![]() |
Originally Posted by iiii:
de ce te deranjeaza daca doar latra? |
pt ca eu merg linistit, si deodata latra si se izbeste de poarta si ma SPERIE! :D
got it? |
in privinta asta ce ai dori...sa omoram toti cainii din curtile oamenilor? |
ai gandit cand ai scris ce ai scris mai sus? nu am cerut o rezolvare la problema asta, am zis ca ma enerveaza doar.
|
traim in Romania si aici daca nu ai caini de paza buni te poti trezi fara nimic din ce ai realizat, si eu am 2 caini unul carpatin si un ciobanesc german dar vecinul meu care nu a avut caine pana intr-o zi ce i-au disparut toate sculele din beci nu avea nici el caine...acum are.daca latra se spune ca isi fac datoria;)
|
nu ti se pare logic sa latre cand intra cineva pe teritoriul lor in cazu de fata curtea da? dar daca eu merg noaptea pe trotuar.... frumos, si brusc ma latra un caine de ala de iti sta corazonu? intelegi acum ce vreau sa zic?
|
Originally Posted by Sorin87:
de ce intrebi Sorin? Ai inceput sa latrii?:) Calm, pe tine nu te omoara nimeni...o specie asa rara cu o involutie, de la biped la patruped, merita studiata :-* |
pfuuuuai andrei!!! praf mi l-ai facut pe sorinel.... =)) =))
dau 1 bere pt asta! :D |
Originally Posted by Sorin87:
|
detest Office 2007, mai ales excelul ala nenorocit de iti spune ca e prea incarcat atunci cand tu ai 57 de linii si cam tot atatea coloane si iti face ecranul negru cand incerci sa muti si tu o coloana nenorocita. X( il urasc!
|
nu vreu sa fiu rea, dar cred ca ai avut o copilarie nefericita din moment ce te sperie un lucru banal |
sa nu imi zici tu mie ca nu ai patit ce am zis eu mai sus, si sa te sperie un caine nenorocit care latra de dupa un gard
|
si eu ma sperii si ma enervez. dar atat timp cat nu iese din curte, ii trag o injuratura serioasa si keep walking. B-)
|
persoanele care-mi spun ca nu stiu asculta muzica pentru ca sar prea brusc de la un gen la altul.
Spre exemplu in momentul asta ascult Negura Bunget, Burzum, Marduk iar peste 10 min ascul Green Day? What is their fucking problem? |
@aura_iolanda, tu chiar compari o reactie absolut normala cu o copilarie nefericita? seriously? ...not sure if funny or just really stupid.
|
ti se pare o reactie normala ca oamenii sa recurga la gesturi barbare... stii ca s-a votat legea eutanasierii? stii cum se UCID cainii? stii ca nu au bani de anestezice si li se fac injectii cu zeama de var in inima doar pentru ca unele persoane au reactii "normale"? o rasa superioara cum este omul nu trebuia sa se amestece in habitatul animalelor si practic sa le distruga...
|
mi s-a intamplat sa ma latre un caine dar nu m-a speriat si nu m-a deranjat niciodata...si sincer reactiile lor sunt normale la cat de persecutati sunt de noi oamenii care de multe ori ne satisfacem sadismul torturandu-i.. |
Originally Posted by aura_iolanda:
oricum sunt prea multi. cu ce te afecteaza faptul ca sunt omorati in nush ce mod? te doare sufletul?:) |
Sa inteleg ca Bucurestiul face parte din habitatul animal?
|
Originally Posted by aura_iolanda:
|
All times are GMT +2. The time now is 01:07. |