![]() |
Si mai frustrant e ca romanu' chiar pune botu! :-& Intrati spre exemplu pe feisbuc sa vedeti cate likeuri de la turma au primit. In plus la ce "comision" isi vor lua diversi insi si la cum ne batem joc de tara asta prin diverse moduri or sa ne zboare intr-un final strainii si aurul pe un pret de nimic si lasand mizerie in urma.
|
pai logic ca pune botu cand vede niste reclame/spoturi emotionale, cu oameni fara servici, oameni care plang la tv..
|
o sa fie o teapa mai mare decat vanzarea petrolului pe lucru de nimic
|
Originally Posted by Presedintele:
|
Ce prostie e cu rosia montana,mai avem si noi un pic de aur si ne gandim sa-l vindem ca doar noi suntem prea inapoiati si nu putem extrage aurul,daca au reusit romani sa extraga, cand bateau "piatra in piatra" sa faca galerii,noi asteptam sa vina singur la noi. Dar ce conteaza...avem o tara prea bogata si noi, cum avem un suflet marinimos mai dam si la alti din bogatiile tarii.
|
Originally Posted by Pupaila:
ne gandim???? ai habar ce vorbesti? auru ala e vandut de mult dinainte de 2000 :D |
Eu cred ca incep aia de la FMI sa isi recupereze datoriile,ca doar trebuia sa creditam si noi pe ceva.;)
|
si vezi tu? cum incearca sa maniuleze populatia cu spoturi de alea lacrimogene?
|
Originally Posted by iiii:
|
Originally Posted by Pupaila:
|
am zis mai sus faza cu exploatarea la suprafata... o sa se aleaga prafu de zona aia daca vin canadienii aia Sm3K@ sa "exploateze" ei.
|
Originally Posted by copila_satanista:
Mai bine facem din zona un punct turistic si iesim mult mai castigati ca doar e o resursa si asta. |
nu intelegi ca e vandut de multa vreme, banii s-au luat, si canadienii vor auru? si noi o sparcaim sa nu
|
|
exact! :D
dar nenorocitii aia care plang in reclamele alea, la fel de nenorocite, facute de niste nenorociti, sunt interesati numai de locuri de munca... daca vor de munca doua cuvinte am : Italia Spania |
|
pai da, dar eu nu cred ca aia din reclame, chiar sunt din rosia montana, eu cand am fost acolo, am cunoscut oameni, de mai multe varste, si erau fff incantati de zona lor, care believe me, e superba!
|
|
s-au facut... s-au facut
la romania te iubesc.... |
Ma enerveaza seful de la servici. Rau de tot :)) clasic dar adevarat
|
All times are GMT +2. The time now is 12:07. |