Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce coloratura politica aveti in 2012? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=98702)

victor 29 Jul 2012 22:29

e ca la meciurile alea de fotbal cu mentii, muti dintre voi sunteti tineri si nu stiti, dadeau gol todeauna in ultimul minut sau prelungiri de unde a iesit vorba, nu poti fi sigur ca i-ai batut pana nu ii vezi urcati in autocar.

pana nu vezi rezultatele finale nimeni nu poate fi sigur.

Liviu- 29 Jul 2012 22:34

@reivan, imi bagi cam multe cuvinte in gura.

Originally Posted by victor:

pana nu vezi rezultatele finale nimeni nu poate fi sigur.

51-52%.

victor 29 Jul 2012 22:53

vorbeste hunor la televizor. a uite macar in asta sa poata ROMANII sa se uneasca fie ca sunt cu basescu fie impotriva, sa nu mai vedem unguri in guvern 100 de ani. sa isi faca onguri, sa intre in parlament dar in guvern nu. NOI si nu ei trebuie sa guvernam. hunor la cultura a fost o palma pe fata romanilor. este un om cult, chiar imi place de el, dar CULTURA e a romanilor.

Twinsen 29 Jul 2012 23:36

Estimare BEC: 45.92% la final de vot

E game over suspendare, Basescu revine la Cotroceni. Nu e un moment fericit, dar USL e cazul sa inteleaga ca nu au destul voturi pentru a controla totul, asa cum isi doresc. Practic 40% din numarul total alegatori au votat pentru demitere si acestia nu sunt toti alegatori USL, unii erau pur si simplu impotriva lui Basescu. E o infrangere usturatoare pentru USL si e timpul sa se revina la dialog si negocieri si sa se termine circul de pana acum.

victor 29 Jul 2012 23:37

gata e clar. 46%. ungurii au stat acasa. deci ei nu vin decat daca se voteaza un membru al lor. asa incat, asa cum am spus mai sus nu ii intereseaza problemele romaniei. sa nu ii mai vad in probleme unde se decide prezentul sau viitorul romaniei.

rifa 29 Jul 2012 23:39

46% marja de eroare 3%. Adio.

Bravo. 17% au votat impotriva demiterii lui Basescu.

Ma bucur sa vad ca tara asta inca are o majoritate care realizeaza ce reprezinta USL, Ponta si Antonescu, cat si oamenii din spatele lor.

Asteptam anticipatele sa-i scoatem de tot din ecuatie pe acesti hoti nenorociti.:">

victor prietene. daca ungurii veneau la vot (si voturile erau toate pentru demitere) si cei 17% care au votat impotriva nu veneau... tot dracu ala era... in loc de 46% aveam 46,5 sau 47%.

Twinsen 29 Jul 2012 23:43

Repet, nimeni nu are motive sa fie bucuros de rezultatul de azi. Sa intelegem ca suntem doua tabere mari, mult prea mari ca sa ne anihilam unii pe altii. Toti suntem romani si trebuie sa se ajungem la un compromis pentru Romania.

victor 29 Jul 2012 23:50

"Ma bucur sa vad ca tara asta inca are o majoritate care realizeaza ce reprezinta USL"

eu am baut un pic cam mult, tu ? care e majoritatea aia ? orice vot din romania sau aiurea inregistrat in istorie arata ca exista un procent de oameni pe care ii doare in cur de vot. altii sunt indecisi si din cauza asta nu voteaza. si atunci care e majoritatea ? ai baut apa dupa basescu ?

"Asteptam anticipatele sa-i scoatem de tot din ecuatie pe acesti hoti nenorociti"

aici mi-e frica ca gresesti. pdlul va suferi grav daca ramane basescu la cotroceni. e omul care a aratat ca trebuie sa controleze totul, asa incat vei avea surpriza ca va dori sa impuna, acum mai mult ca oricand oamenii pe care ii vrea el, nu neaparat oamenii pe care ii vrei tu.

la acest referendum s-au exprimat cei care au avut ceva de spus. cei ce nu au avut ceva de spus au stat in casa. presedintele JUCATOR a sus sa nu se voteze. adica a decis sa nu mai joace.

victor 29 Jul 2012 23:52

"Bravo. 17% au votat impotriva demiterii lui Basescu"

iti urez sa obtii in viata peste tot 17 %. pentru ca aceasta cifra te va multumi.

rifa 29 Jul 2012 23:58

Originally Posted by Twinsen:

Repet, nimeni nu are motive sa fie bucuros de rezultatul de azi. Sa intelegem ca suntem doua tabere mari, mult prea mari ca sa ne anihilam unii pe altii. Toti suntem romani si trebuie sa se ajungem la un compromis pentru Romania.

