Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt nefericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95732)

paul_aramis 30 Dec 2009 12:52

Originally Posted by Rapture:

Io mi-s cam ca Gospin. Eu ce-ar trebui sa fac ? :))

tu ... te măriţi. da-ţi iei soacră tot de la juveţi. că altcumva nu merge.

Rapture 30 Dec 2009 12:53

Originally Posted by Judex:

Io mi-s cam ca Gospin. Eu ce-ar trebui sa fac ? :))

Ia-ti si tu nevasta. :))

năpastă ai vrut sa zici :P .

Judex 30 Dec 2009 12:55

Paul, nu degeaba incercam eu s-o combin cu Gospin saptamanile trecute. :P

paul_aramis 30 Dec 2009 12:57

mai degrabă se-ncinge voltarenu'

paul_aramis 30 Dec 2009 12:58

Paul, nu degeaba incercam eu s-o combin cu Gospin saptamanile trecute. :P

păi în cazu' ei merge, da' ce te faci cu Gospin? el de unde îşi ia soacră juveată?

Judex 30 Dec 2009 13:02

Las' ca merge si moldoveanca, vorbesc din proprie experienta. :D

Rapture 30 Dec 2009 13:03

@ Judex : Las' ca mama a ramas oripilata din experientele ei din anii trecuti cu mama mare . A promis sa fie o soacra buna =)) .

paul_aramis 30 Dec 2009 13:05

Las' ca merge si moldoveanca, vorbesc din proprie experienta. :D

nu merge. dacă e din propria-ţi experienţă, cred că era emigrantă şi nu băştinaşă.

Judex 30 Dec 2009 13:09

@Rapture
Las' ca si mama a promis la fel si nici macar nu-i olteanca. >:)

@Paul
Ba chiar bastinasa, din Piatra Neamt. :D

Gospin 30 Dec 2009 14:33

Judex cand ai incercat sa ma combini? ca nu mi-am dat seama =))
ps: nu-mi trebuie soacra, dar nevasta imi trebuie, peste cativa ani, desigur:P

Rapture 30 Dec 2009 14:35

Originally Posted by Gospin:

Judex cand ai incercat sa ma combini? ca nu mi-am dat seama =))

Nici eu nu mi-am dat seama. Oricum, cred ca e paranoia, nu te lua de el. :)

Gospin 30 Dec 2009 14:36

pai nu ma iau, ca ii place de Ucv, ca daca nu :-?

Rapture 30 Dec 2009 14:40

pai nu ma iau, ca ii place de Ucv, ca daca nu :-?

Ucv = Udrea (de) curva? :D

Gospin 30 Dec 2009 14:41

no, no, no, in nici un caz!
UCV = Universitatea Craiova :x

Judex 30 Dec 2009 14:43

E clar, sunt un extremist: ori sunt prea ostentativ, ori prea subtil. Cu voi am fost prea subtil. Nu-i nimic, important e sa stiti ca va vreau binele. :D

Gospin 30 Dec 2009 14:44

logic!
apropo mai tii cu Ucv nu ? :-SS

Cinemania 30 Dec 2009 14:45

si de acum incolo on topic pls

Judex 30 Dec 2009 14:47

@Gospin
Not really. Dar am o simpatie aparte pentru Stiinta. Primul meci de fotbal vazut in viata mea a fost pe Centralul craiovean, actualmente 'Ion Oblemenco'. Era inceputul anilor '80, deci Craiova Maxima in toata splendoarea. Doar ca eu am fost atras de echipa cartierului bucurestean in care locuiam atunci. Chiar daca a pierdut acel meci, eu am inceput sa tin cu Steaua.

Chambord 30 Dec 2009 15:07

Originally Posted by bremen1980:

Corinka daca te dai cu Voltaren ajungi hot(a) ,cel putin in anumite parti ale corpului .X(

Pai si ce asta e rau ? The hotter the better for her husband :P

Liviu- 30 Dec 2009 23:11

Sunt nefericit pentru ca m-a prins o raceala care nu pare a fi chiar usoara. Sunt cu atat mai nefericit cu cat nu mai racisem de cam un an si jumatate si a trebuit sa se intample chiar acum, inainte de revelion.

shadowofnight 03 Jan 2010 00:16

Vine ziua de luni.
Incepe scoala.
nuff said.:)

Rapture 03 Jan 2010 00:27

Originally Posted by shadowofnight:

Vine ziua de luni.
Incepe scoala.

