![]() |
păi cică a ajuns la concluzia că nu are corp de film şi s-a pus pe regim. da' a greşit pastilele ş-a luat de alea cu efect invers. sau pe dos.
|
intrebare: tanti asta e una dintre ciumpalacele americane care au un sex tape pe net sau ma insel?
|
Originally Posted by paul_aramis:
WTF?:-O Si eu care credeam ca si-o mai fi revenit in ultimul timp. :-O Ce prostie a facut cu viata ei. Era o vreme la inceput cand o placea lumea ca era roscata rebela, cu un corp sanatos si plin de forme. Si nici cu cariera nu statea prost. |
Originally Posted by Kramer:
Eu n-am auzit inca, dar cine mai stie?:| |
N-are nici un sex tape, e doar another child actor care si-a distrus cariera adulta.
|
Ce nasol ... si mie imi placea cum juca in Mean Girls ... Ce-a fost si ce-a ajuns
|
David Michael Hasselhoff
|
Originally Posted by Mikala:
Uite exact asta am uitat sa spun mai sus. Ce-a ajuns... |
De fapt nici ea nu stia ce vroia pana la urma
|
Originally Posted by Knnabis:
nici mie,bravo tie . mai ales garner.arata ca dracu da cand ranjeste fasolea la tn iti pica fata de scarba. cat despre holmes.nu-mi place ca este cu cruse.in rest OK;) |
Pai,sa vedem.
1).Adam Sandler(Pentru ca e mega haios si joaca foarte bine) 2)Jason Statham(Pentru ca joaca foarte bine) 3).Seth Rogen(Pentru ca e foarte haios). 4).Will Smith(Pentru ca joaca bine) 5).Eli Roth/Christoph Waltz(Pentru ca rolul lui din Inglourious Basterds m-a bagat in scaun/Pentru ca o sa ia Oscar-ul pentru Inglourious Basterds.Nu pentru altceva.) |
Originally Posted by miercuri:
şi vocea lui Malkovich ... gives me a :P |
Originally Posted by marcusARCUS:
Mie nu mi-a placut de Eli Roth. Mi s-a parut a cincea roata la caruta. A facut over-acting, si de multe ori mi s-a parut penibil. Plus ca a fost ridicol cum a fost machiat, sa-i scoata atat de mult ochii in evidenta. |
Eli Roth e fun in IG, dar rolul e aproape cameo.
@Deleted - da si vocea lui Malkovich, cu tremuriciul ala afectat :x |
Originally Posted by marius_em:
|
Bruce Willis
|
Anthony Hopkins
Tom Hanks Al Pacino ! |
Actori: Jeremy Irons, Gene Hackman, Ralph Fiennes, Sean Penn, Vincent Gallo
Actrite: Kristin Scott Thomas, Naomi Watts |
Johnny Deep
actorul meu preferat este Deep mi-a placut foarte mult cum a jucat in cele 3 filme (Pirates of the Carraibean)...............
__________________________ [Viata e un joc cu o grafica buna!] |
Originally Posted by fanty:
păcat doar că nu a jucat în ele ... |
All times are GMT +2. The time now is 16:13. |