Corect. Sunt doar "bucuros" ca s-a ales raul mai mic.

Victor bati campii grav.

Liviu- 29 Jul 2012 23:58

In momentul asta exista 3 persoane care ar trebui sa-si dea demisia. Mie mi se pare amuzant ca toata lumea vede o victorie cand toti au pierdut.

Redy 30 Jul 2012 00:11

Eu sunt bucuros. :D

Tu esti in tabara decedatilor si invalizior care nu au putut ajunge la vot. Singura diferenta e ca aia nu au putut sa se ridice din cimitire. Esti intr-o companie care iti face onoare, mult mai mica insa decat cea care a iesit azi sa voteze impotriva lui Basescu.

E o infrangere usturatoare pentru USL si e timpul sa se revina la dialog si negocieri si sa se termine circul de pana acum.

In ce univers este o infrangere usturatoare ? De ce este usturatoare ? 86% vs 14% sau cat o fi e ustorator ? Mortii nu aveu cum sa iasa la vot iar lobotomizatii nici pe atat. Si asa a iest un numar impresionant la vot, orice s-ar intampla zilele urmatoare.

Stai putin, ai folosit cumva cuvantul dialog sugerand ca Basescu a fost in stare de asa ceva ? :)) Dementa totala, pacat ca pe cei din "tabara" ta ii ia de la varste fragede.

Originally Posted by rifa:

46% marja de eroare 3%. Adio.

Bravo. 17% au votat impotriva demiterii lui Basescu.

Ma bucur sa vad ca tara asta inca are o majoritate care realizeaza ce reprezinta USL, Ponta si Antonescu, cat si oamenii din spatele lor.

Asteptam anticipatele sa-i scoatem de tot din ecuatie pe acesti hoti nenorociti.:">

victor prietene. daca ungurii veneau la vot (si voturile erau toate pentru demitere) si cei 17% care au votat impotriva nu veneau... tot dracu ala era... in loc de 46% aveam 46,5 sau 47%.

Pe Marte e frig. Sa nu uiti sa iti iei haine groase dupa votul parlamentar. :))

reivan 30 Jul 2012 00:18

Adecarat , Antonescu si Ponta trebuie sa-si dea demisia , nu Basescu.
Bai oamenilor voi realizati ca in Romania nu exista 18 milioane de oameni in tara acum ?Astia viseaza 18 cu drept de vot.Daca sunt 14-15 milioane de romani cu drept de vot e bine.Basescu a zis ca nu vrea sa iasa castigator la masa verde dar topaia ca Geoana de bucurie.A iesit cum am vrut , umilit Basescu dar ce conteaza?

victor 30 Jul 2012 00:20

rifa, tot nu mi-ai dat cateva nume de la pdl.

bat campii ? cat crezi tu ca are acum pdl ? zi sa inregistram si sa vedem cat va lua in toamna cu basescu in ceafa.

sau scuza-ma bateam campii cu ungurii ?

Twinsen 30 Jul 2012 00:22

E noapte, moment propice pentru continuarea votului. Pana maine poate se face 51% prezenta si aveti toate motivele sa fiti bucurosi.

Redy 30 Jul 2012 00:23

Pai ce nume sa iti dea. Da si el cu copy-paste de unde poate si apoi se intoarce si il acuza pe Ponta.

In mintea lui la parlamentare o sa castige PDL-ul pentru ca acum nu s-au prezentat la vot si pentru ca 8 milioane de romani au votat impotriva. Vezi cum totul are o logica, lol. Ce sa-i ceri. :))

E noapte, moment propice pentru continuarea votului. Pana maine poate se face 51% prezenta si aveti toate motivele sa fiti bucurosi.

