![]() |
A pierdut Manchester United campionatul in minutul 94 <:-P Nu conteaza cine l-a luat. Important e ca ei l-au pierdut. Glory glory ! :D
|
sunt fericit deoarece ieri am avut ocazia sa cunosc inca o persoana de pe acest forum.
|
Ma bucur pentru performanta gimnastelor noastre si pentru cuplul de antrenori care le ajuta sa atinga perfectiunea.
|
Pen' că am descoperit teatrul. Al naibii e! În loc să-mi văd de treburi, să-mi învăţ pentru teze, îi iau pe toţi la rând - Sorescu, Beckett, Ionesco, Cehov....atât îmi mai lipsea!
|
O nefericire s-a transformat intr-o fericire: am iesit sa cumpar tigari, n-am gasit Rothmans, asa ca a trebuit sa strabat o straduta care s-a transformat sub ochelarii mei in Lindenfeld. De cate ori ti se poate intampla sa plesneasca florile cand treci pe langa ele?
|
Am sustinut ieri teza de doctorat.De-acum voi vedea din nou filme dupa pofta inimii...
|
Sunt fericit ca o sa plec la cluj sa cumpar obiectele sanitare pentru casa si in curand o sa ma mut cu viitoarea sotie la casa noua :D
|
de aia lipsisi de pe forum? bv sorine, felicitarile mele.
dar sa mori tu daca , te insori , si nu urci niste poze pe forum. iti deschid eu topic : " sorin87 insurat" :D |
Mi se rezolvă cazarea. Ditamai stresul pe care l-am avut. Pfiu... acum e bine! :D
|
sorine, de ce-ți iei nevastă așa tânără? poate nu știe să-ți facă de mâncare.
|
stie ma... eu zic ca stie : cartofi prajiti, ochiri, sanvisuri ...
|
Originally Posted by iiii:
|
pe cinemagia?
|
conform descrierii, nu ti-e clar?
|
din cate am vazut la arta gatitului, nu prea imi e clar.
nu a mancatr sorin87 bunatati de alea niciodata! bag mana in foc. |
Originally Posted by iiii:
"jamboanele suculente" se pot servi si in alt mod si loc... |
sorin87 e canibal? wow asta e buna!
oricum, dupa ce se insoara, o sa ii zic ginerica87 :D |
lasa-l sa fie euforic, macar pana la nunta.
|
Cum zicea unu :''daca baetii se iubeste', toate merge '''.Daca tin la nevasta pot sa mananc in fiecare seara paine cu mustar si tot are gust mai bun decat caviarul mancat impreuna cu o nesuferita .
Mai auzisem eu de un coleg care-i dadea termene nevestei :''Inveti sa umbli cu masina de spalat sau te dau afara "!:-O X( |
Ce mult se curata aerul dupa o ploaie mocaneasca!
|
All times are GMT +2. The time now is 01:15. |