![]() |
Numai frustrari in topicul cu fotbal. Sa se uite un admin si sa scoata de acolo posturile off-topic.
|
Stefanel, da-ne fratioare drumul sa ne distram si noi cu Mozart! =))
|
Stefane,
cum poti inchide topicul de fotbal cand Argentina joaca fenomenal in seara asta??:-O senzational golul lui Tevez! AR - GEN - TI - NA! |
Care ati ucis mah forumeetingul in fasha, stergind fraudulos postarile de la Clisee...?X( Tzitele mari nu-s un cliseu?
|
N-am fost eu acela.
Chiar mä amuza. |
Scuze, nu a sters nimeni, erau 2 topice, acum am vazut. N-ar trebui unite sa nu mai existe confuzie?
|
Gata, le-am märitat.
|
pit, ai putea face aceeasi chestie cu topicurile lui keep de la "cinematografia romaneasca".
adica, "ce e val, ca valul trece...", este tot un fel de "cinematografia in cifre..." |
Sä väz...
L.E. Da, într-adevär. Topicul al doilea continua subiectul din primul, iar partea din titlu, cu cifrele, ocupa oricum doar un fragment restrâns ca întindere si duratä - în continuare, tot la bätutul apei în piuä despre aspectele non-financiare ale noii generatii se ajungea. Le-am cununat si pe astea. |
constat ca esti potrivit pentru rolul de nas..
banuiesc ca ai idee care-i privilegiul lui, nu? |
Da - exact ceea ce-mi dä mie ghes sä le fac la AMBELE topicuri...
E voie si-n mireasä, si-n ginericä, da...? Asa, ca-n Roma lui Caligula... Si dacä tot ne caligulim, am mutat acolo si off-topicurile pro-minimaliste din "Jurnalul scenaristului". Acum, toatä discutia despre noua generatie a filmului românesc e în sfârsit adunatä la un loc. |
bravo, pitbullic.
poate castigi trofeul de cel mai bun moderator... |
N-am nevoie de nici un trofeu.
Singura mea räsplatä ar fi urmätoarea: "Ho ho ho" sä fie premiat la un festival din Siria, cu participarea realizatorilor. Si-n avionul Damascului, Keep sä vadä deodatä, afarä-n väzduh, dincolo de hublou, un nor pe care sä stea Puiu, Mungiu, Muntean, Porumboiu, Jude, Rädulescu si alti câtiva, însirati ca pe acatiste, intonând: "Keepule, Keepule, de ce ne prigonesti...?" Asta, da, iluminare! O:-) |
adica vrei sa moara floarea cea vestita a filmului ro iar keep sa-si dezvolte al saselea simt :P
|
N-are cum sä mai moarä, e deja nemuritoare.
Dar Keep, în schimb, nu-i de neizbävit! :) |
chestia e ca daca ma las pe mana lui Radulescu, pierd avionul de Damasc.:D
|
nu-i bai. exista ca alternativa camila.e criza, nu costa prea mult!
|
De asta nu räspund moderatorii, ci colegii nostri de la site.
|
ai un buton de feedback pe homepage, pe banda neagra din dreapta
|
De ce mi s-a sters mesajul din topicul urmator : http://www.cinemagia.ro/forum/showth...38#post1531638
|
All times are GMT +2. The time now is 18:53. |