Aoleo, vrei sa spui ca o sa fie frauda ? Ca la Paris in 2009 ? Dumnezeule NU ! Altfel cum ar putea sa continue cel mai bun presedinte al Romaniei ever ?

reivan 30 Jul 2012 00:24

scuzati-ma dar cum sa spui ca e o infrangere usturatoare pt USL?In primu rand ca 8 milioane de oameni e evhivalentul a jumatate din romanii ce traiesc aici si vreo 60 la suta din cei cu drept de vot.
Si de cand mortii ei ca ma si enervez cand vad atata prostie e usturator sa castigi cu 84 la suta din voturi?Pedeleaci si CCR vroiau sa voteze si mortii .

victor 30 Jul 2012 00:26

videanu vorbeste acum si zambeste. spune ca 87% au spus da demiterii lui basescu. adica asta e un rezultat care merita un zambet. la locale nu l-am vazut. asta arata ce spuneam mai sus e adevarat. miza pastrarii lui basescu e netrimiterea la rahova a oeamnilor pdl.

Redy 30 Jul 2012 00:27

86% e usturator. 50.2% nu e. Te bagi tu in matematica zombiilor ? Aia nici daca pun 3 creiere impreuna nu rezolva o ecuatie de gradul 1.

Unde ati invatat mah voi ca 5 milioane e mai putin de 8 milioane ? :-O

reivan 30 Jul 2012 00:31

Twinsen ma jur sunt socat.
Eu te respectam ca nu bateai campii grav dar...serios tu chiar crezi ca in Romania sunt 18 milioane de oameni cu drept de vot?Nu cred ca suntem 18 cu tot cu copii.
Infrangere usturatoare 84-16?Sa mor eu deja delirezi.Da se paote face niscaiva frauda si aici ,dar ce a facut Basescu in 2009 ar trebuii scris in manuale de frauda la capitolul legende.

Redy 30 Jul 2012 00:33

Nu delireaza, s-a dat drumu la mesaje de partid de la centru.

victor 30 Jul 2012 00:34

am citit pe net interviul unei persoane care spunea ca demiterea lui basescu ar distruge usl. adica ce spuneam, separarea pnlului, indepartarea lui antonescu de la canditatura pentru presedinte. poate tot raul e spre bine. va coaliza acum toate fortele impotriva pdl ca el e oricum pe final de mandat.

Twinsen 30 Jul 2012 00:34

Originally Posted by reivan:

Si de cand mortii ei ca ma si enervez cand vad atata prostie e usturator sa castigi cu 84 la suta din voturi?Pedeleaci si CCR vroiau sa voteze si mortii .

Fara o frauda majora, Basescu ramane presedinte. Daca tu crezi ca USL nu voia sa sa-l demita, atunci esti de pe alta planeta. Asta e infrangerea usturatoare.

Iar cei 84% care au votat pentru demitere reprezinta 40% din populatie. Putem abera la nesfarsit ca unii sunt in strainate (asta nu schimba ca sunt romani) ca altii sunt morti etc. Nu avem date oficiale in sensul asta. USL sustinea ca are sprijin popular masiv si de fapt nu poate aduna nici macar 50%.

victor 30 Jul 2012 00:37

twinsen, cei 5,2 milioane care l-au votat in 2008 cat reprezinta din populatie ?

abia astept sa imi spui in toamna cat la suta va vota pdl.

reivan 30 Jul 2012 00:39

Clar , am crezut ca esti un om cu care se poate discuta.
Deci tu crezi ca in Romania Si in strainatate inca sunt 20 de milioane de oameni.mai stii primele rezultate partiale de la ...numaratoare populatiei din anul trecut?Se estimau 16 milioane de oameni in tara sau 17.

victor 30 Jul 2012 00:43

basecu : "un om de teapa lui dragnea nu reprezinta romania"

rifa, ajuta-l, zi oamnei de teapa din pdl care por reprezenta romania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reivan 30 Jul 2012 00:45

sa numai vorbim despre unguri.in caz ca nu stii , bucurestiul are mai multi unguri decat orice oras din ungaria inafara de Budapesta , sunt vreo 1,5 milioane de unguri care nu au votat.aberezi , bati campii si deja nici tu nu crezi ce zici.am incercat sa cred ca nu esti chiar o cauza pierduta dar...

