![]() |
Alexa Visarion
Spectacolele lui Cernescu nu am avut ocazia sa le vad, ca m-am mutat in Bucuresti dupa ce am intrat la UNATC. Dar auzisem ca avea o obsesie cu Ghelderode Maia Morgenstern sau Oana Pellea? |
Hmm... Hai Maia.
Da, acel "Viziuni flamande" cu Iordache, fie iertat, fusese foarte bun... Dar pe mine mai mult m-au marcat obsesiile lui shakespeariene - dupä "Hamlet", "Timon din Atena"" si "Coriolan" (ultimul, mediocru, dar foarte drag mie, cä a fost primul spectacol din viata mea cäruia i-am urmärit geneza, repetitii, etc., tocmai mä împrietenisem cu Dichi) îl poreclisem "Cernakespeare". Exaltäri adolescentine... ;) Dichiseanu sau Hossu? |
Dichiseanu! (ce mila mi-e de el ca a ajuns la batranete sa-ai bata joc de el parasuta aia de nevasta-sa!)
Andrzej Wajda sau Krizstof Kieslowski ? |
Wajda.
(Apropo, i se märitä fata-n weekend - lui Dichi, nu lui Wajda.) Kieslowski sau Zanussi? |
Kieslowski
Pe Zanussi l-am cunoscut cand a fost la UNATC de l-au facut aia "Doctor Honoris Cauza" E un tip adorabil! "Decalogul" sau "Trei culori"? |
"Decalogul"
Eu în 1984, la ACIN. (Tot adorabil era.) Jancso sau Szabo? |
Jancso
"Dogma "95" sau "Noul val francez" ? |
«La Nouvelle Vague»
(N-ai mai întrebat si ieri?) Rodica Negrea sau Adriana Schiopu? |
Am uitat! Scuze, stiam ca aveam in minte sa pun intrebarea asta.
Rodica Negrea! Telenovele sau manele? |
Dacä-s obligat cu arma la tâmplä sä aleg... telenovele, evident.
(Yay!! mesaju' 2500 din topic! :w00t: Si pagina 101! :D Ce primesc? :happy: ) Galgotiu sau Mäniutiu? (Primeste ceva si cine stie DE CE TOCMAI EI DOI. ;) ) |
Prea te-ai invatat cu narav!
Acum cativa ani am auzit o vorba in Teatrul National: "elementele nocive din Tabloul lui Mendeleev sunt " Uraniu, Poloniu, Stroniu, Galgotiu si Maniutiu!" Hai... Maniutiu ( oricum e mai bun decat Galgotiu) ochelari sau lentile de contact ? |
Ochelari.
DA, numai cä eu forma asta n-o stiam, ci cea originarä, din 1986, imediat dupä Cernobîl - banc inventat de Toca: - Stiti ce vine dupä strontiu? Mäniutiu si Galgotiu! (De data asta, primesti mai mult decât un pupic - un french-kiss! :P :love: :happy: - la prossimu' forumeeting care tre' sä vii negresit.) Lampadar sau aplicä? |
Vin la forumeeting vin numai sa stiu cand este!
Lampadar Bec normal sau cu neon? |
Normal cä normal!
Vom forumitingi curând, foarte curând, cä la prea multä lume-i arde buza, si acusica iese si revista. Zugrävealä sau tapet? |
Tapet... de matase
matase sau catifea? |
Mä-ta se...
(Cä catifeaua în decoratiunile interioare mä duce cu gândul la cuplärai.) Ghimpe cu curara, sau bombä cu neutroni? |
mama mea nu!
"Din coapsa tinerei ieºea o suliþã lungã, cu ghimpi. Doris avusese timp sã improvizeze un garou dar, .... Am fost atinsa de o sãgeatã înmuiatã în curara. " (Jimmy Guieu: Cavernele de pe Wolf") aur sau platina ? |
Platinä
Lemn sau beton armat? |
lemn
conifere sau foioase? |
Conifere.
Foi de vitä sau de varzä? |
All times are GMT +2. The time now is 01:25. |