![]() |
In metrou ieri aud o discutie despre filme intre doua tipe si un tip ,toti pe la 25-30 de ani . Ciulesc urechile si aud :ultimul Harry Potter ; o sa vad si The Dark Knight Rises ;am pierdut Avengersii dar o sa vad noul Spiderman cu pustiul asta ;apare si Total Recall mai incolo . Capacul il pune tipul care zice : ''Eu astept sa aduca astia si Cosmopolis :-O . A trebuit sa cobor dar oamenii astia mi-au dat sperante si m-au facut sa cred ca nu totul este pierdut . .
|
vezi bremen? daca mergi cu metrorexu fara casti? suporti consecintele...
ontopic : sunt fericit, ajung si anul asta la folkyou. :D :D :D |
Pe acasa sau pe la munca (daca pot ) ascult radioguerrilla .Seara insa adorm doar cu teatru radiofonic sau cu melodiile ''relaxative '' de la Itsy Bitsy .Sa traiasca zile multe si fericite cel care face playlistul si ma adoarme asa repede .Pe caldurile astea omul merita o medalie.:)
|
Originally Posted by bremen1980:
|
sunt fericit deoarece am reusit sa adun 5 forumisti la bere! :D
|
iiii managerul si mai nou,art dealer-ul.=D>
Poate ii strangi si in seara asta.;) |
azi? sa vad ce pot sa fac. daca nu adun, gasim pe acolo popor cu , care sa stam la o sueta...
care se mai baga la un mic forumBEREmeeting? |
Originally Posted by iiii:
@kriss, in timp ce eu gatesc, tu ai putea face portrete tuturor clientilor. ce zici? |
e o idee...
vezi revene, ce ocazie ai pierdut ca nu te-ai dus la mastersef! :P |
Mergeeee!Deschidem restaurant unde la fiecare comanda de peste 30 de lei primesti un portret pe care ti-l face cineva cat mananci.:))
|
Originally Posted by Kriss_Kringle:
@iiii, n-ai idee cate pierderi am eu la activ. poate recuperez in alta viata, ca-n asta de-acum, am facut mai multe pentru altii decat pentru mine. |
Sunt 100% de acord.Eu acum vreo 5 ani ii facusem cadou vecinei de langa mine un portret inramat de majoratul ei.Restul venisera cu cadouri stas ca sa zic asa,deci e totusi ceva mai interesant.
|
2 Attachment(s)
asta-i un cadou din partea mea ca sa mearga berica diseara si sa va ganditi serios la carciumioara mea...
Attachment 2039 Attachment 2040 evident, cu portretele lui kriss la pachet... |
Calzone sau ma insel eu?:-?
|
sper ca nu va e foame. |
Eu mananc chiar in momentul asta.:))
|
|
Hahaha,asta a fost buna.:))
|
iar iiii cred ca a dat fuga la pizzeria din colt..
imi plac ghilimelele. dezvolta imaginatia, la fel ca desenul. |
sunt here....
arata genial . yum yum yum azi am papat lasagna ! ihihi |
All times are GMT +2. The time now is 02:01. |