![]() |
deci, sunt fericit dar și rămas fără cuvinte. încept să cred că blestemele nu-s chiar niște prostii...
am aflat cu câteva momente în urmă că profesoara de contabilitate pe care am înjurat-o ( nu numai eu ) doi ani de liceu nu mai predă la noi. motivul e ...amuzant:-? în ziua când s-au dat examenele de titularizare pe posturi a fost mușcată de o albină și ajuns la spital. nu s-a mai prezentat la examen, posturile au fost ocupate de alți profesori, iar eu sunt un om fericit. viața e frumoasă... |
ceachi , vezi sa nu dai din lac in puts! :D ca deh... fericirea e trecatoare.
|
pentru că am mai găsit încă un film de multă vreme căutat de mine. l-am văzut prin 2000 pe tvr2, mi-a luat câteva luni să-i aflu numele prin 2009 și de abia acum am reușit să fac rost de o copie.
e vorba de Little Heroes (1999) - un fel de home alone cu câini în loc de culkin :)) |
Originally Posted by chuckyfan:
iiii, ai gura blestemată. n-am scăpat de ea. 8 ore pe săptămână în următorul an :(( |
ceachi, pare rau sa aud asta, am zis mai sus ca fericirea e trecatoare...
acum incearca frumos sa te pui bine cu ea da? cum se zice, sa te faci frate cu dracu pana treci puntea. succes in noul an scolar ceachi. |
hehe, o să încerc. s-a măritat azi vară, deci s-ar putea să fie mai calmă :D
sunt fericit că nu s-a aprobat proiectul ăla cu BAC diferențiat. am scăpat de ce-mi era mai frică ( contabilitate, marketing etc. la bac ). acum. 50 % am luat bacu. mai tre' să învăț :)) |
Originally Posted by chuckyfan:
pai nu te duci ma la facultate? |
ba da, dar dacă se aproba proiectu ășa, trebuia să dau la științe economice, chestie care nu-mi place. așa, am mai multe posibilități.
|
Si anul asta o sa avem parte de festivalul asta un pic dubios ,putin promavat dar unde mai gasesti si filme bune .
http://www.ro-iff.ro/ |
am venit în moldova de est (republica) pe două săptămîni, la o prietenă. şi ce viteză au moldovenii la descărcat de pe rapidshare, fraaaaaaaaaate !!! merită să stai să vii aici numai pentru asta, pe lîngă alte o sută de motive. feno! cred că încep demersurile pentru obţinerea cetăţeniei moldoveneşti. nu ştiam eu unde stă paradisul pirateriei de film :)). dacă ştiam de mai mult timp.. i :x basarabia.
|
as fii fericit daca malombra mi-ar spune cati ani are...nu stiu de ce dar am aceasta obsesie >:)
|
Sunt în Tunisia de trei ore şi deja:
- am supravieţuit unui taxi mai mult decât derăpânat; - am mâncat cuş-cuş.. sau nu ştiu ce mâncare tradiţională de la ei, prea picantă pentru mine - am cunoscut părinţii unui tunisian; - am scos trei vorbe în franceză şi am înţeles mai multe; |
bv vave...take care there, si sa nu cumva sa calci back in romania si sa nu imi aduci ceva din Tunisia da? :P:P:P
|
Originally Posted by vave:
Vezi sa nu faci moarte de arab ca strainul lui Camus .:P |
iiii: Evident că toţi îmi cereţi să vă aduc ceva din Tunisia. Cred că ar trebui să îmi fac un bagaj numai cu suveniruri pentru voi. :))
bremen: Nu am citit Străinul, m-am oprit la Ciuma. Deci nu ştiu despre ce moarte vorbeşti... dar eu sunt paşnică. :D |
Bai, io nu vreau nimic, numa sa te intorci de acolo cu amintiri/experiente placute. Ah, si vie.
|
eu vreau ceva mic şi ergonomic: o poartă :D
![]() aia din stînga sus ar fi numa bună. da nu fac mofturi nici la celelalte. |
actually, nici o faţadă întreagă nu m-ar deranja.
![]() da cel mai tare totuşi aş vrea nişte grade în plus la barometru. frigul ăsta ..~X( ~X( ~X( |
Vă dau căldură câtă vreţi... azi-noapte pe la 11 înainte să mă bag la somn erau mai mult de 20 de grade. Dar atât! :P
On topic: nu ştiu cât se ţin de cuvânt tunisienii, dar azi unul mi-a propus să mă înveţe să conduc. Challenge accepted! :D (chiar sper să se întâmple) |
Sper ca te invata sa conduci asa,altfel n-are nici un rost.:))
|
All times are GMT +2. The time now is 05:34. |