Twinsen 30 Jul 2012 00:52

Fratilor, treziti-va! Nu sunteti numai voi in tara asta. In urma referendumului asta, Basescu nu a fost demis. Acum puteti sa faceti ca Redy si sa spuneti ca sunteti bucurosi de rezultat si ca cei care nu au venit la vot sunt prosti si spalati pe creier si ca voi sunteti cei mai tari. Asta nu schimba faptul ca NU aveti o majoritate larga. Bine, hai sa zicem ca n-au fost 40% pro-demitere, ca de fapt au fost 50%. Hai sa zicem prin absurd total ca au fost 60%. Dar fara noi, aia 40-50% care nu votam USL si care nu am votat pentru demitere, n-o sa va fie bine nici voua. Ori invatam sa tragem impreuna pentru Romania ori ne batem intre noi si se duce tara de rapa.

reivan 30 Jul 2012 00:57

nu uita ce frumos a iesit pdl din locale.
Din aia 40 la suta care nu voteaza cu uslas , 3 la suta voteaza cu ungurii , 18 la suta cu pdl in cel mai bun caz si restul nu voteaza pentru ca simt ca nu au cu cine.la locale au fost 56 la suta , deci tu chiar crezi ca ipotetic cei 54 la suta care nu au votat azi il sustin pe basescu?te inseli amarnic

Redy 30 Jul 2012 01:04

Fratilor, treziti-va! Nu sunteti numai voi in tara asta. In urma referendumului asta, Basescu nu a fost demis. Acum puteti sa faceti ca Redy si sa spuneti ca sunteti bucurosi de rezultat si ca cei care nu au venit la vot sunt prosti si spalati pe creier si ca voi sunteti cei mai tari. Asta nu schimba faptul ca NU aveti o majoritate larga

Un artificiu ramane un artificiu. Majoritate larga ? 8 milioane nu e majoritate larga ? Dar cum definesti tu majoritatea aia larga ?

Bine, hai sa zicem ca n-au fost 40% pro-demitere, ca de fapt au fost 50%. Hai sa zicem prin absurd total ca au fost 60%. Dar fara noi, aia 40-50% care nu votam USL si care nu am votat pentru demitere, n-o sa va fie bine nici voua. Ori invatam sa tragem impreuna pentru Romania ori ne batem intre noi si se duce tara de rapa.

Doar soboloanii, profitorii si mortii mai sunt cu Basescu deci ce sa trag eu cu tine ? In cel mai bun caz eu te trag pe tine. Tu nu ai tras niciodata pe nimeni in viata ta. Un impostor si un profitor de ocazie care vine cu afirmatii aberante aici si nu le mai adreseaza cand esti luat la rost, fix dupa imaginea si chipul lui Basescu.

Poate totusi iti gasesti timp sa le adresezi. Noapte buna.

reivan 30 Jul 2012 01:08

tot nu inteleg cum sa mai crezi intr-un om care a spus ca nu vrea sa castige la referendum la masa verde si care topaie de bucurie cand o face...

Twinsen 30 Jul 2012 01:13

Originally Posted by Redy:

Doar soboloani, profitorii si mortii mai sunt cu Basescu deci ce sa trag eu cu tine ? In cel mai bun caz eu te trag pe tine. Tu nu ai tras niciodata pe nimeni in viata ta.

Du-te-n mortii matii, jigodie. Sa speram ca mai sunt inca romanii din ambele tabere care au inca suficient minte sa nu se traga reciproc in sant. Tu insa esti un cretin.

reivan 30 Jul 2012 01:21

Doar soboloani, profitorii si mortii mai sunt cu Basescu deci ce sa trag eu cu tine ? In cel mai bun caz eu te trag pe tine. Tu nu ai tras niciodata pe nimeni in viata ta.

Du-te-n mortii matii, jigodie. Sa speram ca mai sunt inca romanii din ambele tabere care au inca suficient minte sa nu se traga reciproc in sant. Tu insa esti un cretin.

dude wtf was that?
Sfat de viitor. Corect se scrie ma-tii / ma-ta / maica-ta.
Si nu sunt 2 mai majoritati , e 1 mare si cateva mai mici , PDL , PP-DD , UDMR.
Si daca tu crezi ca o sa fie asa de usor sa-ti bati joc de 8 milioane de votanti....
Apropo de asta , pana acum eram militant impotriva cenzurii si sustineam ca oamenii de aici sunt prea maturi sa se jigneasca in asa hal.

