![]() |
Eu am terminat. Vroiam doar sa subliniez faptul ca eu nu tin partea nimanui, dar daca atat se militeaza pentru corectitudine pe forum, sa se aplice tuturor, indiferent ca are `nşpe mii de postari, ca e in convalescenta dupa relatii esuate, ca nu`si cunoaste prioritatile sau mai stiu eu ce.
|
Originally Posted by abureala:
Uite unde s-a ajuns... Interventia mea in discutia celor doi a fost una binevoitoare pentru a inceta o cearta inutila, dar inevitabilul s-a produs. Plus ca FreakDoll inca nu si-a dat seama ca acesta e un forum despre filme, si orizontul ei nu cred ca s-a intins mai departe de Cafenea. Howgh! @Abureala, si eu sunt un user nou pe aici. ;) |
Originally Posted by SoX:
Oi fi, dar esti favorizat de rangul dobandit si apartenenta la bisericuta care conteaza. Si cand ai spus urmatoarele, ai grait ca un om mare, cu vechime p`acilea :
Originally Posted by SoX:
Ceea ce iti scapa din vedere e faptul ca "a deschide un topic de cacat" sau a posta aiurea sunt, si am mai spus`o cu alta ocazie, evenimente independente de vointa oricarui din noi ! Pe cine a ranit ca orizontul ei nu s`a intins mai departe de Cafenea ? Preferai sa posteze la fiecare film "interesant" sau "super misto" ?! Ma indoiesc |
Abureala, trebuie sa recunosti ca are o problema de atitudine, totusi. Inclusiv pe mine si-a permis sa ma apostrofeze ca fac bascalie de topicul cu moda si de discutiile lor. Trecand peste faptul ca s-a legat de un user, nu de idei, trebuie sa admiti ca gagica e subtire, ca sa nu folosesc termeni duri. Neuptolem a zgandarit-o, iara fata a comis-o.
Inainte de a face judecati de valoare, ar fi trebuit sa-si constituie siesi o baza solida de cunostinte temeinice. Daca ea chiar crede ca se poate lua la tranta cu greucenii de pe forum, se insala. Ori revine cu picioarele pe pamant, ori ce i-a facut Neuptolem e parfum pe langa ce-i pot face altii. Iar faptul ca nu are capacitatea necesara de a distinge intre virtual si real spune cam multe. B-) De fapt, tocmai faptul ca se confunda cu cea din viata reala m-a facut pe mine s-o menajez dupa iesirea isterica de la moda. Nu vreau sa provoc nimanui traume. De fapt, Judex nu vrea. Eu, cel care l-am creat, cu atat mai putin. ;) |
De acord cu tine, cu mentiunea ca userii creaza si lanseaza idei. Nu cunosc statutul marital al lui Neuptolem si nici nu ma intereseaza dar atunci cand a invitat`o la cafele, fie si in gluma, si`a asumat un risc, in domeniul virtual, prin mesaje si in cel real, tot prin mesaje si daca ar fi casatorit.
Singurul lucru de care o poti acuza pe fata asta, lasand postarea mesajelor, e ca nu a citit regulamentul, lucru care a dus la postare. Nu poti controla cine`l citeste si cine nu o face. Poate ar trebui ca in loc de reclama aia sa`ti apara regulamentul in fata :)) |
Originally Posted by Judex:
Uite-l pe Judex, surprinzator! Good! Foarte bine, sper si eu pe viitor ca nu m-am sacrificat in zadar spre a dezvalui INCA un zombi-virtual. Inainte sa o atac pe forum, ea a fost prima care mi-a zis pe privat ca-mi publica mesajele. Atunci am inteles cum sta treaba, plus ca am multa, muuuulta experienta cu de-alde ca ea. Mai departe, discutia depaseste sfera forumului, am inteles intr-un tarziu chestii de genu asta. |
sunteti off-topic, incep sa trimit la azil
|
Originally Posted by abureala:
|
întradevăr, nu contează dacă ai citit sau nu regulamentul. la fel cum nu contează nici dacă îl respecţi sau nu. pentru că până la urmă e după cum vor cei care au în mână pâinea şi cuţitul: vor să penalizeze pe cineva pentru nerespectarea regulamentului? o fac, chiar şi atunci când ceea ce a făcut userul respectiv e la limita regulamentului. nu vor să o facă? nu o fac, chiar şi atunci când încălcarea este clară.
aşadar, începând de astăzi o să fac şi eu două lucruri care văd că sunt tolerate de ceva vreme: mai întâi îmi schimb semnătura şi o să pun acolo link-urile către forumurile de download unde sunt moderator (sâc!) iar apoi o să încep să fac up! la nişte topice. iote numai aşa că îmi plac mie. |
ba conteaza daca il respecti sau nu
iar linkurile in semnatura sunt interzise |
şi atunci asta ce e:
http://www.cinemagia.ro/forum/showpo...60&postcount=1 ori oi fi eu tâmpit şi văd link-uri acolo unde nu sunt? iar ăsta http://www.cinemagia.ro/club/profil/MoshCraciun/ nu face decât spam. 6 mesaje din care 5 doar ca să îşi aducă topicul în faţă. |
poate ar fi bine sa stii ca de dimineata, cand i-am sters niste mesaje si i-am dat un avertisment pe privat pentru flooding, nu avea acea semnatura ;)
iar butonul pentru report bad post este acolo pentru ca ne e practic imposibil sa citim absolut tot ce se posteaza de la aici la "hai cu linkuri" si mai stiu eu ce e cale lunga |
1. absolute ăsta are semnătura acolo de ceva vreme, nu doar de azi dimineaţă.
2. pe amândoi vi i-am <i>raportat</i> cel puţin o dată. |
ba nu o avea
eu am zis ce-am avut de zis, tu procedezi cum vrei |
întreabă-l pe windom dacă o avea sau nu, că el s-a obosit să îi şteargă aceluia inepţiile. sau mai bine citeşte mesajul al 3-lea
http://www.cinemagia.ro/forum/showpo...64&postcount=3 |
se pare ca ai dreptate
nu ignor niciodata report-urile dar se pare ca asta mi-a scapat |
Tot nu inteleg de ce nu e banat userul absolutep0wer si e lasat sa-si debiteze in continuare aberatiile pe forum?
|
e banat
ii dadusem un avertisment si crezusem ca se potolise |
Originally Posted by Judex:
Solicit masuri impotriva userului care inprastie jigniri impotriva tuturor de pe forum.Cu ce ocazie ma face mizerie nu stiu .. dar sper ca moderatorii or sa tina cont de plangerea mea. P.S. De fapt stiu cu ce ocazie ... pentru ca mi`am permis sa tin cu Germania, el si`a permis si el sa isi bage pula in mine (din respect pentru mama nu o sa reproduc exact injuratura). |
redmen, am citit discutia si te-ai cam autosesizat la faza asta
trecem cu vederea conflictul, dar un avertisment extrem de serios pentru judex: urmatoarea injuratura sau insulta se lasa cu bann O LUNA |
All times are GMT +2. The time now is 00:41. |