![]() |
Au trecut aproape 2 zile de la ultimul vot asa ca trecem mai departe (N. Cage a cistigat cu 6-4):
Sean Penn vs. Hugh Grant |
Vot
Sean, normal. Sper ca nu-l veti vota pe papagalul ala de Hugh Grant. Totusi, daca intentionati sa o faceti, intrebati-va oare de ce l-a parasit bunaciunea aia de Liz ?
|
Sa zicem Sean si nu paul! :lol: Ambii imi sunt antipatici! :roll:
|
Sean
|
SEAN PENN all the way! I love him!
|
cred ca totusi Hugh Grant arata mai bine desi joaca mai prost....
|
Lobby pentu Hugh!
Daca esti mic , gras , cu calvitie si cuperoza al capitolul "hot" tot te salveaza trei chestii:mintea ascutita,simtul umorului ,self-confidenceul.
Daca le ai pe astea trei din urma si mai si arati nepermis de bine atunci esti Hugh Grant si NU CITESTI MESAJUL ACESTA. Anyway...cu consternare :x :x :x :x :x observ cum s-a votat pana acum. Eh...asa e cand voteaza barbatii :evil: ...invidiosi :evil: |
Mala, din tot blablaul de mai sus eu tot nu am inteles cu cine ai votat. de ce esti consternata, care-i faza?
|
Il aleg pe Sean Penn!!! - e actor adevarat.
|
Sean Penn, desi nu sunt barbat, deci nici invidios :wink:
|
Cinemagia
Fetelor, pana la urma, asta nu-i un site sexy, ci un site pentru cinefili. Cand vreti sa votam pentru un concurs ca asta, trebuie sa tinem cont si de calitatile actoricesti, nu daca respectivul e dragutz sau nu. :oops:
|
Re: Vot
Originally Posted by Dan Gerose:
|
hugh, ca macar are umor... iar pe sean ala (actor bun altminteri, nimic de zis) eu l-as impusca, ca prea face pe nebunu, are nasu care-l are, e prea de stinga si-a mai fost si casatorit cu vaca de madonna :roll:
|
Rezultat intermediar Sean - 6 voturi, Hugh - 4 voturi.
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Cred ca Sean e cam exhibitionist, nu cred sa aiba atata pregatire politologica incat sa fie de stanga. Pe mine m-a innebunit cand a fost in vizita in Irak, pacifist de mare rahat cum s-a prezentat. Bush tocmai se pregatea sa arunce bombe peste Saddam, iar Sean Penn traversa puscaria numita Irak cu misiune pacifista. Parca era zombat... Cu toate acestea, am votat pentru el. Are ceva nebun, te fascineaza tipul si... a incasat atatea batai in filme!!! Macar sa primeasca votul romanilor pe cinemagia. Da, a luat si Globul de aur |
Originally Posted by marcu:
|
Originally Posted by Ilila:
De ce... despre mine? E devreme. Cel mai curajos pe acest forum, altfel destul de simpatic, este Alex Leo Serban. Ceilalti suntem fiinte anonime, care trebuie cautati si identificati pe www. frica. ro Sper sa castige Sean Penn. Votati-l, fratilor! |
Quote:
?! |
|
Meci nou: Billy Zane vs. Robert Downey Jr.
|
All times are GMT +2. The time now is 02:47. |