![]() |
Originally Posted by Danny:
Las-o ca o ridic eu din morti, with my gift of a magic touch. |
"Cinemagia" are nevoie de o rubrica/ pagina dedicata filmului romanesc. Acolo ar fi nevoie de cineva cu virulenta lui Valy Sava dar umorul lui Alexandru Arsinel. (Mai traieste Arsinel?). Nu de alta, dar sint foarte multe filme romanesti proaste, si este pacat sa ramina necriticate. Ce zici, emi?
|
crydead
|
we wants more articlessss yesss, yesss! more i tell youssss
|
In nr 5. la Kill Bill VHS - sunt cateva randuri despre Kill Bill - in care este mentzionat faptul k este impushcata in cap in ziua nuntzii - in Kill Bill vol.2 aflam k era "Wedding Rehearsal" ....
|
Originally Posted by Gaandalf:
are u trying to mimic me? ;) :? |
in sfarsit am prins si eu numarul nou de cinemagia.intrebare,ca de mult vreau sa stiu,acel raptor din revista,e acelasi cu raptor de pe forum?deci el face caricaturile?am vazut un nume nou la redactori,ANDREEA DIHEL,sau cam asa ceva,e si ea forumista?:Dsi numarul trei,cand apare articol cu chronicles of riddick,pentru ca am vazut la "in curand" ca filmul a fost mutat pe 24.09.2004. :((
|
Originally Posted by Riddick:
cred ca raptor de revista e raptor de forum n-am nici cea mai mica idee cine e andreea aia probabil tcor apare in numarul din septembrie,daca si filmul e atunci |
|
Ati vazut? Inca un mister CineMagist elucidat!
Asteptam si altele... agenti undercover! :) |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Remember ? |
Chiar era necesar? Damn me thou! 8)
|
care reluare? aia in care a aparut gollum langa andy, shi a inceput g-man sa ii injure pe toti? :huh: :D |
de ce am intrebat oare?parea stilul ei.oricum demona,felicitarile mele si la cat mai multe articole pentru cinemagia.fanii sunt cu tine ;) |
Raptor de acolo e raptor de aici |
nu,nu raptor de aolo e raptor de AICI. :P ;) oh,that was fun. :D
|
Originally Posted by raptor:
btw bannerul din semnatura ta ... Rules :(( It's so damn great! :(( ...na ca m-am emotionat |
SPOILER, SPOILER, SPOILER, SPOILER Nu cred ca a fost o idee asa de buna sau inteleapta sa spui cine a Andreea. Doar o parere. |
Originally Posted by ArsDeViu:
Cam tarziu anyway... Asta e... |
cam de aceeasi parere cu arsdeviu.si asta numai din cauza ca invidiosii vor comenta(gen evanescence).
|
All times are GMT +2. The time now is 20:46. |