![]() |
Originally Posted by Cazeemeer:
@Horney1: Mamitzu' scump, i-a treia oarä-n douä mesaje când scrii "PULT FICTION". Acuma, io stiu cä la voi în Banat "pult" se zice la galantarele din alimentäri si cofetärii si împinge-tava, da-n filmu' lu' nen-tu Quentin nice vorbä de asa ceva! Era "Pulp", de la pulpä (lemnoasä, nu picioroasä), adicä fictiune eftinä, d-aia tipäritä pe hârtie de doi lei - povestea-i mai complicatä, da' ce s-o lungim acuma... E "Pulp Fiction", da? Da. |
@Pitbull
Am schimbat are yah happy how |
Originally Posted by horney1:
lmao :happy: (mi se pare k ma cum repet ...) |
Ca serii si seriale preferate "The Exorxcist" "Child Play" "Dracula"(92' ,2000, 3000, 2 Ascensiunea, 3 Legacy,)
|
filme de mi-au placut,nu neaparat in ordinea asta:pulp fiction,godfather2, heat,usual suspects,se7en,american beauty
|
One Flew Over The Cuckoo's Nest ( PERFECT FILMUL ), Raging Bull ( Romanii sunt prea inculti pt filmul asta ), Taxi Driver, The Departed, The Crow, Sin City, Scarface, Godfather, The Shining, Good, Bad, Ugly. Scuze daca sunt prea multe...
|
Originally Posted by jimi-jazz:
pe ultimele 3 nu le-am vazut... is faine? |
Si eu sunt de acord cu Zbor deasupra unui cuib de cuci; as mai adauga: Twelve Monkeys; Eyes Wide Shut; The Magus (vechi- Michael Caine); The Mission - De Niro.
|
Pride&Predjuice cu Keira Knightley
ca serial preferat One Tree Hill (sau ruleta destinului in ro) |
nu este in ordine dar aceste filme imi plac :
Piratii din Caraibe Harry Potter Catwoman Edward Scissorhands Robin Hood shi mai multe :P :happy: |
Catwoman :( ...hmm...foarte bun;doar a luat atatea premii
|
^ :lol:
Doua titluri: Dancer in the dark& Mullholand Dr. |
1.green mile(un film fff puternic dpdv emotional, k sa nu mai vb de scenariu)
2.equilibrium(in opinia mea mult peste matrix, pt cei kre fak astfel de comparatii...) :shock: 3.the shining(kre am reusit sa pun mana pe el dupa luni bune de cautaturi...fff psihologic) :o |
Originally Posted by elfitzu:
Equilibrium e un film de actiune mult peste Matrix, sau alte filme slash& dash, fie ele recente sau nu. Bine ca mi-ai reamintit de el, l-am vazut acu cativa ani, si stiu ca mi-a placut. Foarte underrated, in shimb - merita vazut. Mi-a venit in minte recent, dupa ce-am vazut Den Brysomme Mannen (sau cum s-o scrie), pentru ca au acolo o tema tangenta. ;) |
Originally Posted by seven7seven:
|
Va place sa exagerati, asa-i?
Equilibrium e un rip-off evident de la Matrix. Multe detalii din Eq. sunt luate din Matrix, dar e schimbat un pic ambalajul. Chiar trebuie sa mai spun ca Matrixul e facut inaintea Equilbriumului? Costumele, felul cum populatia e intotdeauna sub control, secretele. In Eq. regizorul (care e si regizorul filmlui Ultraviolet...ca sa vezi, omu are in cap o prostie si pe aia o exagereaza la maxim) a vrut doar sa aduca acele elemente din Matrix care nu pareau plauzibile din cauza ca implicau roboti si super-computere la un nivel mai uman. Si astfel da vina pe un singur om. Si este o definite "umana" la chestia asta...totalitarism. OK. L-a facut mai uman...big deal. Dar... Ce naiba e cu Gun-Kata aia? Desi spectaculoasa e o mare prostie inutila... Sta Bale in mijlocul a 6 soldati si ii ucide pe toti...e absolut jenant. Insa semnificatiile sunt mult mai puternice in Matrix, de ce? Pentru ca robotii sunt cu adevarat imprevizbili si e ca o lectie pentru viitorul nostru. Pe cand in rahatu de Equilibrium e doar o retrospectiva asupra trecutului. Sau il iubiti din cauza ca less is more? Sau va place pentru actingul de mana a doua? Chiar si pentru Bale...E un film spectaculos, fara indoiala, dar nu e profund si mai important, nu este original. |
Originally Posted by M0n0:
E mai rece ca matrix-ul, nu abunda de detalii. E prost facut, acolo ai dreptate, dar nici Matrix nu sta departe, din punctul meu de vedere. Un Eq. cu actori cu nume ca-n Matrix iesea mult mai bine, de acord - dar sa avem in vedere bugetele. Si nu-i original, stim bine. Asa cum nici Matrix nu-i. ;) Mie personal mi-a ajuns mai limpede la suflet Eq. Or fi sequelurile inutile de vina.. |
Of, chiar trebuia sa te iei de asta? E musai sa-ti amintesti scena aia din Matrix 2 (parca) in care Neo cotonogeste vreo cateva mii de Smithi. Altfel, lasa-n pace preferintele fiecaruia ca acum deschid topic cu cine-a dinamitat primul, si mai bine, cometa. Duvall sau Willis? :w00t: ;) |
Desperado , Rocky (TOT) si Morometii :D
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
On topic: filmele mele preferate sunt: Les Quatre cents coups A Clockwork Orange Withnail&I Záhrada La Jetée Surviving Desire Henry Fool Hiroshima Mon Amour Blade Runner C'est arrivé près de chez vous |
All times are GMT +2. The time now is 00:19. |