Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce te Enerveaza Ingrozitor? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96010)

Cristina_ 15 Nov 2011 12:37

Originally Posted by iiii:

Ma enerveaza taranoii si tzatzele care , nu stiu regula, inainte sa urci in metrou , trebuie sa astepti , sa coboare cei din metrou.

Am fost toata saptamana trecuta in Budapesta,Ungaria.Indiferent ca mergeai cu metroul sau tramvaiul, autobuzul era o disciplina pe care nu o gasesti si nu cred ca o vei gasi in Romania prea curand.Nimeni nu te impingea sa intre in metrou pana nu treceau mai intai cei care coborau.Cu toate ca suntem la o aruncatura de bat de Ungaria, ungurii sunt peste noi din toate punctele de vedere.Aici in Romania au trecere manelistii si tiganii.In Ungaria nu am vazut cei cu gaturile groase si cu lanturi la gat mergand prin oras cu manelele la maxim.Nu am auzit un singur clanxon in trafic.Romania este tara lu Papura Voda.

iiii 15 Nov 2011 12:49

Draga Cristina, ce ai zis tu e prefect adevarat la toate domeniile. Ungurii sunt mai dezvoltati si mai civilizati decat noi, nu imi place sa recunosc, dar asa e.

Sorin87 15 Nov 2011 22:30

ai dreptate iiii dar se pare ca moneda ungurilor se scufunda in fata EURO, sper ca leul nostru sa faca fatza sa putem atrage investitori straini

iiii 16 Nov 2011 09:25

ii atragem un rahat, singurul nostru avantaj e ca avem marea neagra si dunarea, cadaca eram o tara ca ungaria , cred ca nu mai existam.

si mai think ca unu dintre sefii UE e ungur...

robbiex2 16 Nov 2011 11:45

Si de ce nu va mutati domne in Ungaria, Budapesta, Germania sau unde mai vreti voi ?
Taranoii, manelistii, cocalarii si pitipoancele, babele care taca taca toata ziua vor exista mereu in Romania dar mai ales in Bucuresti ca deh...capitala e fruntasa la tot ce tine de prostie, lene si inselaciune.Anul trecut am fost in Arad si pot spune ca acolo lumea este altfel, mult mai calma si mai calculata, o lume total diferita de cea pe care o stiu eu de la buc.

aniela07 16 Nov 2011 12:00

Eu nu plec pentru ca am o dependenta patologica de anumite trasaturi ale romanilor pe care nu le-am gasit prin strainatate (nu intotdeauna trasaturi pozitive, dar ce sa-i faci, masochismul trebuie si el satisfacut).

Si cred ca atitudinile astea nedorite se vor schimba. Doar ca va dura ceva. Asta e, asteptam si criticam pana cand lucrurile se schimba. Daca nu spui ce nu-ti place si nu faci scandal, nu poti sa ceri nici schimbari.

iiii 16 Nov 2011 12:07

Originally Posted by robbiex2:

Si de ce nu va mutati domne in Ungaria, Budapesta, Germania sau unde mai vreti voi ?
Taranoii, manelistii, cocalarii si pitipoancele, babele care taca taca toata ziua vor exista mereu in Romania dar mai ales in Bucuresti ca deh...capitala e fruntasa la tot ce tine de prostie, lene si inselaciune.Anul trecut am fost in Arad si pot spune ca acolo lumea este altfel, mult mai calma si mai calculata, o lume total diferita de cea pe care o stiu eu de la buc.

ai inteles exact aiurea, eu am dat un exemplu clar, la o realitate crunta. Referitor la ideea cu plecatul., poate am sa plec, doar ca turist, pentru ca in strainatate am sa ma simt mereu un strain, si stiu ca locul meu nu e acolo, intr-o societate care nu imi apartine si din care nu fac parte. comprendre?

robbiex2 16 Nov 2011 12:14

realitate crunta ? :)) hai ma fii serios, daca asta e realitate crunta, in tarile unde se omoara aia ca tampitii pentru cine stie ce lucru mai putin valoros, ce este ? si nu ma refeream la exemplu tau.

iiii 16 Nov 2011 12:16

nu ma refeream la tari nedezvoltate din africa! unde societatea lor nu a evoluat, si a ramas inca la nivel de trib.

