![]() |
The day the earth stood still - din 1951
|
|
Primul meu gind e la Cache, dar stiu sigur ca nu e el.
|
Nope, Sud America.
|
Cidade de Deus
Sa puna altcineva poza, imi cam prind urechile cand e vorba de pus poze |
1 Attachment(s)
Attachment 1757
era mai grav daca-ti prindeai altceva. |
Jessica Lange in Postasul suna intotdeauna de 2 ori
Sa vedeti ce poster va caut, cred ca ne-am jucat prea mult azi >:) |
Poster sud corean la film american din 2007. Eu n-as ghici nici intr-un milion de ani :))
![]() |
Virgulele apar si-n titlul originar?
|
Nu, dar sint fix 3 cuvinte, dupa cum se vede primul si ultimul acelasi. Hai ca asta e criptograma :))
|
Gone Baby Gone? Nu stiu daca i din 2007.. :-?
Este :D |
|
omule, ai avut dreptate. Acum, eu nu pricep, tu ai vrut sa lasi numele ala "Flacari si flori" si ai sters restul? Ce trebuie ghicit aici? e film?
|
E posterul romanesc al unui film strain. :)
|
Si cum nu te pui cu traducerea romaneasca :))
E rusesc filmul? |
Da, rusesc :)
|
Primul meu gind a fost Zboara cocorii, da alea-s avioane nu cocori :)
|
Nu-i, dar e foarte cunoscut, cred ca a fost si-n turneu. Cel putin, regizorul.
|
Ei, omule, mai las si pe altii sa se joace :) daca nu se ghiceste pina miine, ma sacrific tot eu.
|
1 Attachment(s)
Dupa ceva cautari, am reusit sa gasesc: Ivanovo detstvo
Attachment 1758 Thriller (si de razboi), american |
Un film al maestrului genului thriller...
|
|
Anatomy
|
Da.
|
1 Attachment(s)
@ loud.rocks
Pe mine m-a atras in primul rand idea filmului si faptul ca este dupa o opera de John Steinbeck, de abia apoi ca este facut de Hitchcock. Pe ansamblu nu a fost rau, a fost destul de interesant sa vad cum evoluau lucrurile intre americani si german; si m-a facut si curios sa vad cum se termina, mai ales ca situatia din barca se modifica des si nu mai stiai de fapt cine ce intentii are. Insa am avut asteptari poate un pic prea mari de la el/ credeam ca o sa fie mai altfel si am fost putin dezamagit per total. Dar este un film bunicel si cred ca ar merita vazut. In plus, versiunea de care am facut rost avea si un filmulet de vreo 20 de min. in care diverse persoane implicate in proiect (sau nu) explicau contextul aparitiei filmului, cum a decurs realizarea lui, dificultatile tehnice care au trebuit depasite si alte astfel de lucruri - chestii interesante de aflat pentru orice film. On topic Attachment 1768 |
The Last Winter.
Cedez. |
1 Attachment(s)
|
Citizen X.Cedez.
|
Dom'le ce ma enerveaza cei care cedeaza. Viata e prea scurta ca sa cedezi, daca intri in joc o faci pina la capat :P (blabla, filozofie de sfirsit de saptamina)
![]() |
Ceva de Woody Allen?
|
Nope, dar e un regizor la fel de cunoscut, tot american.
|
Filmul nu este desen animat. Pe de alta parte este un film care iese din tiparul perioadei in care a fost facut. Ginditi-va la regele parodiilor.
|
Silent Movie 1976
Mel Brooks poster creat de Jerzy Flisak |
![]() |
Un indiciu? Slabe sanse sa-l fi vazut cineva...
|
e tare
cuvinte-cheie : cuvinte încrucişate , zgomot, foarte mult zgomot, 77. |
Experimental sau conventional? Pare genul de film (interesant) pe care-l gasesti in vreo lista obscura de pe mubi :-? Apropo de mubi, I'm fallowing you, faina lista, cred ca nu am vazut 80 % din ce ai acolo (la fav) si de 70 % nici nu am auzit :))
|
hai că nu-i aşa obscur. regizorul e cel care participă împotriva româniei luni, când începe meciul pe mubi. eu l-am văzut pe U2b, filmul, e mai experimental un pic. are aer de film studenţesc. are 11 fani, c.mon man, this is mainstream :))
rivalitate mamă-fiică, dar nu ca în autumn sonata. bag şi linkuri, dacă îl ghiceşti. (cred că m-am prins cine eşti mb. i am stalking u, 2 B-) ) |
Pentru unii dintre noi, neinitiatii, chiar este obscur, Marathon :D
|
<:-P
marathon, da http://www.youtube.com/playlist?list...eature=viewall are ceva subtitrări în italiană, dar oricum nu e nevoie, pentru că spune ceva, în engleză, la un moment dat şi cam atât. e fain ca portret al unei obsesii. |
|
ce miştooooo!
Ljubavni slucaj ili tragedija sluzbenice P.T.T. de Dušan Makavejev iugoslavia 1967 ştiu imaginea pentru că vreau să văd filmul ăsta de nu ştiu când. azi e ziua cea mare. |
E genial omul asta! Bine, nu am vazut decat un film al sau, Sweet Movie, superb!, dar stii cum e, uneori nu ai nevoie de mai mult...Am gasit si W.R. - Misterije organizma pe vimeo :)) Sper sa-l vad, cat de curand.
|
da. e fain ăla, foarte kinky, hehe.
următorul, uşurel ![]() |
ciuperci...
nimic? |
afacere:D
|
ffff aproape
nu ştiu dacă titlul a fost tradus în româneşte, pe cinemagia nu apare decât în limba lui. dar paule, căţelul ăla a mirost el ceva bine ;) film unguresc |
cum se numeşte cel care face "afacerea"?
termen oarecum internaţional. |
oki
Dealer Regie : Benedek Fliegauf 2004 cine preia flacăra olimpică?? |
Ok, mai fac o incercare. La asta raspund doar cu Da/Nu/Poate in cazul in care exista nelamuriri >:)
![]() |
All times are GMT +2. The time now is 09:32. |