Redy 30 Jul 2012 01:24

Tu esti dusmanul meu, nu personal si nici fizic. In realitate nu te-as baga in seamna deloc pentru ca stiu ca nu ai cum sa progresezi. Tu esti lipitoarea care suge sange. Tu esti cel care afiseaza un fals dialog "impaciuitor" in timp ce sustragi portofelul. Tu esti cel care dezinformeaza si deformeaza evidentele in scop politic. Nu exista noi. Exista tu si eu. Niciodata nu va exista noi atat timp cat te vei comporta si gandi in acest fel. Nu avem nimic in comun deci tu si eu nu vom alcatui niciodata un "noi".

Astazi ai putut fi inlocuit cu un sicriu, eu vreau sa traiesc printre cei vi. Pana sa vina Iisus a doua oara nu vei putea iesi de unde esti deci nu contezi pentru mine. Tu nu lucrezi pentru Romania, tu lucrezi pentru pedele si pentru mentinerea unui sistem bolnav la putere. Tu esti cancerul acestui neam.

Noi suntem cei 8 milioane de oameni care am iesit la vot. Noi suntem vi, tu esti mort. Noi suntem liberi, tu esti sclav. Noi suntem mai multi, voi sunteti mai putini, de data asta.

Originally Posted by reivan:

Apropo de asta , pana acum eram militant impotriva cenzurii si sustineam ca oamenii de aici sunt prea maturi sa se jigneasca in asa hal.

Sincer, prefer dreptul de a vorbi liber decat cenzura, in orice aspect al vietii, oriunde, oricand.

reivan 30 Jul 2012 01:28

Tu esti dusmanul meu, nu personal si nici fizic. In realitate nu te-as baga in seamna deloc pentru ca stiu ca nu ai cum sa progresezi. Tu esti lipitoarea care suge sange. Tu esti cel care afiseaza un fals dialog "impaciuitor" in timp ce sustragi portofelul. Tu esti cel care dezinformeaza si deformeaza evidentele in scop politic. Nu exista noi. Exista tu si eu. Niciodata nu va exista noi atat timp cat te vei comporta si gandi in acest fel. Nu avem nimic in comun deci tu si eu nu vom alcatui niciodata un "noi".

Astazi ai putut fi inlocuit cu un sicriu, eu vreau sa traiesc printre cei vi. Pana sa vina Iisus a doua oara nu vei putea iesi de unde esti deci nu contezi pentru mine. Tu nu lucrezi pentru Romania, tu lucrezi pentru pedele si pentru mentinerea unui sistem bolnav la putere. Tu esti cancerul acestui neam.

Noi suntem cei 8 milioane de oameni care am iesit la vot. Noi suntem vi, tu esti mort. Noi suntem liberi, tu esti sclav. Noi suntem mai multi, voi sunteti mai putini, de data asta.

that hurt :)).
Credeam ca aberezi si ca nu exista asa oameni.din nou m-am inselat.

paul_aramis 30 Jul 2012 02:01

ei aș, ei se comportă civilizat...

rifa 30 Jul 2012 06:49

Originally Posted by victor:

basecu : "un om de teapa lui dragnea nu reprezinta romania"

rifa, ajuta-l, zi oamnei de teapa din pdl care por reprezenta romania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tu habar n-ai cine e Dragnea si ai nesimtirea sa-ti dai cu parerea de spatiul politic si de istorie... Sunteti frustrati frate ca habar n-aveti istorie si habar n-aveti cine sunt personajele astea si va credeti si voi smecherasi ca vorbiti de politica. Aberatii mai mari ca aici nu am putut sa citesc decat in spatiul de comentarii de la Antene si Libertatea. Numai acolo mai sunt oameni cu asa judecata.

