Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt fericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95657)

iiii 01 Nov 2012 14:29

Originally Posted by vave:

Vă dau căldură câtă vreţi... azi-noapte pe la 11 înainte să mă bag la somn erau mai mult de 20 de grade. Dar atât! :P

pfuuuuai si eu dardai in bucuresti... sa nu mai zic ca si ploua... damn life.

vave 01 Nov 2012 15:38

Originally Posted by Kriss_Kringle:

Sper ca te invata sa conduci asa,altfel n-are nici un rost.:))

I-am arătat filmuleţul şi m-a întrebat dacă asta e în Tunisia. I-am răspuns că nu ştiu. Oricum am râs bine pe seama filmuleţului. :))

iiii: Tu mereu îngheţi de frig, cred că numai în Vama Veche ţi-e cald.

iiii 01 Nov 2012 15:48

daca as merge acum in vama , mai mult ca sigur o sa imi fie frig :)

Kriss_Kringle 02 Nov 2012 00:14

Originally Posted by vave:

I-am arătat filmuleţul şi m-a întrebat dacă asta e în Tunisia. I-am răspuns că nu ştiu. Oricum am râs bine pe seama filmuleţului. :))

E undeva prin Arabia Saudita.Stiu sa conduca jocheii de camile,nu se incurca.:D

iiii 08 Nov 2012 16:11

maine plec in cluj! macar scap de bucuresti pt 2 zile :D

bremen1980 16 Jan 2013 18:13

Cultura nationala merge inainte . Astia de la Ursus s-au dat pe brazda si au scos si ei bere la PET .Deocamdata doar la 1 litru . Deocamdata . A baut cineva ??? Are tot gustul ala de la sticla ??? :-?

rvn 16 Jan 2013 20:23

Originally Posted by bremen1980:

Cultura nationala merge inainte . Astia de la Ursus s-au dat pe brazda si au scos si ei bere la PET .Deocamdata doar la 1 litru . Deocamdata . A baut cineva ??? Are tot gustul ala de la sticla ??? :-?

incerc sa inteleg rationamentul in baza caruia oamenii gandesc in felul acesta. acum, strict economic, de ce s-ar "sinucide" un fabricant, falsificandu-si propriul produs, ademenind cumparatorul intr-un mod atat de jalnic ? singurul motiv pentru care gasesti produse ambalate in recipiente de diverse volume este una singura: diversiunea consumerismului de tip capitalist.
p.s. mi-aduc aminte de anii "90 cand vedeam la tv cum curgea berea la robinetul Guldenburgilor si la noi inca nu se reglase nici programul de furnizare a apei si acum berea e chiar "ca apa". mai buna, chiar...

iiii 17 Jan 2013 10:18

da bremen, am baut eu, e de calitate berea, mari diferente nu sunt intre cea la 1 l si cea de la sticla. :) dar e de multa vreme, si mai sunt la 1 litru si timisoreana , staropramen, silva, ciuc etc.

dar mai buna e tuborgu la 0.75 , la sticla .

rvn 17 Jan 2013 11:22

pe bune, lamuriti o femeie nestiutoare si nebautoare, ca mine! ce vreti sa spuneti, ca cei de la fabrica, folosesc instalatii speciale si procese tehonologice separate, in urma carora sa rezulte doua produse cu calitati diferite, dar, care, sa poarte aceeasi eticheta? mi se pare neverosimil. ce poate schimba gustul berii?

iiii 17 Jan 2013 13:32

ia think, ce e mai bun? un vin tinut la bidon? sau un vin imbuteliat si cu dop de pluta?

eu ca bautor de bere, am obsevrvat diferenta la gustul berii timisoreana. la halba are un gust, la sticla alt gust, si la pet de 2 l alt gust.

rvn 17 Jan 2013 14:27

Originally Posted by iiii:

eu ca bautor de bere, am obsevrvat diferenta la gustul berii timisoreana. la halba are un gust, la sticla alt gust, si la pet de 2 l alt gust.

e o simpla iluzie degustativa, creata de faptul ca gustul plasticului e mai nasol decat cel sticlei.

Redy 17 Jan 2013 14:52

Sticla > Doza > Plastic

Cam asa sta treaba ca si calitate iar diferentele de gust sunt sesizabile in primul rand din cauza proprietatilor diferite ale celor 3 materiale. Nu imi dau cu parerea despre bere pentru ca nu-s consumator dar diferenta la Coca Cola spre exemplu este destul de mare intre plastic si sticla.

http://en.wikipedia.org/wiki/Bisphenol_A

reivan 19 Jan 2013 17:14

Originally Posted by rvn:

e o simpla iluzie degustativa, creata de faptul ca gustul plasticului e mai nasol decat cel sticlei.

noo.
e la fel ca la vinurile bune , daca gresesti pana si paharul numai e la fel.

rvn 19 Jan 2013 19:44

Originally Posted by reivan:

noo.

devine apocaliptica discutia. voi vreti sa spuneti ca orice lichid isi schimba gustul in functie de materialul recipientului in care este pus???

ghost90 19 Jan 2013 20:08

Poi nu?Eu am niste palinca tinuta in butoi de dud, veche de vreo 10 ani.A prins o culoare maronie, un gust mai dulceag si miroase excelent.

reivan 20 Jan 2013 21:19

Originally Posted by reivan:

noo.

devine apocaliptica discutia. voi vreti sa spuneti ca orice lichid isi schimba gustul in functie de materialul recipientului in care este pus???

N-o spunem numai noi , ci multi alti experti.

rvn 20 Jan 2013 23:43

ok. de maine incep experimentul. o sa beau apa de la robinet din petul in care a fost apa plata, sa vad daca se verifica ceea ce spuneti voi aici.

robbiex2 21 Jan 2013 01:49

am reusit sa ma las de fumat B-) ca tot vorbiti de bautura, trebuie sa o evit pentru ca la un pahar, doua.. incep sa pufai si nu e bine

iiii, ca bautor de bere iti recomand sa bei ceva mai bun...nu de alta dar daca a-i stii cum se face berea la noi...te-ai lasa de tot.

iiii 21 Jan 2013 10:49

stiu si eu ce beau si cum sa beau.
acasa imi mai iau tuborg la 0.75 sau doze. la pet ffff rar si atunci cand nu gasesc altceva mai acceptabil.

ghost, tsuica aia... yum yum

ghost90 21 Jan 2013 11:04

Originally Posted by robbiex2:

nu de alta dar daca ai sti cum se face berea la noi...te-ai lasa de tot.

Nu stiu cum se face exact berea, da' englezoii ziceau ca bere mai buna la asa pret ca aici n-o baut in veci.Deci halba de bere care se vinde la beraria Ursus de la fosta fabrica din Cluj e rupta din rai.

iiii facem noi cumva si dezvirginam o sticla odata.

All times are GMT +2. The time now is 18:22.