Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Reprosuri pentru moderatori (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=93612)

paul_aramis 10 Jul 2010 16:35

o fi fost din cauză că era off-topic ...

rvn 10 Jul 2010 19:58

pit,
topicul Aurorei devine camp de lupta, la fel ca topicul Feliciei.
e cazul sa intervii si sa muti postarile acolo unde le este locul, adica la "vesnicele discutii despre noul si vechiul val"

ooo333 11 Jul 2010 16:49

Originally Posted by paul_aramis:

o fi fost din cauză că era off-topic ...

Nu , nu era . Topicul se numea ''Am niste intrebari'' si doar am intrebat ceva .

Pitbull 11 Jul 2010 16:57

O fi uitat, äl de ti l-a sters.

paul_aramis 11 Jul 2010 17:59

puştiulică-puţuliucă, s-o fi numind topicul ăla "am nişte întrebări", doar că întrebările alea erau concrete şi nu generale. asta asta aşa doar de lămurire, în caz că suferi de amnezie, că s-ar putea să fie demenţă senilă.
deşi cred că suferi mai degrabă de dixlexie ...

ooo333 11 Jul 2010 18:20

Originally Posted by paul_aramis:

puştiulică-puţuliucă, s-o fi numind topicul ăla "am nişte întrebări", doar că întrebările alea erau concrete şi nu generale. asta asta aşa doar de lămurire, în caz că suferi de amnezie, că s-ar putea să fie demenţă senilă.
deşi cred că suferi mai degrabă de dixlexie ...

Nu , nu sufar de dislexie si nici de amnezie si cel care mi-a sters mesajul si nu vrea sa recunoasca sau a uitat ca a facuto .

paul_aramis 11 Jul 2010 18:30

ba suferi. dacă la secţiunea respectivă sunt doi moderatori şi unul din ei ţi-a răspuns la "reproş", mănăstire-ntr-un picior ghici ciupercă cin' ţi-a şters mesajul?

Neuptolem 13 Jul 2010 10:03

http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=97242
Reprosez moderatorilor ca nu fac nimic in privinta psihointernautului Costobocus.
Lasasem un ultim mesaj civilizat pe threadul tampeniilor lui, iar el continua cu deviatiile jignitoare si aluziile sexuale.

danonino 13 Jul 2010 12:57

Ce dracu' imi stergeti posturile din cauza ca am zis ca "A clockwork orange" e slab?

Pitbull 13 Jul 2010 14:00

Originally Posted by Neuptolem:

Reprosez moderatorilor ca nu fac nimic in privinta psihointernautului Costobocus.
Lasasem un ultim mesaj civilizat pe threadul tampeniilor lui, iar el continua cu deviatiile jignitoare si aluziile sexuale.

Ce-i aia "psihonternaut"?
...Mesajul era la fel de civilizat ca dialogul privat cu FreakDoll? ;)
Si vä mai mirati cä vä banneazä lumea!

costobocus 13 Jul 2010 21:37

Originally Posted by Pitbull:

Originally Posted by Neuptolem:

Ce-i aia "psihonternaut"?
...Mesajul era la fel de civilizat ca dialogul privat cu FreakDoll? ;)
Si vä mai mirati cä vä banneazä lumea!

Multumesc!

io3072 16 Jul 2010 00:25

cerere

vreau sa se adauge "i'm a cyborg,but that's ok" la lista de filme regizate de park chan-wook. scuze daca nu am nimerit topicul,dar nu stiu unde sa postez.

Judex 18 Jul 2010 01:21

Bai, am si eu o rugaminte, Pitbull: lasa sa vedem si noi ce scrie djindjis, nu mai abuza de postura de moderator pentru a sterge direct! Omul de foarte multe ori stie ce spune, vvzlm... Eu inteleg ca aveti voi o duda ceva, dar chiar devine aiurea. Cornicile pulii Marioarei sunt asa importante? Fa-ti un blog, nu trata sectiunea respectiva de pe Cinemagia ca pe unul.

Pitbull 18 Jul 2010 01:26

Nici o grijä, când vorbeste cu capu' de sus, îi las mesajele (ai väzut doar; uneori, am si evidentiat cä spunea lucruri corecte).
Dar când îl apucä injuriile si härtuielile triviale, i le tai scurt. Nu confund "libertatea de exprimare" cu grobianismul anarghic.
Si blog nu-mi fac. Nu stiu dacä voi avea vreodatä, dar deocamdatä nu mä tenteazä diloc - da' diloc, diloc, diloc!

Liviu- 18 Jul 2010 01:27

Originally Posted by Judex:

Bai, am si eu o rugaminte, Pitbull: lasa sa vedem si noi ce scrie djindjis, nu mai abuza de postura de moderator pentru a sterge direct! Omul de foarte multe ori stie ce spune, vvzlm... Eu inteleg ca aveti voi o duda ceva, dar chiar devine aiurea. Cornicile pulii Marioarei sunt asa importante? Fa-ti un blog, nu trata sectiunea respectiva de pe Cinemagia ca pe unul.

Deja a fost sters mesajul? Pfff... si eu care-mi amanasem somnul cu cateva minute special ca sa vad mesajul lui. Deci presupun ca-s de partea lui Judex aici... o fi avand el stilul ala de luat la misto, dar mesajele lui contin si niste pareri de multe ori on-topic... si amuzante :P

Macar sa fie mutate la azil :D

ricutza 18 Jul 2010 20:18

vreun motiv special pentru care o serie de topicuri interesante sunt inchise? ca de exemplu cel nu Noul Val cinematografic roman? nu de alta dar as vrea sa stiu daca sa-mi mai bat capul sau nu cu intratul pe cinemagia....

Pitbull 18 Jul 2010 21:23

Gata, l-am redeschis.
Scuze, Ricutzel, dar azi un tolomac posta mäscäri acolo, si pânä sä i le expediez la Azil, l-am închis. Pe urmä am uitat sä-l descui - abia acum, gratie observatiei tale, am väzut. Dar e mai bine asa, cä si Keepy, säracu', se pusese iar cu bocancii pe problemä, încurajându-se ambii doi într-o complementaritate reciproc-dezavantajoasä - Keepy cicä minimalismul meritä sä fie parodiat grosier si obscen, conform cu diagonala cercului (sau poate diametrul triunghiului - nu mai tin mine), iar älälalt jucându-se de-a Garcea si bänätenii. Acum, mäcar pentru un timp, s-or mai fi räcorit - desi nu-mi fac iluzii: curând vor începe iar, si iar îi voi taxa; pe Keepy, ca pe un copilas dulce dar obraznic; p-äl'lantu', ca pe-o babä senilä si rea.

Posteazä, Ricutzel.

djinjis 19 Jul 2010 01:19

Ma face pe mine baba senila in acelasi mesaj in care isi cere scuze pentru pierderile lui de memorie. Prostia te pune in situatii umilitoare.

Everybody
Loves my body
Just your gura
Loves my p%$a.

Gloria 19 Jul 2010 11:06

djinjis, ai un avertisment.

djinjis 19 Jul 2010 11:21

el a inceput. ce ti-ai tatuat pe mana? arata ca numele meu scris in chineza.

All times are GMT +2. The time now is 02:13.