![]() |
^ :))
no zău. |
Uzak (thanks, W.)
![]() ![]() ![]() |
King of Devil's Island
![]() Asta e cu dedicatie pentru Malombra:)) ![]() ![]() |
:)) aşa e , de la înălţime lucrurile se văd mai bine.
prima poză e mai faină totuşi. prima figură din dreapta parcă seamănă cu mine. |
In contextul filmului,de la inaltime se scuipa mai bine.:))
Absolut,asemanarea este izbitoare! Fratele geaman al lui G.I Jane a.k.a Malombra. |
kringule, să ne înţelegem, i am spiteful, but not spitful.
din cîte ţin eu minte, nici cînd m-am născut nu încăpeam pe lama unui hîrleţ. oi fi intrat la apă oare? :)) |
Cred ca trebuie sa verifici eticheta si sa vezi ce scrie despre spalatul in apa rece/calda,etc.:))
|
Pieta
![]() ![]() |
![]() |
![]() The KFC's gonna hate |
![]() |
![]() ![]() |
Szerelem
![]() Throw Away Your Books, Rally in the Streets ![]() ![]() |
omule, te-ai uitat la szerelem? păi ce te-a apucat? :D nu ştii că umblă garda anti-maghiară pe forum?
|
:P In viata fiecaruia dintre noi exista si astfel de momente de ratacire, ce sa-i faci..
Inca un cadru interesant, cu acelasi simpatic personaj, ce-mi aminteste (mai mult precedenta), cumva, de celebra pictura cu bunicuta, imi scapa acum numele, cea care apare intr-un si mai celebru film cu Mr. Bean :"> : ![]() Pam pam! ![]() Jó éjszakát! l.e. Bunicuta care, de fapt, era muma. |
De sezon... :))
![]() ![]() |
Vozvrashchenie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kauwboy |
Incepui anul cu un film superb, Jeux d'enfants, cu cadrele caruia va sorcovesc si va indemn la vizionarea sau revizionarea lui :D
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koridorius
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
East of eden (1955)
![]() |
O Sangue
![]() ![]() |
I`ve always had a thing for windows:
Everyone leaves..
![]() ![]() ![]() |
Take Shelter
Michael Shannon interpreteaza(din nou)un personaj tulburat,cu framantari si evident,neinteles.
![]() |
Oglinzile lui Malle (Les Amants):
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zekalo mirror shots
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Apropo..
![]() ![]() |
|
Pentru pescarita noastra.
![]() |
Originally Posted by Namaste:
:) Belle de Jour ![]() |
Pfoai! :) :-bd
|
Sans Toit Ni Loi
![]() |
![]() Eduard II, Derek Jarman |
Originally Posted by faraimaginatie:
![]() Pam pam! :)) (nu stiu filmul :( ) Scuze! |
Fiecare-si poarta crucea (Crucea mamii lui! - parafrazandu-l pe Anghel din Cursa), Zulawski poarta mai multe.
Am o noua obsesie. X_X ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To be continued, inca nu i-am parcurs toata filmografia. Btw, n-am stiut unde sa le incadrez, daca exista vreun topic potrivit, le mut. |
Ce-mi plac astea!
![]() ![]() |
Le Feu Follet
Shanghai Express
![]() ![]() |
eu nu am văzut shame. not yet. dar am auzit că tematic se apropie de lucrarea de mai jos. sau poate era telefonul stricat.
![]() |
Originally Posted by Malombra:
* * * ![]() Din How Green Was My Valley. Vazut recent la recomandarea indirecta a alonjei matrimoniale (:"> ) a lui Bordwell. Trebuia sa fie mai bun ca Kane cica. LOL. |
Originally Posted by omudindulap:
De unde-i asta? :) |
de pe la auchan, real preţuri fără egal, şamd
|
parcă totuși nu mi-am aruncat degeaba ochiul pe Downton Abbey:
![]() meanwhile, in the wild west: ![]() |
Apropo... :)
A not-so-western western, McCabe and Mrs Miller ![]() |
|
Porti spre alte lumi (Black Moon-Malle)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() + bonus, Come to the dark side, we have unicorns ![]() |
Vazind postarile 548 si 549 mi-a venit instantaneu o idee de un nou joc. Lenesa cum sint nu cred sa-l deschid vreodata, dar poate sint amatori (sau profesionistii deja consacrati :D ).
Cine incepe jocul pune un cadru preferat (sau poate ne) si timp de o saptamina oricine pune cadre similare, apoi se trece la alta tema si tot asa. Daca vreti sa fie mai palpitant :)) nu scrieti din ce filme sint cadrele si cu ocazia asta avem si ghicitori la liber, cine vrea sa afle raspunsul cere si i se va da :) |
All times are GMT +2. The time now is 08:53. |