![]() |
Fes tricotat.
Panä de vulpe LA PALARIE, sau PE PALARIE? |
Astept sa creasca pene pe vulpe... cand o zbura porcu'!
Porc sau purcelus de Guineea? |
Sunt misto si unii, si altii.
N-am de lucru, sau Nu am de lucru? |
Eu am destul de mult de lucru acum da' nu pot sa lucrez ca ma joc cu tine!
Stanislavski sau Brecht? |
Stanislavski all the way!
(Da' te prinzi, nu glumä! ;) Speram sä te-nhat pentru juriul la AnimEst.) (YAY!! :w00t: Am inaugural pagina 100! :D Ce primesc? :happy:) Ribbentropp sau Molotov? |
Primesti pupici. Meriti!
Hai... Ribbentrop Da'... ce mi-e Tanda ce mi-e Manda! Pactul cu diavolul. Clasicii germani sau clasicii rusi? (acu' sa te vad!) |
Clasicii rusi.
(Politica-i una, literatura-i alta!) Cehov sau Gogol? |
Ai aceleasi gusturi ca si mine!
Cehov! Dramaturgia lui Cehov sau proza lui? (stiu ca e greu de ales!) |
Dramaturgia (si proza).
(Vezi sä nu te-audä Tudor Chirilä cä face crize, el e gogolian religios, dupä concertul de lansare F.I.R. si betia aferentä, când am zis cä Cehov > Gogol, era sä-mi dea cu ciorba de potroace-n cap.) "Livada cu visini" sau "Trei surori"? |
Acum chiar mai incuiat! Pur si simplu nu pot sa aleg fiindca amandoua sunt doua bijuterii dramaturgice
Teatru (ca literatura) sau proza? (ce simti ca ti-e mai aproape) |
Ca literaturä, proza.
Ca produs finit, teatrul - pentru cä e... infinit! Orice piesä, pusä-n scenä iar si iar, se schimbä si se diversificä si aratä mereu altfel si träieste etern, în continuä miscare. «Caligula» sau «L'État de siège»"? |
Caligula !
Dictatura sau anarhie? |
Depinde de conjuncturä.
(Oricum, o prefer pe oricare în locul asa-zisei "democratii".) Ovidiu-Iuliu Moldovan, sau George Motoi? (In Caligula - nu în altceva.) |
Ovidiu Iuliu Moldovan!
drama sau comedie? |
comedie
rosie sau castravete? |
Comedie, cä-i mai grea! (Cum am mai spus si pe pagina dinainte.)
(Si pe mine m-a topit Ovidiu, dar lumea zicea cä era mimc copil pe lângä ce fäcuse Motoi, la Cluj, cu ani în urmä.) L.E.: Castravete, cä-i verde tot timpul! Helicon sau Scipion? |
Pe vremea cand Motoi in interpreta pe Caligula la Cluj, eu nici macar nu eram nascuta! Dar pe Ovidiu Iuliu Moldovan l-a vazut in Caligula cand eram eleva si mi-a povocat o impresie teribila.
Helicon! Tudor Musatescu sau Alexandru Kiritescu ? |
(Helicon si eu! :love: Prietenii stiu de ce!)
Nea Tudoricä "Titanic Vals" sau "Escu"? |
Titanic vals
Traian sau Decebal? |
Decebal, normal! Mäcar era eficient, în venalitatea lui - 100% Bonbonel Nästase avant-la-lettre! Bäi, si Bänicä - cel rol, Doamne, ce rol!
Cernescu sau Alexa? |
All times are GMT +2. The time now is 18:05. |