Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt fericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95657)

chuckyfan 09 Sep 2012 20:54

deci, sunt fericit dar și rămas fără cuvinte. încept să cred că blestemele nu-s chiar niște prostii...

am aflat cu câteva momente în urmă că profesoara de contabilitate pe care am înjurat-o ( nu numai eu ) doi ani de liceu nu mai predă la noi. motivul e ...amuzant:-?

în ziua când s-au dat examenele de titularizare pe posturi a fost mușcată de o albină și ajuns la spital. nu s-a mai prezentat la examen, posturile au fost ocupate de alți profesori, iar eu sunt un om fericit.

viața e frumoasă...

iiii 10 Sep 2012 07:33

ceachi , vezi sa nu dai din lac in puts! :D ca deh... fericirea e trecatoare.

chuckyfan 11 Sep 2012 18:51

pentru că am mai găsit încă un film de multă vreme căutat de mine. l-am văzut prin 2000 pe tvr2, mi-a luat câteva luni să-i aflu numele prin 2009 și de abia acum am reușit să fac rost de o copie.

e vorba de Little Heroes (1999) - un fel de home alone cu câini în loc de culkin :))

chuckyfan 14 Sep 2012 21:08

Originally Posted by chuckyfan:

deci, sunt fericit dar și rămas fără cuvinte. încept să cred că blestemele nu-s chiar niște prostii...

am aflat cu câteva momente în urmă că profesoara de contabilitate pe care am înjurat-o ( nu numai eu ) doi ani de liceu nu mai predă la noi. motivul e ...amuzant:-?

în ziua când s-au dat examenele de titularizare pe posturi a fost mușcată de o albină și ajuns la spital. nu s-a mai prezentat la examen, posturile au fost ocupate de alți profesori, iar eu sunt un om fericit.

viața e frumoasă...

iiii, ai gura blestemată. n-am scăpat de ea. 8 ore pe săptămână în următorul an :((

iiii 17 Sep 2012 07:58

ceachi, pare rau sa aud asta, am zis mai sus ca fericirea e trecatoare...
acum incearca frumos sa te pui bine cu ea da? cum se zice, sa te faci frate cu dracu pana treci puntea.
succes in noul an scolar ceachi.

chuckyfan 17 Sep 2012 20:38

hehe, o să încerc. s-a măritat azi vară, deci s-ar putea să fie mai calmă :D

sunt fericit că nu s-a aprobat proiectul ăla cu BAC diferențiat. am scăpat de ce-mi era mai frică ( contabilitate, marketing etc. la bac ).

acum. 50 % am luat bacu. mai tre' să învăț :))

reivan 17 Sep 2012 20:41

Originally Posted by chuckyfan:

hehe, o să încerc. s-a măritat azi vară, deci s-ar putea să fie mai calmă :D

sunt fericit că nu s-a aprobat proiectul ăla cu BAC diferențiat. am scăpat de ce-mi era mai frică ( contabilitate, marketing etc. la bac ).

acum. 50 % am luat bacu. mai tre' să învăț :))

pai nu te duci ma la facultate?

chuckyfan 17 Sep 2012 21:19

ba da, dar dacă se aproba proiectu ășa, trebuia să dau la științe economice, chestie care nu-mi place. așa, am mai multe posibilități.

bremen1980 24 Sep 2012 18:24

Si anul asta o sa avem parte de festivalul asta un pic dubios ,putin promavat dar unde mai gasesti si filme bune .

http://www.ro-iff.ro/

Malombra 15 Oct 2012 19:18

am venit în moldova de est (republica) pe două săptămîni, la o prietenă. şi ce viteză au moldovenii la descărcat de pe rapidshare, fraaaaaaaaaate !!! merită să stai să vii aici numai pentru asta, pe lîngă alte o sută de motive. feno! cred că încep demersurile pentru obţinerea cetăţeniei moldoveneşti. nu ştiam eu unde stă paradisul pirateriei de film :)). dacă ştiam de mai mult timp.. i :x basarabia.

reivan 15 Oct 2012 20:18

as fii fericit daca malombra mi-ar spune cati ani are...nu stiu de ce dar am aceasta obsesie >:)

vave 30 Oct 2012 16:03

Sunt în Tunisia de trei ore şi deja:
- am supravieţuit unui taxi mai mult decât derăpânat;
- am mâncat cuş-cuş.. sau nu ştiu ce mâncare tradiţională de la ei, prea picantă pentru mine
- am cunoscut părinţii unui tunisian;
- am scos trei vorbe în franceză şi am înţeles mai multe;

iiii 30 Oct 2012 17:21

bv vave...take care there, si sa nu cumva sa calci back in romania si sa nu imi aduci ceva din Tunisia da? :P:P:P

bremen1980 30 Oct 2012 18:28

Originally Posted by vave:

Sunt în Tunisia de trei ore şi deja:
- am supravieţuit unui taxi mai mult decât derăpânat;
- am mâncat cuş-cuş.. sau nu ştiu ce mâncare tradiţională de la ei, prea picantă pentru mine
- am cunoscut părinţii unui tunisian;
- am scos trei vorbe în franceză şi am înţeles mai multe;

Vezi sa nu faci moarte de arab ca strainul lui Camus .:P

vave 31 Oct 2012 12:31

iiii: Evident că toţi îmi cereţi să vă aduc ceva din Tunisia. Cred că ar trebui să îmi fac un bagaj numai cu suveniruri pentru voi. :))
bremen: Nu am citit Străinul, m-am oprit la Ciuma. Deci nu ştiu despre ce moarte vorbeşti... dar eu sunt paşnică. :D

omudindulap 31 Oct 2012 12:40

Bai, io nu vreau nimic, numa sa te intorci de acolo cu amintiri/experiente placute. Ah, si vie.

Malombra 31 Oct 2012 15:17

eu vreau ceva mic şi ergonomic: o poartă :D

aia din stînga sus ar fi numa bună. da nu fac mofturi nici la celelalte.

Malombra 31 Oct 2012 15:21

actually, nici o faţadă întreagă nu m-ar deranja.

da cel mai tare totuşi aş vrea nişte grade în plus la barometru. frigul ăsta ..~X( ~X( ~X(

vave 01 Nov 2012 13:47

Vă dau căldură câtă vreţi... azi-noapte pe la 11 înainte să mă bag la somn erau mai mult de 20 de grade. Dar atât! :P

On topic: nu ştiu cât se ţin de cuvânt tunisienii, dar azi unul mi-a propus să mă înveţe să conduc. Challenge accepted! :D (chiar sper să se întâmple)

Kriss_Kringle 01 Nov 2012 14:03

Sper ca te invata sa conduci asa,altfel n-are nici un rost.:))

All times are GMT +2. The time now is 05:34.