Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Topul all time personal (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=81650)

Pitbull 26 Jul 2006 01:48

Originally Posted by Cazeemeer:

Originally Posted by Prince of Persia:

... nu chiar in ordinea asta.

Ar putea fi mai rau.

Lasä, dom'le, cä tot mai sunt sperante.

@Horney1:

Mamitzu' scump, i-a treia oarä-n douä mesaje când scrii "PULT FICTION".
Acuma, io stiu cä la voi în Banat "pult" se zice la galantarele din alimentäri si cofetärii si împinge-tava, da-n filmu' lu' nen-tu Quentin nice vorbä de asa ceva! Era "Pulp", de la pulpä (lemnoasä, nu picioroasä), adicä fictiune eftinä, d-aia tipäritä pe hârtie de doi lei - povestea-i mai complicatä, da' ce s-o lungim acuma... E "Pulp Fiction", da?
Da.

horney1 26 Jul 2006 10:54

@Pitbull
Am schimbat are yah happy how

Bulumulu 26 Jul 2006 15:52

Originally Posted by horney1:

"Pult Fiction" (...)
Tarantino fan-boy :P

lmao :happy: (mi se pare k ma cum repet ...)

sandokan 27 Jul 2006 12:58

Ca serii si seriale preferate "The Exorxcist" "Child Play" "Dracula"(92' ,2000, 3000, 2 Ascensiunea, 3 Legacy,)

jackstatae 24 Jul 2007 18:49

filme de mi-au placut,nu neaparat in ordinea asta:pulp fiction,godfather2, heat,usual suspects,se7en,american beauty

jimi-jazz 03 Aug 2007 03:32

One Flew Over The Cuckoo's Nest ( PERFECT FILMUL ), Raging Bull ( Romanii sunt prea inculti pt filmul asta ), Taxi Driver, The Departed, The Crow, Sin City, Scarface, Godfather, The Shining, Good, Bad, Ugly. Scuze daca sunt prea multe...

Supastar 03 Aug 2007 20:07

Originally Posted by jimi-jazz:

One Flew Over The Cuckoo's Nest , Raging Bull , Taxi Driver, The Departed, The Crow, Sin City, Scarface, Godfather, The Shining, Good, Bad, Ugly.

pe ultimele 3 nu le-am vazut... is faine?

oxlock 05 Aug 2007 21:47

Si eu sunt de acord cu Zbor deasupra unui cuib de cuci; as mai adauga: Twelve Monkeys; Eyes Wide Shut; The Magus (vechi- Michael Caine); The Mission - De Niro.

angel_4u 25 Aug 2007 16:48

Pride&Predjuice cu Keira Knightley
ca serial preferat One Tree Hill (sau ruleta destinului in ro)

RockGirl008 27 Aug 2007 21:23

nu este in ordine dar aceste filme imi plac :

Piratii din Caraibe
Harry Potter
Catwoman
Edward Scissorhands
Robin Hood

shi mai multe :P :happy:

florryinn 30 Aug 2007 08:39

Catwoman :( ...hmm...foarte bun;doar a luat atatea premii

seven7seven 31 Aug 2007 15:30

^ :lol:

Doua titluri: Dancer in the dark& Mullholand Dr.

elfitzu 06 Sep 2007 12:24

1.green mile(un film fff puternic dpdv emotional, k sa nu mai vb de scenariu)
2.equilibrium(in opinia mea mult peste matrix, pt cei kre fak astfel de comparatii...) :shock:
3.the shining(kre am reusit sa pun mana pe el dupa luni bune de cautaturi...fff psihologic) :o

seven7seven 06 Sep 2007 17:52

Originally Posted by elfitzu:

1.green mile(un film fff puternic dpdv emotional, k sa nu mai vb de scenariu)
2.equilibrium(in opinia mea mult peste matrix, pt cei kre fak astfel de comparatii...) :shock:
3.the shining(kre am reusit sa pun mana pe el dupa luni bune de cautaturi...fff psihologic) :o

Equilibrium e un film de actiune mult peste Matrix, sau alte filme slash& dash, fie ele recente sau nu. Bine ca mi-ai reamintit de el, l-am vazut acu cativa ani, si stiu ca mi-a placut. Foarte underrated, in shimb - merita vazut.

Mi-a venit in minte recent, dupa ce-am vazut Den Brysomme Mannen (sau cum s-o scrie), pentru ca au acolo o tema tangenta. ;)

devil_doll 07 Sep 2007 09:18

Originally Posted by seven7seven:

Equilibrium e un film de actiune mult peste Matrix, sau alte filme slash& dash, fie ele recente sau nu. Bine ca mi-ai reamintit de el, l-am vazut acu cativa ani, si stiu ca mi-a placut. Foarte underrated, in shimb - merita vazut.