iiii 16 Nov 2011 16:12

ma enerveaza la culme userii care sunt obsedati dupa medalie... si care copiaza commenturile lasate de alti useri, si cand citesc parerile , trebuie sa vad doua pareri identice . look si voi, la pagica lui http://www.cinemagia.ro/actori/peter-sarsgaard-5848/ si o sa vedeti asemanarea dintre commentul lui alex_il_fenomeno trimis pe pe 25 Iunie 2011 12:13 si commentul lui Sorin87 trimis pe 29 Septembrie 2011 21:08 .

nu inteleg obsesia unora pentru o amarata de medalie care nu aduce dvd:|

chuckyfan 18 Nov 2011 14:18

profesorii care lasa elevii sa copieze. cel mai recent caz mi s-a intamplat la teza la economie unde am fost lasati sa copiem si tot retardatu' care nu poate lega 2 cuvinte in limba romana a luat 9 si 10.

Eu avand propria mandrie si neplacandu-mi sa copiez am luat 5:| . ( urasc problemele de costuri :D ). Pot sa pun pariu ca daca nu se copia nu aveam cea mai mica nota din clasa.

aniela07 18 Nov 2011 14:54

Eu zic sa lasi principiile deoparte, tinere, ca nu asa se ajunge departe-n viata. :-B

iiii 18 Nov 2011 14:58

Originally Posted by chuckyfan:

profesorii care lasa elevii sa copieze. cel mai recent caz mi s-a intamplat la teza la economie unde am fost lasati sa copiem si tot retardatu' care nu poate lega 2 cuvinte in limba romana a luat 9 si 10.

Eu avand propria mandrie si neplacandu-mi sa copiez am luat 5:| . ( urasc problemele de costuri :D ). Pot sa pun pariu ca daca nu se copia nu aveam cea mai mica nota din clasa.

fi atent... in filmul Filantropica... Dinica ii zice lui Diaconu o faza legata de demnitate da? si ii zice ce sa faca cu demnitatea lui.... remember?

chuckyfan 18 Nov 2011 15:22

n-am vazut Filantropica:D

si cat de departe o sa ajung daca o sa am aceasta mentalitate de a cere si de a ma baza pe altii toata viata? sa fim seriosi.....

aniela07 18 Nov 2011 15:36

bineeee. sa nu zici ca nu te-am avertizat...

robbiex2 19 Nov 2011 04:50

Originally Posted by chuckyfan:

n-am vazut Filantropica:D

si cat de departe o sa ajung daca o sa am aceasta mentalitate de a cere si de a ma baza pe altii toata viata? sa fim seriosi.....

tu printr`un copiat la un rahatel de test iti bazezi ambitia si toata viata ? cu exemplul dat de tine, ca ala a luat 9-10 si tu ai luat 5, nu ai demonstrat decat ca ala e mai bun ca tine, ca ala ajunge departe iar tu stai undeva singuratic si te hranesti cu mandrie si onoare.te lupti cu ei, fie la copiat sau ascultat, ii bati din cuvinte, faci misto subtil si inteligent incat sa rada si ei.sunt atatea cai placute de a`ti razbuna mandria :P

anaemona 19 Nov 2011 20:23

Cel mai tare si mai tare ma enerveaza parcarile cu plata si faptul ca nu mai exista nimic fara plata. Dar dintre toate, nesimtirea la cote maxime e parcarea cu plata de la spitale, care pur si simplu te jecmaneste, de parca ai ajuns acolo din proprie placere. Sper ca cine a facut aceste reguli inumane sa platesca cu virf si indesat macar in alte lumi. X(

bremen1980 20 Nov 2011 13:26

Ce s-a ales de Coldplay .Ultimul album ''Mila siliconului'' e o colectie de lalaieli plictisitoare . Au reusit sa coboare chiar mai jos de ''Living la vida loca'' precedentul lor album . Jalnic e atunci cind sunt parasiti de muze cei care altadata zburau sus ca vulturii.

iiii 21 Nov 2011 09:10

ma enerveaza ingrozitor urmatorul aspect :

cand merg seara, pe stradute , pe langa curti, si merg eu in linistea mea, si latra un caine de dupa un gard...

aniela07 21 Nov 2011 11:15

cianura, dom'le!

pe mine, daca nu iese din curte, nu ma deranjeaza foarte tare. ma gandesc ca daca as sta la curte mi-as lua si eu un latrator din asta ca-i bun la casa omului.

All times are GMT +2. The time now is 15:45.