![]() |
Originally Posted by Dragomara:
Trebuie sa existe un sef, un responsabil, ceva... vorbeste cu el! Eu am patit ceva de genul cand au venit si mi-au montat CATV.. au facu o mizerie, mi-au facut vreo 20 gauri inutile, cablu lasat aiurea... am sunat la firma respectiva, am cerut pe cineva cu putere de conducere si in 5 minute au veni "baietii", si-au cerut scuze (a trebui sa aiba acceptul meu vizavi de scuze, ca sa nu fie dati afara) si au facut treaba ca lumea!;) |
Cu riscul de a atrage atentia asupra mea intr`un mod nu tocmai placut a simpatizantilor respectivului, NU pot sa`l sufar pe Mircea Badea :-&
Pe el ca si persoana, nu prin prisma convingerilor politice, a nu se intelege gresit |
@abureala
nu-i bai... eu nu pot sa-l sufar pe Mamarutza de la protv:D |
Prea putin conteaza daca ocup un loc fruntas in topul persoanelor care nu`l suporta pe papitoiul ala, atata vreme cat sunt destui oameni cu care am in comun asta ;) si el e cel care "inerveaza". Stii ce ? Nici nu pot sa concep o fraza in care e mentionat "boy toy" al mogulului si verbul "a inerva" :))
|
Mircea Badea rulz!
|
Pe mine mă cam enervează faptul că DivaDivina continuă să-mi trimită MP-uri din contul rlhyde, noroc că mă recoreşte căte o ţâră ŞtefanDo, cel care are grijă să le primesc pe toate. :"> :-* 8-> :x ;;) >:D< >:D< :-bd \m/ O:-)
Cel căruia-i mulţumesc şi pe această cale, da' zău dacă merit atâta consideraţie! :"> :"> |
Păcat că nu le mai postează pe forum destinatara lor. Erau ele grosolane, dar și tare nostime... ;)
|
Originally Posted by Ipu:
|
Ma enerveaza ca bercea mondialu` nu a vrut sa`mi fie nas, sa`mi faca si mie cadou un paşalâc :(
|
Guvernul Romaniei
|
Originally Posted by Floydman:
|
Originally Posted by BigOvi:
|
Originally Posted by RomaniaMare:
PS. nici măcar 30 de arginți! |
@Dragomara
Măcar acum să realizeze și ei ce au votat, pentru că ăsta e începutul! |
Ovidiu, Celestina și-a fotografiat buletinul de vot, cum fac infractorii electorali participanți la tipul de fraudă electorală „mobilul” și a mai și postat fotografia la rubrica menționată. Au sărit s-o apere și să sugereze moderatorilor să-i șteargă urgent postarea tocmai cei pe care îi înjură ea acum... ;)
|
Celestina e ingrozitor de enervanta...
|
--------- On-topic: mă enervează al naibii faptul că ŞtefanDo nu-l ia pe Eufrosin ăsta de pe capul meu! Şi mă enervează proştii care se bagă-n vorbă ca musca-n curul calului! :( X( |
Mă enervează îngrozitor reclama asta nouă la Prințul Persiei ! :-q ~X(
O să ajung să m-i se acrească de film până apare!!! |
Originally Posted by abureala:
offfff in sfarsit cineva...pe omul ala nu-l suport nici cat "negru sub unghie" e penibil rauX(
|
Penibil e putin spus, flori :))
Si pe langa el, dar fara nici o legatura, este foarte enervanta reclama la cornuletele "7 zile" :-q |
ce mai ma enerveaza "maxim",ca sa zic asa,sa fiu in rand cu lumea,e bahmuteanca
e.....number 1:(( |
Originally Posted by flori0304:
ps. și vouă (flori0304 abureala) ca soluție anti nervi vă recomand telecomanda! :D |
doamne,bigovi de cate ori imi aduc aminte de postarea ta cu sosetele nu ma pot abtine din ras=))
|
Bigovi, stiu, salvarea e la un buton distanta, nu ma obliga nimeni sa ma uit la el. Dar nu are cum sa nu te enerveze cand apare in reclame, presa si mai stiu eu unde :D
|
Originally Posted by flori0304:
|
mor de curioziotate:-?
|
e enevant pt mine faptul ca unul din cele mai tari si mai "ecranizabile" (zic eu) romane din litertura Romana, nu beneficiaza si nici nu sunt semne ca va beneficia de o ecranizare integrala. E vorba de Cronica de Familie a lui Petru Dumitriu. O serie de 3 filme ar fi superb, pt ca e cam greu sa faci o sinteza dintr-un fir narativ care se intinde de la 1850 la 1945...
Cred ca exista un singu regizor care ar putea face un film -saga (nici de astea nu prea avem in cinema-ul romanesc) urias ca valoare dupa aceasta carte. Nae Caranfil, of course! "O vara de neuitat" nu se pune! Nu ca nu ar fi bun, dar nu are prea mare legatura cu ce am scris aici. |
Pița a luat din Bietul Ioanide și din Scrinul negru și a îndesat pe ecran tot ce se putea: personaje, secvențe, dialoguri. Filmul a ieșit un ghiveci.
