigur!);
2.The Fifth Element (senzational!);
3.Matrix (punct de cotitura!);
4.Cloud Atlas (inca mai simt sfortarea rotitelor din cap...):
5.Star Treck (vazut tot serialul cu Capitanul Picard!!!);
6.Terminator (toate!);
7.Batman (iubesc seria!);
8.Inception (si aici mi-am fortat neuronul...);
9.Alien;
10.Minority Report (Tom Cruise...bun...bun...)
si pot continua la nesfarsit...Planeta maimutelor...etc...etc...
Inca nu a aparut un film in prezent care sa marcheze un punct de cotitura,ceva sa aduca atata noutate incat sa cazi in exstaz,asa cum s-a intamplat cu cele de mai sus la vremea lor!
Si cum mai sus cineva pomenea de Avatar sa zic si eu ca mi s-a parut cel mai reusit SF de animatie,cu ceva oameni rataciti pe acolo...nu stiu ce i-a lipsit dar nimeni nu-l trece la genul SF,in orice liste intocmite...mi-a placut dar nu-mi vine sa-l revad...
Astept sa mai apara vreun sf clasic.cu calatorii pe alte planete,cu nave cosmice,cu extraterestrii,facut fara prea multa animatie ca aduce a joc pe calculator...ceva gen John Carter,simplu si bun...
:|

dido 31 Jul 2013 18:01

O doleanta...

Inca mai astept sa ecranizeze cine Randevous With Rama....

radu3455 31 Jul 2013 18:25

1.Alien
2.Star wars
3.Terminator

All times are GMT +2. The time now is 17:42.