Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   Actori preferati (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85026)

paul_aramis 03 Sep 2009 00:37

păi cică a ajuns la concluzia că nu are corp de film şi s-a pus pe regim. da' a greşit pastilele ş-a luat de alea cu efect invers. sau pe dos.

Kramer 03 Sep 2009 00:43

intrebare: tanti asta e una dintre ciumpalacele americane care au un sex tape pe net sau ma insel?

Avalhon 09 Sep 2009 13:02

Originally Posted by paul_aramis:

Originally Posted by PinkSheep:

1....
2....
3.Lindsay Lohan

iote-o:D

WTF?:-O Si eu care credeam ca si-o mai fi revenit in ultimul timp. :-O Ce prostie a facut cu viata ei. Era o vreme la inceput cand o placea lumea ca era roscata rebela, cu un corp sanatos si plin de forme. Si nici cu cariera nu statea prost.

Avalhon 09 Sep 2009 13:05

Originally Posted by Kramer:

intrebare: tanti asta e una dintre ciumpalacele americane care au un sex tape pe net sau ma insel?

Eu n-am auzit inca, dar cine mai stie?:|

miercuri 09 Sep 2009 20:01

N-are nici un sex tape, e doar another child actor care si-a distrus cariera adulta.

Mikala 17 Sep 2009 13:42

Ce nasol ... si mie imi placea cum juca in Mean Girls ... Ce-a fost si ce-a ajuns

Betti 24 Sep 2009 18:13

David Michael Hasselhoff

Avalhon 25 Sep 2009 14:45

Originally Posted by Mikala:

Ce nasol ... si mie imi placea cum juca in Mean Girls ... Ce-a fost si ce-a ajuns

Uite exact asta am uitat sa spun mai sus. Ce-a ajuns...

Mikala 25 Sep 2009 16:00

De fapt nici ea nu stia ce vroia pana la urma

stroeiulia 03 Oct 2009 00:45

Originally Posted by Knnabis:

Originally Posted by iepurilah:

Originally Posted by Knnabis:

actori:edward norton,elijah wood,adam garcia,adam sandler,anthony hopkins,brad pitt, tom cruise,robert downey jr,sean hayes,hank harris,mathiew kassovitz,jake gylenhaal,barry watson,tobey maguire,orlando bloom, josh hartnett, antonio banderas,gary oldman, denzel washington, mathew broderick......
actritze:nicole kidman,cate blanchett,sandra bullock, nastassja kinski,milla jovovich

In cazul tau, cred ca trebuia sa scrii ce actori nu iti plac. Era mai scurta lista! :happy:

nu cred ca exista asha ceva... :D ...nu-mi place dicaprio,ashton kutcher, jennifer garner...si imi place (am uitat) de katie holmes

nici mie,bravo tie . mai ales garner.arata ca dracu da cand ranjeste fasolea la tn iti pica fata de scarba. cat despre holmes.nu-mi place ca este cu cruse.in rest OK;)

marcusARCUS 03 Oct 2009 05:49

Pai,sa vedem.
1).Adam Sandler(Pentru ca e mega haios si joaca foarte bine)
2)Jason Statham(Pentru ca joaca foarte bine)
3).Seth Rogen(Pentru ca e foarte haios).
4).Will Smith(Pentru ca joaca bine)
5).Eli Roth/Christoph Waltz(Pentru ca rolul lui din Inglourious Basterds m-a bagat in scaun/Pentru ca o sa ia Oscar-ul pentru Inglourious Basterds.Nu pentru altceva.)

Deleted 06 Oct 2009 20:26

Originally Posted by miercuri:

Si la Jeremy Irons vocea e cu totul deosebita, cand eram mica si am vazut Lion King nu stiam ca Jeremy Irons e Scar, dar i-am tinut minte vocea! Si mai apoi am descoperit cine e!
Filmele mai de tinerete ale lui Skarsgard sunt pe youtube majoritatea. Dintre rolul din Generation Kill si cel din True Blood l-as alege parca pe cel din Generation Kill, mainly pentru ca in True Blood inca nu a aparut asa de mult, dar vad ca recupereaza. Oricum face alegeri destul de eclectice and I like that!

şi vocea lui Malkovich ... gives me a :P

marius_em 07 Oct 2009 09:10

Originally Posted by marcusARCUS:

5).Eli Roth/Christoph Waltz(Pentru ca rolul lui din Inglourious Basterds m-a bagat in scaun/Pentru ca o sa ia Oscar-ul pentru Inglourious Basterds.Nu pentru altceva.)

Mie nu mi-a placut de Eli Roth. Mi s-a parut a cincea roata la caruta. A facut over-acting, si de multe ori mi s-a parut penibil. Plus ca a fost ridicol cum a fost machiat, sa-i scoata atat de mult ochii in evidenta.

miercuri 08 Oct 2009 22:04

Eli Roth e fun in IG, dar rolul e aproape cameo.

@Deleted - da si vocea lui Malkovich, cu tremuriciul ala afectat :x

marcusARCUS 09 Oct 2009 16:44

Originally Posted by marius_em:

Originally Posted by marcusARCUS:

Mie nu mi-a placut de Eli Roth. Mi s-a parut a cincea roata la caruta. A facut over-acting, si de multe ori mi s-a parut penibil. Plus ca a fost ridicol cum a fost machiat, sa-i scoata atat de mult ochii in evidenta.

Pai i-au scos in evidenta ochii aia de maniac obsedat sexual.

nicholas2 07 Nov 2009 07:59

Bruce Willis

Gospin 07 Nov 2009 09:05

Anthony Hopkins
Tom Hanks
Al Pacino !

Windom 07 Nov 2009 10:02

Actori: Jeremy Irons, Gene Hackman, Ralph Fiennes, Sean Penn, Vincent Gallo

Actrite: Kristin Scott Thomas, Naomi Watts

fanty 24 Nov 2009 16:02

Johnny Deep

actorul meu preferat este Deep mi-a placut foarte mult cum a jucat in cele 3 filme (Pirates of the Carraibean)...............

paul_aramis 24 Nov 2009 16:36

Originally Posted by fanty:

actorul meu preferat este Deep mi-a placut foarte mult cum a jucat in cele 3 filme (Pirates of the Carraibean)...............

păcat doar că nu a jucat în ele ...

All times are GMT +2. The time now is 16:13.