![]() |
Arizona Dream
Un film bun, dar parca ma asteptam la mai mult de la el. |
Ivan's Childhood - 7,5/10
Mirror - 8/10 Andrei Rublev - 9,5/10 |
Return to House on Haunted Hill
Year : 2007 Genre : Adventure | Fantasy | Horror | Thriller MyRating : 7.0 |
A vazut cineva Children Underground ?! Documentarul cu copiii strazii din Bucuresti ?>
|
Iron Man 2. Mi-a placut, foarte mult chiar. Robert Downey Jr. il interpreteaza foarte bine pe Tony Stark.
Daca ar trebui sa aleg intre primul film si al doilea, cred ca l-as alege pe primul; poate din cauza simplului fapt ca in primul film are partea in care isi construieste Iron Suit-ul. |
Alice in Wonderland 7/10 m-au spart culorile şi ciudăţeniile :-O văzut HD
|
Revazut ''Solyaris'' de Tarkovski -1972.N-o sa bat campii aiurea cu arhicunoscutele interpretari ale acestei capodopere ci doar o sa va dau un link cu o filmare geniala din acest film :
http://www.youtube.com/watch?v=vxyKV7183nI |
Originally Posted by bremen1980:
Solaris am sa vad io maine :"> ,de 2 zile m-am apucat sa-i vad filmele si ma declar multumit la ce minunatii am privit. ON: The Killers - 7/10 There Will Be No Leave Today - 6,5/10 Stalker - 9/10 |
|
|
Originally Posted by alextreme93:
|
Little Big Soldier cu Jackie Chan. Nota 6/10.
|
Clash of the titans...
Pfff.. Bleah |
Bride & Prejudice (2004)
Frate, da'frumoasă mai e Aishwarya Rai !! :"> :-* :-* :-* Mă rog, mai văzusem eu ceva pictoriale şi ştiam că a fost şi Miss Univers, însă nu o văzusem încă în vreun film. |
Solyaris - 8/10
Nostalghia - 8/10 |
Originally Posted by miercuri:
|
Strenght and Honor 6/10
|
Robin Hood.Chiar acum am venit de la cinematograf.Filmul e bun,dar ma dezamagit un pic,in sens ca este un film de masa,si nu o opera de arta(asa cum ma gindeam/speram ca va fi).
Oricum,pentru cei care vor sa primesca un film de relaxare - e perfect.Nota 7/10. |
Fanfan la Tulipe 6,5/10
|
A Very Long Engagement - mi-a placut foarte mult!
|
All times are GMT +2. The time now is 21:42. |