Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   CineMagia pe hartie (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83745)

Ambra Blu 22 Jun 2004 14:37

Originally Posted by Danny:

Ambra, hombre, ceea ce am zis eu era doar un rezumat al spuselor tale.
Daca tie iti place asa mult cum e acum, las-o frate asa. "Las-o la punctu' mort".

Las-o ca o ridic eu din morti, with my gift of a magic touch.

Ambra Blu 02 Jul 2004 18:30

"Cinemagia" are nevoie de o rubrica/ pagina dedicata filmului romanesc. Acolo ar fi nevoie de cineva cu virulenta lui Valy Sava dar umorul lui Alexandru Arsinel. (Mai traieste Arsinel?). Nu de alta, dar sint foarte multe filme romanesti proaste, si este pacat sa ramina necriticate. Ce zici, emi?

Danny 03 Jul 2004 15:08

crydead

Gaandalf 05 Jul 2004 11:57

we wants more articlessss yesss, yesss! more i tell youssss

Gaandalf 06 Jul 2004 11:23

In nr 5. la Kill Bill VHS - sunt cateva randuri despre Kill Bill - in care este mentzionat faptul k este impushcata in cap in ziua nuntzii - in Kill Bill vol.2 aflam k era "Wedding Rehearsal" ....

Sm�agol-Gollum 06 Jul 2004 21:47

Originally Posted by Gaandalf:

are u trying to mimic me? ;) :?

Riddick 14 Jul 2004 19:33

in sfarsit am prins si eu numarul nou de cinemagia.intrebare,ca de mult vreau sa stiu,acel raptor din revista,e acelasi cu raptor de pe forum?deci el face caricaturile?am vazut un nume nou la redactori,ANDREEA DIHEL,sau cam asa ceva,e si ea forumista?:Dsi numarul trei,cand apare articol cu chronicles of riddick,pentru ca am vazut la "in curand" ca filmul a fost mutat pe 24.09.2004. :((

Garu 14 Jul 2004 21:32

Originally Posted by Riddick:

in sfarsit am prins si eu numarul nou de cinemagia.intrebare,ca de mult vreau sa stiu,acel raptor din revista,e acelasi cu raptor de pe forum?deci el face caricaturile?am vazut un nume nou la redactori,ANDREEA DIHEL,sau cam asa ceva,e si ea forumista?:Dsi numarul trei,cand apare articol cu chronicles of riddick,pentru ca am vazut la "in curand" ca filmul a fost mutat pe 24.09.2004. :((

cred ca raptor de revista e raptor de forum

n-am nici cea mai mica idee cine e andreea aia

probabil tcor apare in numarul din septembrie,daca si filmul e atunci

Gaandalf 15 Jul 2004 10:41

Andreea Dihel a.k.a Demona

emanuel 15 Jul 2004 13:46

Ati vazut? Inca un mister CineMagist elucidat!
Asteptam si altele... agenti undercover! :)

Gaandalf 15 Jul 2004 14:18

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

no way ... doar k am postat asha dupa ce am vazut reluarea de anu trecut la MTV Movie Aards shi am fazut inmanarea prremiului ptr cel mai bun CGI - character a.k.a Gollum...
Remember ?

Demona 15 Jul 2004 21:51

Chiar era necesar? Damn me thou! 8)

Sm�agol-Gollum 15 Jul 2004 21:57

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

no way ... doar k am postat asha dupa ce am vazut reluarea de anu trecut la MTV Movie Aards shi am fazut inmanarea prremiului ptr cel mai bun CGI - character a.k.a Gollum...
Remember ?

care reluare? aia in care a aparut gollum langa andy, shi a inceput g-man sa ii injure pe toti? :huh: :D

Riddick 16 Jul 2004 10:36

de ce am intrebat oare?parea stilul ei.oricum demona,felicitarile mele si la cat mai multe articole pentru cinemagia.fanii sunt cu tine ;)

BeNnY 16 Jul 2004 11:31

Raptor de acolo e raptor de aici

raptor 16 Jul 2004 14:23

nu,nu raptor de aolo e raptor de AICI. :P ;) oh,that was fun. :D

BeNnY 16 Jul 2004 22:08

Originally Posted by raptor:

nu,nu raptor de aolo e raptor de AICI. :P ;) oh,that was fun. :D

btw bannerul din semnatura ta ... Rules :(( It's so damn great! :(( ...na ca m-am emotionat

ArsDeViu 17 Jul 2004 18:40

SPOILER, SPOILER, SPOILER, SPOILER

Nu cred ca a fost o idee asa de buna sau inteleapta sa spui cine a Andreea. Doar o parere.

Demona 18 Jul 2004 12:21

Originally Posted by ArsDeViu:

SPOILER, SPOILER, SPOILER, SPOILER

Nu cred ca a fost o idee asa de buna sau inteleapta sa spui cine a Andreea. Doar o parere.

Cam tarziu anyway... Asta e...

Akasha 18 Jul 2004 15:48

cam de aceeasi parere cu arsdeviu.si asta numai din cauza ca invidiosii vor comenta(gen evanescence).

All times are GMT +2. The time now is 20:46.