Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt fericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95657)

Kriss_Kringle 15 Mar 2013 14:23

Probabil n-au vrut sa-si bata capul cu el pentru ca l-au vazut ca era cam diliu.:-/

omudindulap 18 Mar 2013 12:18

Sunt bucuros pentru fericirea omului astuia.

Uitati-va la privirea lui, cum se bucura precum un baietel ce i-a cucerit inimioara fetitei la care-a tanjit o vara.
Din pacate, ora tarzie m-a impiedicat sa iau parte la revenirea spectaculoasa a ibericului (pe hard si in meci) , am vazut doar primul set, pierdut in fata unui Delpo renascut si el dupa ceva accidentari, argentinianul trecand in sferturi si semifinale de Murray, respectiv Nole, de fiecare data revenind de la 0-1 la seturi. Sincer, n-as fi crezut ca Nadal va putea intoarce meciul, tinand cont de faptul ca revine dupa o accidentare la blestematul genunchi care l-a tinut departe de circuit vreo 7 luni, dusman caruia i-a multumit la final pentru parcursul in acest turneu, unde mai pui ca nici suprafata de joc nu-i tocmai pe rotula sa, prietenii stiu de ce. Bine, de la revenire si-a mai adjudecat 3 trofee, din 4 posibile, dar adversarii nu au fost tocmai de calibru. Carcotasii ar putea spune ca a avut si ceva noroc, dand in sferturi peste un Gulbis labil psihic, apoi, in semifinale, de un Fedex transferat parca la Posta Romana, de care trecut foarte lejer in 2 seturi. Iar in finala l-o intalnit pe epuizatul argentinian, care a avut meciuri mai solicitante in fazele precedente. Insa, meritul e numai al sau si al unchiului Toni, despre care spune ca ar fi cel mai important om din viata lui si ca fara el bla bla, riscanta afirmatie, daca-i adevarata.
Ah, cu ocazia asta i-a depasit si recordul lui Roger, ajungand la 22 turnee de Masters castigate
Cam asta...

faraimaginatie 18 Mar 2013 22:23

Pai eu azi, uitandu-ma prin proiectille de pe la niste cinemauri de pe langa mine, aflu cu stupoare ca la 7 a avut loc o priectie speciala pentru The Act of Killing. Era 8 cand am vazut. Si m-am suparat asa de tare pentru ca aveam impresia ca-s vigilenta la chestiuni din astea si nu-s tuta si stau acasa cand ar trebui sa fiu in ciematograf. Si m-apuc eu ca posedata sa caut alte proiectii ale documentarului astuia prin micutul oras . Si-am scormonit bine, ii ca dracu de greu, mi-a fost dusman pana acum 10 minute google-ul. Daaaaaaaaaaaaar...am gasit alta proiectie singurica si parasita maine de la 6:15!!! This made my day...um..evening. Deci da, sunt fericita ca maine o sa vad The Act of Killing. :D

iiii 20 Mar 2013 09:54

sunt fericit pt ca.... astazi am mers la munca cu bicicleta!!!

Sorin87 26 Mar 2013 08:42

sunt fericit pentru ca se lungeste ziua si scade noaptea...pot lucra mai mult :)

MikkaelWolfganger 26 Mar 2013 23:45

Sunt fericit pentru ca, in sfarsit, mi-a venit bursa.Urmeaza marea cheltuiala :D

sigalia 29 Mar 2013 20:18

Pai azi,de pilda,a fost una din zilele care mi le dedic mie si lucrurilor care imi fac placere.
Sunt fericita pentru ca dispun de suficienta libertate si ... timp.

iiii 05 Apr 2013 13:20

sunt fericit pt ca am reusit sa ajung in Belgrad si apoi in Timisoara! un fel de mini euro trip. :D

MikkaelWolfganger 06 Apr 2013 20:42

Sunt fericit pentru ca Bayern a luat titlul<:-P

DarkNight00 06 Apr 2013 21:37

sunt fericita ca primesc un salariu mai bun;)

MariaMona 09 Apr 2013 16:27

Sunt fericita ca mi-am luat inima in dinti si m-am urcat din nou la volan dupa vreo 18 ani! Sunt si mai fericita ca am o masinuta automatica!

bremen1980 09 Apr 2013 19:25

Originally Posted by MariaMona:

Sunt fericita ca mi-am luat inima in dinti si m-am urcat din nou la volan dupa vreo 18 ani! Sunt si mai fericita ca am o masinuta automatica!

Gata cu șprițu ' ???? >:)

MariaMona 09 Apr 2013 21:29

Gata! :)

sigalia 09 Apr 2013 21:40

Originally Posted by MariaMona:

Wow,asta da depasirea limitelor .Bravo! Sa ai parte de cat mai multe trasee si buna dispozitie la volan.

bremen1980 22 Apr 2013 18:25

Am gasit si la noi niste cronici de film mai fitoase , mai aratoase .Ceva mai special cum ar spune unii . Sunt culese de mai multe luni si afisate astazi .

http://revistacultura.ro/nou/tag/film/

sigalia 23 Apr 2013 17:28

Mi-a fost dat sa cunosc - in Romania ! - o persoana care la 82 de ani este inca vie cu adevarat si traieste din plin : de profesie actrita de teatru ,inca joaca(acum repeta pentru o piesa pusa in scena de un teatru independent) ; isi imparte existenta intre doua orase mari din tara(unul la munte,celalalt la mare) ;calatoreste ( in ultimul an a facut 3 excursii aici, pe batranul continent, medicul ei interzicandu-i sa plece in Tibet,acolo unde ar fi vrut) .Citeste,vede filme ,se simte bine in compania oamenilor si face conversatie savuroasa .Are un look "fresh " si o forma sufleteasca sportiva.Este singura ,neavand copii,dar intregul univers parca ii aprtine .Fa-bu-los !

bremen1980 16 May 2013 22:30

Destul de reusit serialul de pe National Geographic despre anii '80.Se mai uita cineva ?

reivan 22 May 2013 13:26

Originally Posted by bremen1980:

Destul de reusit serialul de pe National Geographic despre anii '80.Se mai uita cineva ?

Eu l-am vazut , e chiar foarte reusit :)

Redy 23 May 2013 14:44

ploua

sigalia 24 May 2013 15:19

A venit vara !
Hainele subtiri,usoare si vaporoase imi cresc sensibil nivelul de serotonina.

All times are GMT +2. The time now is 12:12.