Marinescu în schimb a luat cu nerușinare dintr-un roman numai titlul și o frântură de subiect, acolo, iar restul l-a creat imaginația lui bolnavă și perversă. |
Originally Posted by Floydman:
Am o intimplare funny legata de Cronica de familie. Am citit pe nerasuflate primele 2 volume, din pacate al treilea lipsea cu desavirsire, asta pentru ca parintii mei au avut achizitionate 2 bucati din volumul 2 si lipsa volumul 3 ;) Putin inainte de 89' am luat volumul 2, care era in plus, sa-l plasez intr-un anticariat, fara sa am nici cea mai mica idee ca ar fi interzis. Dupa ce a cercetat lista cu autori interzisi tipa mi-a inapoiat cartea, iar eu nu pricepeam de ce n-o primesc :) Acum astept sa-mi parvina cele 3 volume, intr-o noua editie - 20 de ani de asteptare, e mult, e putin? cartea merita cu siguranta ") |
ma enerveaza ingrozitor, ca tot mai des am tendinta sa deschid televizorul, si nu vad altceva decat kktul in care traim...X(
|
Reality bytes with a variaty of sizes of tetth that's all i can say to you.
Ma enerveaza la culme persoanele care vorbesc peste tine.Se baga pur si simplu si nu te lasa sa-ti termini ideea.Totusi am gasit si o solutie.Nu mai vbesc cu persoanele care vorbesc peste mine :) |
Radu1711 care imi da add o data pe saptamana si care zice la orice stire "interesant" :))
|
Originally Posted by copila_satanista:
|
bueeeey :))
|
Ma intrebam cine au fost idiotii care comentau aseara la Eurovision.M`au enervat rau de tot cu comentariile lor de cacat.
|
Ma enerveaza cei care spun moldoveni referindu-se la cei de peste Prut. Ma enerveaza ca si in strainatate, si in Romania, se spune Moldova si nu Republica Moldova, denumirea oficiala a statului vecin. Ma enerveaza ca nimeni nu vede nimic gresit in asta.
|
Originally Posted by marius_em:
Mariuse, vezi aici (la 5:40): http://www.youtube.com/watch?v=e-q6z0c5rt8 ![]() Cum ar fi fost ca anul trecut interpreta Nelly Ciobanu să cânte „Hora din Republica Moldova”?! Dar tu de câte ori spui „Republica Cehă” ori „Regatul Unit al Marii Britanii” sau „Republica China”? „Cei de peste Prut” sunt și ei oameni, să știi, iar mulți dintre ei merită să fie membri ai Uniunii Europene în calitate de cetățeni ai Statului Român mai mult decât mulți posesori de carte de identitate românească. |
Da, stiu ca cei de peste Prut sunt oameni, dar am mari dubii ca mai sunt moldoveni.
Spun Cehia, pentru ca nu mai e nici o alta Cehia nicaieri altundeva. In schimb, spun Republica Moldova, pentru ca Moldova exista deja, e o regiune in Romania. Si spun FYROM, pentru ca Macedonia e in Grecia. Problema mea e pasivitatea noastra in a accepta cum o populatie rusificata practic ne fura si identitatea si istoria. Spun ne-o fura, nu pentru ca Moldova nu s-ar fi extins pana la Nistru, ci pentru ca ea e modificata, alterata pentru a servi unei agende anti-romanesti. In Romania traiesc 6 milioane de moldoveni. Nu e vorba de mandrie regionala, ci de respect pentru istoria noastra, a romanilor. In Republica Moldova, traiesc 3 milioane de oameni, din care vreo treime spun ca vorbesc limba romana, restul limba moldoveneasca. Si toti vorbesc rusa, si asta nu o chestiune de multi-lingvism, de cultura din proprie initiativa, ci de rusificare. Mie mi-e jena cum Stefan cel Mare e material de propaganda pentru "moldovenism". Mi-e jena cand astia isi spun moldoveni, si scuipa in ochi romanii, si, inclusiv, fratii lor moldoveni, care practic au avut sansa de a decide liber crearea statului Romania, si a aceastei natiuni, prin Unirea de la 1859, prin comparatie cu identiatea lor "moldoveneasca" care le-a fost creata de sovietici. Pana la urma e vorba de respect fata de noi insine. De cum acceptam ca altii sa se erijeze in pastratorii identitatii moldovenesti, continuatorii Moldovei medievale, si sa se declare clar diferiti de romani. Da, in Basarabia traiesc si romani, dar dupa 200 de ani de rusificare, acestia sunt o minoritate. Uita-te pe ultimul barometru de opinie de acolo, doua treimi declara ca vorbesc limba moldoveneasca, mai mult de jumatatea vor rusa limba oficiala, si Rusia partener strategic, 40% spun ca 7 aprilie a fost lovitura de stat, alti 40% ca a fost vandalism, si comunistii raman principala forta politica, cu 30%, cu aceeasi propaganda anti-romaneasca. Nu inteleg de ce noi trebuie sa acceptam sa fim batjocoriti, si sa nu le spunem clar: Moldova e Romania, Moldova e istoria noastra, e identitatea noastra. Intra pe site-ul asta, sa vezi ce inseamna propaganda "moldoveneasca", si ce inseamna Romania pentru ei. www.patriotism.md E doar o imagine, dar cred eu ca e reprezentativa pentru sentimentele "fratilor" nostri pentru noi. |
Stai tu liniștit, că și în interiorul granițelor actualului stat românesc există mulți care, vorba lui Sabin Gherman, s-au „săturat de România”! Nu mai zic de cei aproximativ 1 milion și jumătate de cetățeni ai statului român, veșnic reprezentați în guvernul de la București (iar mai nou și în Parlamentul European de indivizi care se declară fățiș împotriva Statului Român), dar chiar oameni de gândire și expresie pur românească au ajuns să se recomande în afara Țării nu drept români ci drept locuitori ai unor provincii istorice cuprinse în granițele României. În Republica Moldova în schimb, ca și în alte state vecine și nu numai, există încă mulți oameni fideli Românismului, care nu și-au uitat limba și o folosesc, măcar în familie.