Iar eu stau prost cu imaginatia , n-o sa termin pana luni.

cremaxx 03 Jan 2010 22:45

Sunt pt. ca pana aici imi place iarna.Dupa sarbatori si odata cu terminarea mini vacantei de iarna,farmecul dispare ,iar tot ce ramane e frig si multa mocirla....Macar sa ninga putin mai mult ca sa se formeze nea de zapada.

buticut 04 Jan 2010 00:08

Sunt nefericita pentru ca nu ma invat minte si mereu ingras porcul la final. Lucrez destul de bine sub presiune,dar pierd ore pretioase de somn. Sper sa imi termin treburile pana la 2 A.M. grrr

redmen 04 Jan 2010 09:54

Good luck buticut.

Rapture 04 Jan 2010 12:37

Originally Posted by buticut:

Sunt nefericita pentru ca nu ma invat minte si mereu ingras porcul la final.

Subscriu:| .
Anyway, good luck! :D

hellsteed 04 Jan 2010 20:24

... s-a dus Lhasa de Sela... o femeia unica... le fel ca muzica ei...

am sa beau ultimele 5 beri in cinstea ei...

.... draga imi esti... femeie frumoasa... Lhasa

Judex 05 Jan 2010 05:49

...

paul1ca 06 Jan 2010 19:34

Originally Posted by Dragomara:

... nu mai ştiu, de fapt nu mai am ce să mănânc! :(( :(( îmi e greaţă până şi de la peştele făcut pe grătar, cu toate că storc o lămâie întreagă peste el, şi că, în general mănânc numai peşte slab. nu am mai mâncat de ani de zile nimic prăjit, cu toate că tânjesc după ouă ochiuri, sau omletă, sau cartofi prăjiţi. numai ideea că aş putea mânca aşa ceva mă îmbolnăveşte pentru trei zile. singurele pe care încă le mai tolerez, şi totodată găsesc, delicioase, sunt legumele crude, fierte, pe grătar sau murate. mă omor după zeama de la murături, asta dacă conţine oţet. nu există nimic mai reconfortant decât oţetul balsamic şi lămâile, dar totuşi nu cred că e sănătos să abuzezi!
nu mai ştiu ce să fac! ştiu că fierea mea e doar plină de mâl şi mai lenşă, dar asta e şi normal pentru că nu-i dau carne, şi să vreau şi n-aş putea, am luat tot felul de medicamente, am băut ceaiuri, ţin regim de secole, şi tot degeaba, am obosit să-mi tot fie rău până şi de la cele mai comune mirosuri de mâncare! :(( :(( :(( mai nou nu mai pot mânca, în salată, altfel chiar era imposibil, până şi banala ceapă. :D
acum mă gândesc că poate o fi venit vremea să mă apuc de un post negru, aşa mai prelungit, să mă călugăresc ceva! :-? =))
evident că aş putea să o scot, dar chiar nu vreau, pentru că are şi ea rolul ei, mă rog, aproape inexistent la mine, şi apoi unde-aş putea mânca de toate m-aş face cât o balenă. :(
Of! unde greşesc?!:-?

Nu cred ca ar strica un control medical sa fii sigura ca nu ai patit ceva,Doamne fereste.

anaemona 07 Jan 2010 03:22

Originally Posted by Dragomara:

... nu mai ştiu, de fapt nu mai am ce să mănânc! :(( :(( îmi e greaţă până şi de la peştele făcut pe grătar, cu toate că storc o lămâie întreagă peste el, şi că, în general mănânc numai peşte slab. nu am mai mâncat de ani de zile nimic prăjit, cu toate că tânjesc după ouă ochiuri, sau omletă, sau cartofi prăjiţi. numai ideea că aş putea mânca aşa ceva mă îmbolnăveşte pentru trei zile. singurele pe care încă le mai tolerez, şi totodată găsesc, delicioase, sunt legumele crude, fierte, pe grătar sau murate. mă omor după zeama de la murături, asta dacă conţine oţet. nu există nimic mai reconfortant decât oţetul balsamic şi lămâile, dar totuşi nu cred că e sănătos să abuzezi!
nu mai ştiu ce să fac! ştiu că fierea mea e doar plină de mâl şi mai lenşă, dar asta e şi normal pentru că nu-i dau carne, şi să vreau şi n-aş putea, am luat tot felul de medicamente, am băut ceaiuri, ţin regim de secole, şi tot degeaba, am obosit să-mi tot fie rău până şi de la cele mai comune mirosuri de mâncare! :(( :(( :(( mai nou nu mai pot mânca, în salată, altfel chiar era imposibil, până şi banala ceapă. :D
acum mă gândesc că poate o fi venit vremea să mă apuc de un post negru, aşa mai prelungit, să mă călugăresc ceva! :-? =))
evident că aş putea să o scot, dar chiar nu vreau, pentru că are şi ea rolul ei, mă rog, aproape inexistent la mine, şi apoi unde-aş putea mânca de toate m-aş face cât o balenă. :(
Of! unde greşesc?!:-?

