![]() |
Originally Posted by ArsDeViu:
|
buna idea cu Wolverine movie...
un mic "detour" de la X-Men ... can't wait! |
Deabia astept sa vad De-Lovely.... :w00t:
|
In curand trailer la Star Wars kre o sa aibe in el super spoilere kre trebuiau sa apara abia ku vreo 2-3 luni inainte de lansarea filmului ...
|
Re: In curand
Originally Posted by BeNnY:
Beny e la a doua abatere de acest gen! |
Cam intarzie astia cu Star Wars III :hmm:
|
tocmai am observat ceva interesant: va aparea ice age 2! mishto
|
A scris in Cinemagia Nr.1 despre Ice Age 2, deci se stie de mult de el.
Blue o iei in cavitatea bucala? |
o sa aparasi resident evil 3....oohhhh nooo.....daca va fi la fel de prost ca 2 arunca banii degeaba aia...
astept cu nerabdare ice age 2 :D ,x-men 3 si pirati din caraibe 2 si 3 - sper sa nu ma dezamageasca nici unu... |
Intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat, Tarantino va incepe anul viitor un film nou cu chinezi karatisti, cu doua versiuni: una vorbita in mandarina, cu subtitluri, si alta dublata prost, ca in filmele cu Bruce Lee. Pentru "Inglorious Bastards" mai trebuie sa asteptati.
|
Originally Posted by Ambra Blu:
pana se apuca de inglorious bastards ... o sa dea Clint ortul popii ... Doamne Fereshte! |
|
A vazut cineva ce cast are filmul Sin City ?
Bruce Willis, Jessica Alba, Mickey Rourke, Maria Bello, Kate Bosworth, Josh Hartnett, Benicio del Toro, Brittany Murphy, Elijah Wood, Clive Owen, Rosario Dawson, Rick Gomez ... luatzi shi trailer: http://movie-list.com/trailers.php?id=sincity |
Originally Posted by Gaandalf:
nice :) cit despre QT... se pare ca noul film cu karate va fi doar un "small movie", fara vedete, cu buget mic si ce va fi lansat pe nr limited de ecrane. Urmatorul lui mare proiect ramine "Glorious Bastards" (nu "inglorious"). Desi things can change pretty quickly :p |
Originally Posted by christi:
|
Nope, i have no idea. Va dura probabil destul de mult.
|
da, si eu am aflat ca filmul cu gangsterii se amana din 'tv mania' de saptamana asta... :D dar ce-am aflat si m-a dezumflat cel mai tare a fost k luhrmann a renuntat definitiv la ideea lui 'alexander the great'... ce kkt! cand mai vedem si noi kitsch modern pe la cinema ?... :? |
Oricum, imho, era o idee super aiurea, sa lanseze alexander the great imediat dupa alexanderul lui stone. Sa mai treaca ceva timp, shi dupa aia poate.
|
Originally Posted by christi:
|
|
All times are GMT +2. The time now is 02:04. |