Ăia la care m-ai trimis sunt niște extremiști; nu cred că sunt reprezentativi pentru toți basarabenii. Oricum, soluția este nu unirea Republicii Moldova cu România, ci aderarea ei, ca și a Ucrainei în maxim 10 ani la Uniunea Europeană, Spațiul Schengen, Zona Euro. Odată realizate astea, ne putem și diviza la o adică. Important e să ne putem folosi în continuare limba. |
RM mi-a zis ca eu am invatat la scoala mai multa rusa ca el.
|
Păi nu învață ei rusă la școală, ci pe canale neoficiale - de exemplu, de la teve și din filme. Până și chineză înveți dacă auzi mereu. Rusa e ușor de prins, chiar dacă e dificil de stăpânit, datorită numeroaselor excepții de derivare, cum e și româna.
|
ipule, sa moara ma-sa limbii ruse! mi s-a bagat pe gat 10 ani la scoala, de-am crezut ca nu-i adevarat.
asta nu-i rusificare? la noi, n-o fi fost? numai in Moldova de peste Prut? eu,sincer, cred ca exagerati cand spuneti "limba modoveneasca".mai potrivit ar fi"dulce grai moldovinesc".dar, in nici un caz limba,asta-i clar! ce s-a intamplat acum 70 de ani cu tara noastra nu mai are rost sa discutam aici, c-ar fi fara sens.ce a contat,a fost drama acelor familii despartite intr-o clipa de pactul semnat de niste oameni nebuni... am cunoscut persoane care,copii fiind pe vremea aceea,au trait efectiv aceste lucruri si sufereau enorm, pe vremea comunistilor, dupa rudele ramase dincolo de Prut.Cei care au stiut sa pastreze nealterate limba si spiritul romanesc au reusit sa le transmita si urmasilor lor, indiferent cat de mult s-au impus rigorile regimului stalinisto-brejnevist. |
Mai știi ceva din limba lui Pușkin? ;)
În Basarabia, rusificarea a început în 1812 și chiar de mai dinainte... |
Adevarul e ca rusa se uita destul de usor, mai ales daca n-o folosesti. Si eu am facut 8 ani de rusa, printr-a zecea am fost chiar la o olimpiada, dar acum cu greu m-as descurca la Moscova, cel putin la inceput. Probabil ca in timp mi-as aminti, dar in prima faza as avea greutati.
Cat despre 'moldoveneasca' - asta e una din cele mai mari magarii comise la adresa identitatii nationale, iar Vasile Stati, inventatorul acestei gogomanii, ar trebui pus la stalpul infamiei. |
Există sau nu există? ;)
http://www.trilulilu.ro/hosmy/e9e6631251995e |
jude, credeam ca ai invatat germana, mai!
la noi in oras, era pe vremuri, o profesoara atat de exigenta incat, ramaneai corigent sau chiar repetent ,daca nu reuseai sa vorbesti cursiv si corect gramatical limba rusa. si asta intr-un liceu cu profil mate-fizica, nu umanist.. eu mi-amintesc numai, cosmarul orelor de conjugarea verbelor, era cumplit! |
Ia gavariu, tî gavarâș...
Ca-n bancul ăla: „Și la ce (ț)i-a folosit?” |
la absolut nimica,ipule! asta-i drama mea personala! am pierdut 10 ani din viata, obligata sa invat ceva care nu imi foloseste la nimic acum, la absolut nimic.
asta as putea sa spun ca ma enerveaza ingrozitor! pe langa faptul ca azi am stat 14 ore la serviciu, platita fiind, doar pentru 8. " se la vi"! |
Cred că e totuși „tî gavariș' ".
Știi bancul cu „Și la ce i-a folosit?” ? O dedicație pentru toți cunoscătorii limbii ruse de pe forum. |
Hera, io mi-s poliglot. :P
Ipu, asa e - gavariu, gavarishi, gavarit etc. ;) |
All times are GMT +2. The time now is 16:27. |