![]() |
The Spy Next Door 3/10, nu stiu cum naiba am rezistat pana la final (:|
|
Kick-Ass - 7/10
|
We Own The Night - 7.5/10
|
Kontroll 8/10
Kick-ass 8/10 The squid and the whale 8/10 Toate 3 filme foarte bune, unul deghizat, unul distractiv si unul serios. |
Leaves of Grass cu Edward Norton.Destul de plictisitor. Nota 6/10.
|
Ip Man 2 10/10
Parerea mea.....nu e la fel de bun ca primul, dar e pe'aproape. |
The Collector (2009) 7.5/10
revazut.best horror vazut pe 2010 |
Rambo 2 chiar dak l - am mai vazut,tot parca cel mai bun din serie.
|
The Human Centipede (First Sequence) (2009) 2/10 catastrofă filmu
|
Am vazut aseara Veronika Decides to Die (2009). Cand auzisem prima oara ca se face filmul asta m-am bucurat pentru ca vazusem si piesa de teatru la Odeon si ma gandeam ca e o idee buna pentru un film. Apoi am avut o mare dezamagire pentru ca rolul Veronikai a fost dat lui Sarah Michelle Gellar, ceea ce m-a bosumflat. Am zis totusi hai sa-l vad si eu. Nu a fost deloc rau, dar in acelasi timp vroiam mai mult. Akm cred ca o sa citesc pana la urma si cartea daca tot am inceput.
|
Zavet de Kusturica. A fost destul de bun, dar m-a dezamăgit puţin deoarece de la Kusturica aveam aşteptări un pic mai mari. 7/10
|
Coming to America cu Eddie Murphy. Una din cele mai bune comedii facute vreodata
|
Legion
Year : 2010 Genre : Action | Fantasy | Thriller MyRating : 8.0 Shutter Island Year : 2010 Genre : Drama | Mystery | Thriller MyRating : 9.5 |
Am vazut Kick-Ass
Eram curioasa.Stiti ce se zice?Curiosity has killed the cat.Ei bine filmul asta m-a ucis pe toata durata lui asa ca la sfarsitul filmului eram fericita ca s-a terminat. Am auzit numai cuvinte de lauda despre el.Ce-a fost aia? Nicholas Cage imbracat intr-un costum de Batman pe care il chema Big Daddy? Totally not cool 2/10 |
We Were Soldiers (2002) - un rahat propagandistic mai mare n-am mai vazut de la John Wayne incoace. De-a dreptul enervant Gibson, cu alea doua-trei rictusuri pe care le are in repertoriu, dezamagitor Sam Eliott intr-un rol caricatural si fortat pina dincolo. Citeva scene de lupta ok, care nu salveaza insa filmul de la dezastru. Unul dintre cele mai slabe filme "de razboi" pe care mi-a fost dat sa le vad...
|
Borat - 7/10
Bruno - 6,5/10 Iron Man - 7/10 |
kick ass - avea un stil aparte ce mi - a placut
|
Love Actually (2003)
Un film misto. Un film numa' bun de vazut in aceasta perioada in care răul, invidia, ignoranta si nepasarea par sa detina monopolul (cel putin asa se vede de la fereastra mea). Filmul incearca sa creeze iluzia ca dragostea este omniprezenta, folosindu-se de povestile catorva cupluri, care mai de care mai colorate. Este un film uman, nu foarte pretentios, simplu, dar totodata delicat, cu personaje antagonice bine construite care, intr-un final, ajung la previzibila concluzie cum ca ... dragostea-i peste tot. Filmul minte, corupe, dar o face atat de frumos, incat nu deranjeaza, ba dimpotriva. |
The Steamroller and The Violin - 7,5/10
|
Originally Posted by omudindulap:
Unul din filmele mele de dragoste preferate! |
All times are GMT +2. The time now is 03:42. |