Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Intilnirea forumishtilor cinemagia (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82354)

Danny 29 Aug 2003 01:13

De ce nu amandoua? :wink:

Semaca 29 Aug 2003 14:21

Conform mai multor site-uri autorizate (rottenttomatoes, metacritic si imdb), al doilea e undeva pe aproape de medie (daca nu chiar sub), while primul este in prima treime a ratingului.

Ca urmare, dac-ar fi sa aleg l-as alege pe primul. Daca e posibil, le-as vedea pe-amandoua.

toni 29 Aug 2003 18:53

Eu n-am curaj sa spun nimic.......

Danny 30 Aug 2003 02:31

You have the right to remain silent
Anything you say can be used against you in a court of law
You have the right to have an attorney present now and during any future questioning.
If you cannot afford an attorney, one will be appointed to you free of charge if you wish. :lol:

ricutza 30 Aug 2003 23:38

eu cred ca as vota mai degraba pentru al doilea film (desi nu stiu nimic despre nici unul din ele) din simplul motiv ca nu va veni la noi pe ecrane...pe celalalt presupun ca o sa-l putem vedea si in cinematografele de aici...

Gaandalf 31 Aug 2003 16:00

you ...

You lucky bastards ... nici makar nu shtitzi ce noroc avetzi k suntetzi din Bucureshti - Eu in Constanta n-am cu cine sa vb despre filme - decat vreo 2-3 persoane ... incep sa cred k sunt singurul constantzean de pe forum-ul asta ... dk ash fi fost la Buc v-ash fi convocat saptamanal in puii mei ...

Asta e... poate pe viitor

snatchro 01 Sep 2003 09:37

Sunt de acord cu ricutza. Daca al doilea nu vine pe ecrane cine stie daca o sa-l mai vedem prea curand.

TLD 01 Sep 2003 09:40

Hmm primul macar are un rating mai bun dacat al doilea. De auzit nu prea ma auzit de nici unul...

blitz43 16 Sep 2003 13:23

emanuel, ceva nou sub soare? :o :evil:

Alice_Fluture 17 Sep 2003 11:41

Nu esti singurul din Constanta, Gaandalf. Eu planuiesc sa vin in Bucuresti de festivaluri. DaKino si Cinemaiubit au date apropiate si imi doresc tare mult sa nu le mai "ratez". Totusi, daca intilnirea se va stabili mai devreme, oricit mi-as dori sa vin, nu cred ca pot suporta cheltuielile a doua escapade in capitala atit de apropiate. Ce-ati zice sa ne intilnim la DaKino?

ricutza 17 Sep 2003 13:57

pe mine sigur o sa ma gasesti la DaKino....

Demona 17 Sep 2003 14:54

Re: you ...

Originally Posted by Gaandalf:

You lucky bastards ... nici makar nu shtitzi ce noroc avetzi k suntetzi din Bucureshti - Eu in Constanta n-am cu cine sa vb despre filme -

Tu...bastard...ArsDeViu e tot d-acolo...!!!!!!!!!!!! Eu una sunt din Arad so...daca ash fii din Constantza in locul tau i-ash vizita saptamanal! Cate ore faci cu trenul din Constantza la Bucale?! Huh? Cate faci din Arad la Bucureshti??? I definately doubt that!!!!

Alice_Fluture 17 Sep 2003 22:55

Originally Posted by ricutza:

:) Hei there! Pe tine te-am gasit mai peste tot prin forum. Am citit undeva ca ai dat admitere la UNATC. Care to share?

Danny 18 Sep 2003 00:47

Re: you ...

Originally Posted by Demona:

Cate ore faci cu trenul din Constantza la Bucale?! Huh? Cate faci din Arad la Bucureshti???

Faci cam tot atata timp! Numai ca tu trebuie sa iei avionul :D

Leonard 18 Sep 2003 00:52

Originally Posted by ricutza:

cand incepe DaKino si unde de desfasoara?

christi 18 Sep 2003 16:39

Buna intrebare.... Cind e dakino? Sint mari sanse sa vin si eu...

Gaandalf 18 Sep 2003 16:55

Originally Posted by Demona:

Originally Posted by Gaandalf:

You lucky bastards ... nici makar nu shtitzi ce noroc avetzi k suntetzi din Bucureshti - Eu in Constanta n-am cu cine sa vb despre filme -

Tu...bastard...ArsDeViu e tot d-acolo...!!!!!!!!!!!! Eu una sunt din Arad so...daca ash fii din Constantza in locul tau i-ash vizita saptamanal! Cate ore faci cu trenul din Constantza la Bucale?! Huh? Cate faci din Arad la Bucureshti??? I definately doubt that!!!!

Am incercat odata Demi shi cica unii n-au venit .. unii n-au avut tuimp ... da' am luat akuma de curand legatura cu Ars de Viu sa vad poate ne strangem mai multzi ... sa am shi io' oameni de valoare in domeniul filmului ...

Oricum poate vara viitoare dai o fuga pe litoral in vacantza shi facem o intalnire a forumishtilor la un film - alegerea ta ... (popcorn, Coca-cola, movie, comments...) :wink:

Alice_Fluture 22 Sep 2003 13:42

www.dakino.ro e under construction. De obicei, din cite stiu eu, festivalul are loc in ultima saptamina a lunii noiembrie. La citeva zile, inceput de decembrie, vine si festivalul studentilor la UNATC, Cinemaiubit. Ramine sa cautam pe net, sa ne uitam la TV sau sa ne spuna bucurestenii de pe forum ceva mai multe. Well?

Danny 24 Sep 2003 23:50

Alice...vezi ca bucureshtenii sunt kitroshi rau de tot...ca sa nu zic bulanjii. Daca te bazezi pe ei...s-ar putea putea sa afli data de incepere a festivalului la o saptamana dupa ce s-a terminat :D

christi 30 Sep 2003 16:44

Deci... exista vreo informatie concreta? Date? Filme? Ne mai intilnim sau nu?

All times are GMT +2. The time now is 04:08.