Dragomara, nu stiu daca ai incercat ceai de armurariu. Am citit ca e bun pentru ficat, dar trebuie baut intr-un fel special, dimineata pe stomacul gol, apoi stai pe partea dreapta o jumate de ora. Trebuie sa faci o curatire a ficatului. Ceva ce mi-a folosit mie acum ceva ani, desi s-ar putea sa nu se potriveasca in cazul tau, cind aveam o greata ingrozitoare in special seara si s-a dovedit a fi o bacterie la stomac, a fost sa maninc un mar dimineata pe stomacul gol si unul seara la culcare, cam 6 saptamini. Bafta!

StefanDo 13 Jan 2010 11:12

maine-poimaine incepe sa scrie pe forum...

eu azi am evitat la mustata o javra alb-negru cat pe ce sa ma insface de gamba

miercuri 13 Jan 2010 15:56

ca mi s-a dus eseul pe apa sambetei, subiectul era neeligibil se pare. pana maine trebuie sa scot cumva unul, cu research cu tot :(

manwithamoviecamera 13 Jan 2010 15:58

nu sunt nefericit niciodata si nu intzeleg cum putetzi fi nefericitzi in fiecare zi.:)

Gospin 13 Jan 2010 19:59

Cred ca ma indragostii, din pacate nu stiu cand o sa mai intalnesc persoana respectiva :(

shadowofnight 13 Jan 2010 20:22

..mi-am petrecut ultimele 4 ore facandu-mi tema la mate:-O :-O
plus ca mai am un eseu pentru romana si avem maine si test la chimie. X(

manwithamoviecamera 13 Jan 2010 20:26

Cred ca ma indragostii, din pacate nu stiu cand o sa mai intalnesc persoana respectiva :(

nice. n-ai motiv sa fii nefericit, adevaratul motiv de nefericire va fi cand nu te vei mai putea indragosti, nu vei avea timp, sau vei fi matur si asta tzi se va parea ridicol...

Rapture 13 Jan 2010 23:24

Pentru ca de luni ma simt ca un rahat...

Chambord 14 Jan 2010 10:17

Gripa ?

Rapture 14 Jan 2010 21:48

Nu ma simt ca un rahat dpdv fizic...din pacate .

moltisanti88 14 Jan 2010 22:31

That makes two of us.

Rapture 14 Jan 2010 23:43

E bine de stiut ca nu-s singura de pe aici. :D

Chambord 15 Jan 2010 10:57

Nu disperati, luna ianuarie e cea mai depresiva a anului, citeam undeva :D
Vine primavara acush si o sa zburati ;)

Cinemania 15 Jan 2010 19:44

Primavara nu e anotimpul nevrozelor ? :D

hellsteed 16 Jan 2010 13:15

Am gasit intr-un book center (cel mai bun din Cipru cred) The Archives of Ingmar Bergman, ditamai materialul (60x40x6 aprox)... :(... La un pret greu de inghitit.... 215 euro... desi ma bate gandu...
langa el Arhiva lui Kubrick , mai mica ca dimensiuni si ca pret, 72 euro....

http://www.taschen.com/pages/en/cata...n_archives.htm

ca sa vezi ce furat am fost de dimensiunile materialului :))) hiperbola :D

pret mai bun pe amazon... hmm :)

am gasit pret si mai bun in halte parti...

in nefericirea mea mi-am gasit fericirea :)

redmen 17 Jan 2010 20:02

Mori .. si a doua zi lumea a uitat de tine.Ce de cacat.

Gospin 17 Jan 2010 21:52

Pt. ca am de scris foarte muuuult, si ca de obicei las pe ultima zi :|, i hate this X(

Pitbull 17 Jan 2010 22:52

Mi-a zis Romicä azi cä se interzic torrentele. X( Toate! :((

Windom 18 Jan 2010 15:25

Originally Posted by Pitbull:

Mi-a zis Romicä azi cä se interzic torrentele. X( Toate! :((

Pai cind a fost slobod sa le folosesti?:-/

Gospin 19 Jan 2010 19:25

Pt. ca inca o data am fost nedreptatit. Si fiindca mi-am spus punctul de vedere, fiind si singuru' care am facut asta, am fost taxat. Ceilalti au tacut si le-a fost bine. Cateodata stau si ma intreb ... mai bine sa fii un catelus care accepta sau gandeasca altii pt. el? :-&

moltisanti88 19 Jan 2010 20:23

@gospin:

E bine sa-ti spui punctul de vedere, asta da dovada de personalitate, in schimb adu-ti aminte de faptul ca libertatea de exprimare e garantata prin Constitutie dar nu prin locul de munca sau prin unitatea de invatamant.

All times are GMT +2. The time now is 19:03.