Ce majoritate are USL prietenas cand aia au bagat la vot in mediul rural cu lopata toti batranii si toti incultii aia. Toti tiganii din Romania au votat cu USL. Toti revolutionarii lui peste au votat cu ei. Toti badaranii. Bateti campii rau de tot cu suportul ala popular... :)) Daca nici asta nu e furt electoral... stai linistit in banca ta acolo si nu-ti mai da cu parerea. Tot aud de "MAREA hotie" din 2009. S-a furat mai mult acum mamica decat atunci stai tu linistit. Uita-te si tu la lista procentajelor in mediul rural si urban. Uita-te sa vezi pe urma cam cu cine s-a votat in mediul rural si in mediul urban. Uita-te pe urma la toate procesele alea verbale in ce conditii au fost facute. :)) E asa usor sa vorbesti fara sa te informezi. E de-a dreptul hilar. Dar astia sunt adevaratii sustinatori ai USL. Cei de tipul lui Redy... :))

PDL nu tipa ca s-a furat pentru ca nu asta e important. Importanta era participarea. Daca oamenii veneau la vot era mult mai usor sa se fure voturi. Trebuia ca USL sa fure in jur de 2 milioane de voturi... asa au trebuit sa fure in jur de 4-4,5 milioane de voturi. Prea mult... chiar si pentru niste homalai care au acoperire nationala mai ceva ca Vodafone.

victor 30 Jul 2012 08:17

"ai nesimtirea sa-ti dai cu parerea de spatiul politic si de istorie"

tot ce am facut este sa iti cer niste nume din pdl iar tu spui ca sunt nesmitit. imi pare rau dar cu oameni care au badarania lui basescu nu am ce sa discut. imi pare rau ca am facut-o in zilele trecute.

reivan 30 Jul 2012 09:18

serios rifa , tiganii au votat USL?
Tiganii au fost prostiti cu manele din 2009 incoa' si iti spun ca nici 30 la suta dintre ei nu au votat cu uslas.

reivan 30 Jul 2012 09:31

Basescu are acum cel mult 3 milioane de sustinatori.Aia care nu au iesit la vot sunt in majoritate scarbiti de clasa politica.Daca Basel se intoarce cu 11 la suta voturi sa fie presedinte....ce o sa mai spuna Merkel sau Barosso?
Daca toti pupincuristii mergeam la vot era undeva pe la 65-35 la suta .Dar , deh , la voi inca exista peste 18 milioane de romani cu drept de vot.

Redy 30 Jul 2012 11:34

Originally Posted by rifa:

Tu habar n-ai cine e Dragnea si ai nesimtirea sa-ti dai cu parerea de spatiul politic si de istorie... Sunteti frustrati frate ca habar n-aveti istorie si habar n-aveti cine sunt personajele astea si va credeti si voi smecherasi ca vorbiti de politica. Aberatii mai mari ca aici nu am putut sa citesc decat in spatiul de comentarii de la Antene si Libertatea. Numai acolo mai sunt oameni cu asa judecata.

Prietene, ai ramas dator cu multe raspunsuri la mizeriile pe care le-ai spus. De unde atata tupeu ca tu stii istorie. Ai uitat toate aberatiile pe care le-ai spus pe acest thread ?

Tu nu stii istorie nici cat stie un licean de clasa a 12-a. Nu te mai minti singur. Singura avengura istorica pe care o ai este cea care iti este dictata de vreun pedelist. Mai usor cu istoria pe scari mincinosule.

Nu am de ce sa fiu frustrat pentru ca fara un artificiu tampit care poate fi invalidat oricand ca argument, Base si-a luat un picior in fund. Daca se valideaza sau nu ramane de vazut. Din cate am inteles Curtea a recomandat pragul pentru ca lumea sa se duca la vot. Lasitatea PDL si comanda de a sta acasa adresata sclavilor si prostilor vine in contradictie cu recomandarile curtii deci cei de la USL nu pot fi acuzati ca nu au vrut ca cat mai multi romani sa fie prezenti deci cei care au incalcat recomandarea Curtii Constitutionale au fost cei de la PDL. Daca intentia CCR a fost altceva decat un artificiu atunci votul este valid din punct de vedere legal. Daca insa CCR este doar un gard de protectie pentru persoana lui Basescu atunci nu va fi valid. Oricum pentru sclavii pedelisti nu conteaza decat sa raman ai lor la putere pentru ca poate le mai arunca si lor niste frimitituri.

sergiuseling 30 Jul 2012 12:24

Băsescu îmi aduce aminde de Decebal și de ce se scria prin cărțile de istorie cum că era bun diplomat și făcea din înfrângeri victorii. Dar până la urmă tot a fost învins.

