![]() |
17) Winona Ryder
18) Emily Watson 19) Sharon Stone 20) Madeleine Stowe |
meciurile ramase inca sunt foarte stranse. 10x ogto ca ai rupt egalitatea in meciul 18. Emily conduce cu 8-7. In celalalt e 8-6 pt Sarah Michelle.
|
De-ar fi sa aleg dintre cele 8 actritze, as spune asa:) Winona Ryder imi pare cea mai...sofisticata si-mi place cel mai mult...urmatoarea...ar fi Emily Watson, ca-i mai...serioasa in poza? :P Mda...veni randul actritei Cameron Diaz, pentru naturaletze si la urma....Madeleine Stowe pentru ca-i cu picioru-n aer... :lol:
Si-uite-asa am scris cel mai lung mesaj de pana acum :) |
bine ai venit pe forum blackiris! mi-a placut cum ai comentat. Dar de ce nu scrii si la alte genuri de topicuri decat astea cu voturile?
|
Au trecut cele 4 zile rezervate meciurilor. Unul singur n-a ajuns la diferenta de 2. Iata rezultatele finale:
17) Winona Ryder def. Viorica Vodã 9-2 18) Emily Watson def. Natasha Lyonne 9-7 19) Cameron Diaz def. Sharon Stone 9-3 20) Sarah Michelle Gellar def. Madeleine Stowe 8-7 (la limita) In curand voi afisa si meciurile urmatoare. Inlocuitoare pentru Carrie-Anne Moss in meciul 29 va fi Kate Winslet. |
Si eu multumesc pentru primire, Leonard :) Intentia exista, voi vedea insa cum voi face sa scriu si in alte parti...cercetez inca...si-i destul de greu sa ma hotarasc...pentru ca-s atat de multe mesaje...si ca sa te poti strecura pe undeva, trebuie sa prinzi firul :) Zic si eu :P
|
iata si noile meciuri:
21) Carrie-Anne Moss vs. Hilary Swank 22) Juliette Lewis vs. Robin Wright Penn 23) Holly Hunter vs. Laura Harring 24) Laura Linney vs. Helena Bonham Carter |
Carrie-Anne Moss
Robin Wright Penn Laura Harring Helena Bonham Carter |
Originally Posted by Leonard:
hai ca tot ziceai ca nu votez si eu p-aici: Carrie Robin Penn (bah, l-ai vazut pe barbat-su duminica in FRIENDS?? 8) ) Laura Hering :lol: Laura Linney (oricine e mai frumoasa decât Helena!) |
blitz, eu n-am vazut Friends pana acum, ca nu prea ma uit la tv. Daca stiam ca apare si Sean ma uitam.
|
Originally Posted by Leonard:
bah, nici eu nu ma uit constant, dar de data asta am vazut doar juma de episod..:lol:.. btw, poate ne povesteste cineva intreaga actiune a episodului astuia!!! :o |
Carrie-Anne Moss
Robin Wright Penn Holly Hunter Laura Linney (Helena e superba in poza afisata mai sus!) |
Hilary Swank
Robin Wright Penn Holly Hunter Laura Linney |
Vot
Iata si noile voturi:
21) Carrie-Anne Moss 22) Juliette Lewis 23) Holly Hunter 24) Helena Bonham Carter |
Re: Vot
Originally Posted by Dan Gerose:
fara explicatii pt fiecare in parte de data asta? |
Carrie-Anne Moss
Juliette Lewis Laura Harring Helena Bonham Carter |
daca tot m-am pus pe treaba, iata si voturile mele:
Hilary Swank Robin Wright Penn Laura Harring Helena |
Carrie-Anne Moss
Robin Wright Penn Laura Harring (Silencio...no hay banda! :P ) Helena Bonham Carter |
Originally Posted by blitz43:
|
Originally Posted by Danica:
|
All times are GMT +2. The time now is 07:07. |