![]() |
Originally Posted by kanz:
|
Uite, ca au facut si cei care sunt impotriva RMGC un afis foarte fain de promovare a (o)pozitiei lor.
![]() |
>:D< fain
eu turbez cu campania celalta de la RMGC care vrea sa testeze cat de prosti si creduli suntem, |
Pretentia cocalarilor de a-si asuma Ziua Nationala!
Am urmarit pe ProTV meciul dintre Rapid si Hapoel. Pe final de partida, comentatorii acelui post au spus la fiecare 10 secunde ca urmeaza niste meciuri de Ziua Nationala a Romaniei si... ziua proteve. Este inadmisibil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! X( |
m-a enervat ingrozitor, isteria creeata aseara in centru, cu prilejul luminitelor ... multa lume care beleau ochii, autobuzele abia se urneau etc... si sa nu mai zic de bradul ala idiot de la universitate care e rosu-alb
|
Ei, acum vrem sau nu vrem, culorile lui Mos Craciun in varianta Coca-Cola sunt rosu si alb. Doar n-o sa facem acum scandal ca tinem cu alta echipa. Cum era tipul ala in reclama aia de-acum cativa ani - Lala sus rasare... =))
|
in fine... mie mintea imi sta numai la meciul de diseara...
|
Ma enerveaza facebook. Toata lumea parca se invarte in juru la facebook. toate siteurile au linkuri catre facebook, oriunde te poti loga prin facebook, acuma mai nou este de mare importanta daca se face pagina de facebook care sa militeze pentru ceva. Pagina de sustinere pentru ceva, de protest, e atat de important incat specifica si in presa ca ptr kktu X s a facut pagina de facebook.
p.s nu am avut niciodata facebook |
Originally Posted by cristi88:
Asa, si? Te face mai 'telectual? |
|
Originally Posted by Liviu-:
Nu ma face mai intelectual daca nu am facebook. De ce ? Pe tine te face intelectual ca ai ? ![]() |
pt ca ai spus-o pe un ton auto-laudativ trecand peste faptul ca n-ai pus pe masa absolut nici un motiv de luat in serios pt care fb ar trebui sa fie enervant pt un om sanatos la cap |
Eu sunt de parere ca daca nu stii sa il folosesti mai bine stai deoparte. :)
|
Originally Posted by Federico:
wow, nu stiam ca poti deduce tonul din din scris. Oky, deci facebook te-a convins ca esti sanatos la cap daca iti faci cont la ei ? Asta da site de socializare ! |
cozile de la Posta Romana !!!!!
|
RATT-ul! Transportul in comun din Timisoara! In ultimele saptamani e ceva de groaza sa circuli cu tramvaiul - inghesuiala ca pe vremuri, hoti de buzunare... Vorba lui taica-meu: "Cinspe insi stateau pe scara / Cu paltonul scos afara / Unul, ca un cimpanzeu, se-agatase de troleu..."
|
Originally Posted by Sorin87:
|
Originally Posted by iiii:
:)) |
de ce razi cristina? nu am dreptate? ti-am aratat doar... si cate am mai gasit, dar sorinel le modifica repede
|
Mai enerveaza pe careva soferii care-si lasa masinile pe avarie pe banda a doua, eventual masini de serviciu si cu precadere aproape de intrarea in intersectie?
|
All times are GMT +2. The time now is 11:57. |