Bătălia a fost dată, 7 milioane și ceva de oameni au fost de acord cu reprezentanții lor din parlament cum că Băsescu ar fi săvârșit fapte grave pentru care merită să fie demis.

Sigur fiecare parte poate să interpreteze cum vrea, Băsescu sigur se va răzgândi de câtea ori până să-și dea seama cum să iasă mai bine cu aceste cifre, dar în cele din urmă chiar dacă va mai umili România timp de 2 ani tot va fi învins.

reivan 30 Jul 2012 12:50

Lasati ma , o sa fie bine cu Baselu`. Blaga spune ca inca exista 22 de milioane de romani , ceea ce nici pe vremea comunismului nu era , cu toate ca ipmuscatu` sustinea ca avem o populatie de 23 de milioane , basistii cred ca 10 milioane ce nu au votat il sustin pe Base , Pedeleaci sustin ca au castigat cu 87% impotriva..
O victorie superba , nu a vrut ca lumea sa-si exercite dreptul democratic pentru intoarcerea la democratie.si frica de intoarcere la popor.

Redy 30 Jul 2012 13:18

Originally Posted by sergiuseling:

Băsescu îmi aduce aminde de Decebal și de ce se scria prin cărțile de istorie cum că era bun diplomat și făcea din înfrângeri victorii. Dar până la urmă tot a fost învins.

Noi intotdeauna am fost invingatori si dupa cum se stie, intotdeauna a trebuit sa dam tribut. :D

sergiuseling 30 Jul 2012 13:33

Evident.
Să luăm și exemplu celui mai mare român ( Ștefan cel Mare și Sfânt)
A dat tribut otomanilor vreo 15 ani. Apoi s-a bătut vreo 10 ani, a câștigat o singură bătălie cu turcii, pierzând multe altele (multe pierdute dar transformate în victorii), dar în cele din urmă a făcut pace cu un tribut apoape dublu. Și vezi Doamne ce erou mare e.

White1 30 Jul 2012 13:48

O domnit numa vreo 50 de ani, s-a batut de "la egal la egal" cu cele mai puternice regate din Europa de Est, numea domn pe cine voia muschiul lui in Tara Romaneasca dar incolo nu a avut nici o realizare deosebita (sunt sigur ca ridicatul bisericilor nu te impresioneaza).

iiii 30 Jul 2012 13:50

- Cat timp a domnit Stefan cel Mare ?

- 7 minute : 14:57 - 15:04

sergiuseling 30 Jul 2012 14:04

Originally Posted by White1:

O domnit numa vreo 50 de ani, s-a batut de "la egal la egal" cu cele mai puternice regate din Europa de Est, numea domn pe cine voia muschiul lui in Tara Romaneasca dar incolo nu a avut nici o realizare deosebita (sunt sigur ca ridicatul bisericilor nu te impresioneaza).

Nu neg asta, dar bisericile și mănăstirile mai mult au fost renovate, nu ridicate de el(decât foarte puține pentru cei aproape 50 de ani)
În rest a fost de la egal la egal, dar fără rezultate vizibile pe termen lung, numai așa de moral că odată am fost și noi capabili să ne batem de la egal la egal, evident lăsând țara într-o stare mai proastă decât în momentul preluării domniei. Așa și Băsescu dă unora impresia că se poate bate cu ce se bate el, are și niște rezultate de moment, dar per ansamblu tot mai mult rău decât bine a făcut.

reivan 30 Jul 2012 14:06

basescu te iubiiiim , poporul te iubeste:x
de unde familia ma-tii scoti basesc iubit tu 22 milioane de oameni in tara?:x
de unde ..sange 22?ba voi va dati seama cine ne conduce?

Redy 30 Jul 2012 14:17

E cu dialogul in gura un individ care a violat constitutia de fiecare data cand nu i-a convenit ceva.

E cu solidaritatea in gura un individ care are anchete penale iar cei din jurul lui s-au imbogatit din afaceri cu statul in perioada de criza.

E cu increderea si credibilitatea in gura un individ care s-a sucit de 5-6 ori in vreo 10 zile si nu s-a dus la vot desi a spus ca se va duce cu o zi inainte. Dementa totala. :)) Un dement care are insa si mai multi dementi in spatele lui.

All times are GMT +2. The time now is 06:22.