8) Sublim, asta a fost un film pt care m-am certat cu multi vizionari d Matrix. Eu sunt ferm convinsa ca Equilibrium este ca dogmatism ceea ce Matrix ar fi vrut sa fie, dar nu a reusit, fratii pierzandu-se in constructia unor efecte speciale si lasand poveste intr-un ilogic avansat. Ma bucur k sunt si altii care imi impartasesc opinia. :w00t:

M0n0 07 Sep 2007 11:45

Va place sa exagerati, asa-i?
Equilibrium e un rip-off evident de la Matrix. Multe detalii din Eq. sunt luate din Matrix, dar e schimbat un pic ambalajul. Chiar trebuie sa mai spun ca Matrixul e facut inaintea Equilbriumului?
Costumele, felul cum populatia e intotdeauna sub control, secretele.
In Eq. regizorul (care e si regizorul filmlui Ultraviolet...ca sa vezi, omu are in cap o prostie si pe aia o exagereaza la maxim) a vrut doar sa aduca acele elemente din Matrix care nu pareau plauzibile din cauza ca implicau roboti si super-computere la un nivel mai uman. Si astfel da vina pe un singur om. Si este o definite "umana" la chestia asta...totalitarism. OK. L-a facut mai uman...big deal. Dar...
Ce naiba e cu Gun-Kata aia? Desi spectaculoasa e o mare prostie inutila...
Sta Bale in mijlocul a 6 soldati si ii ucide pe toti...e absolut jenant.
Insa semnificatiile sunt mult mai puternice in Matrix, de ce?
Pentru ca robotii sunt cu adevarat imprevizbili si e ca o lectie pentru viitorul nostru. Pe cand in rahatu de Equilibrium e doar o retrospectiva asupra trecutului.

Sau il iubiti din cauza ca less is more? Sau va place pentru actingul de mana a doua? Chiar si pentru Bale...E un film spectaculos, fara indoiala, dar nu e profund si mai important, nu este original.

seven7seven 07 Sep 2007 14:44

Originally Posted by M0n0:

Va place sa exagerati, asa-i?
Equilibrium e un rip-off evident de la Matrix. Multe detalii din Eq. sunt luate din Matrix, dar e schimbat un pic ambalajul. Chiar trebuie sa mai spun ca Matrixul e facut inaintea Equilbriumului?
Costumele, felul cum populatia e intotdeauna sub control, secretele.
In Eq. regizorul (care e si regizorul filmlui Ultraviolet...ca sa vezi, omu are in cap o prostie si pe aia o exagereaza la maxim) a vrut doar sa aduca acele elemente din Matrix care nu pareau plauzibile din cauza ca implicau roboti si super-computere la un nivel mai uman. Si astfel da vina pe un singur om. Si este o definite "umana" la chestia asta...totalitarism. OK. L-a facut mai uman...big deal. Dar...
Ce naiba e cu Gun-Kata aia? Desi spectaculoasa e o mare prostie inutila...
Insa semnificatiile sunt mult mai puternice in Matrix, de ce?
Pentru ca robotii sunt cu adevarat imprevizbili si e ca o lectie pentru viitorul nostru. Pe cand in rahatu de Equilibrium e doar o retrospectiva asupra trecutului.

Sau il iubiti din cauza ca less is more? Sau va place pentru actingul de mana a doua? Chiar si pentru Bale...E un film spectaculos, fara indoiala, dar nu e profund si mai important, nu este original.

E mai rece ca matrix-ul, nu abunda de detalii. E prost facut, acolo ai dreptate, dar nici Matrix nu sta departe, din punctul meu de vedere. Un Eq. cu actori cu nume ca-n Matrix iesea mult mai bine, de acord - dar sa avem in vedere bugetele.

Si nu-i original, stim bine. Asa cum nici Matrix nu-i. ;)
Mie personal mi-a ajuns mai limpede la suflet Eq. Or fi sequelurile inutile de vina..

razvan-gabriel 07 Sep 2007 15:59

Of, chiar trebuia sa te iei de asta?
E musai sa-ti amintesti scena aia din Matrix 2 (parca) in care Neo cotonogeste vreo cateva mii de Smithi.

Altfel, lasa-n pace preferintele fiecaruia ca acum deschid topic cu cine-a dinamitat primul, si mai bine, cometa. Duvall sau Willis? :w00t: ;)

norww3 15 Sep 2007 22:07

Desperado , Rocky (TOT) si Morometii :D

Lucky Luciano 22 Sep 2007 22:50

felul cum populatia e intotdeauna sub control, secretele.

Distopia in filme nu a inceput cu Matrix. Daca ziceai ca copia idei din Alphaville te mai intelegeam, nu ca ala ar fi primul film de gen.

Quote:

Ce naiba e cu Gun-Kata aia? Desi spectaculoasa e o mare prostie inutila...Sta Bale in mijlocul a 6 soldati si ii ucide pe toti...e absolut jenant.

Gun kata nu mi se pare mai tampita ca bullet-dodging-ul din Matrix sau ca scenele in care Neo sau nu mai stiu cine se lupta cu n agenti.

Quote:

Pentru ca robotii sunt cu adevarat imprevizbili si e ca o lectie pentru viitorul nostru.

Robotii sunt perfect previzibili, pentru cei care se pricep. Pentru ceilalti probabil ca Facultatea de Cibernetica de la ASE e ceva unde se fac cyborgi. Oamenii sunt infinit mai imprevizibili. iar povesti cu roboti care se revolta se spun de cateva deceniii. Matrix n-a facut decat toarne povestea intr-o forma mesianica.

Quote:

Pe cand in rahatu de Equilibrium e doar o retrospectiva asupra trecutului.

Casca ochii, actiunea se petrece tot in viitor.

Quote:

Sau va place pentru actingul de mana a doua? .

Esti amuzant. Si cu cine compari prestatiile? Cu cea a lui Keanu Reeves care interpreteaza de parca e un surfer drogat?

On topic: filmele mele preferate sunt:
Les Quatre cents coups
A Clockwork Orange
Withnail&I
Záhrada
La Jetée
Surviving Desire
Henry Fool
Hiroshima Mon Amour
Blade Runner
C'est arrivé près de chez vous

All times are GMT +2. The time now is 00:19.