![]() |
Originally Posted by Rapture:
tu ... te măriţi. da-ţi iei soacră tot de la juveţi. că altcumva nu merge. |
Originally Posted by Judex:
năpastă ai vrut sa zici :P . |
Paul, nu degeaba incercam eu s-o combin cu Gospin saptamanile trecute. :P
|
mai degrabă se-ncinge voltarenu'
|
păi în cazu' ei merge, da' ce te faci cu Gospin? el de unde îşi ia soacră juveată? |
Las' ca merge si moldoveanca, vorbesc din proprie experienta. :D
|
@ Judex : Las' ca mama a ramas oripilata din experientele ei din anii trecuti cu mama mare . A promis sa fie o soacra buna =)) .
|
nu merge. dacă e din propria-ţi experienţă, cred că era emigrantă şi nu băştinaşă. |
@Rapture
Las' ca si mama a promis la fel si nici macar nu-i olteanca. >:) @Paul Ba chiar bastinasa, din Piatra Neamt. :D |
Judex cand ai incercat sa ma combini? ca nu mi-am dat seama =))
ps: nu-mi trebuie soacra, dar nevasta imi trebuie, peste cativa ani, desigur:P |
Originally Posted by Gospin:
Nici eu nu mi-am dat seama. Oricum, cred ca e paranoia, nu te lua de el. :) |
pai nu ma iau, ca ii place de Ucv, ca daca nu :-?
|
Ucv = Udrea (de) curva? :D |
no, no, no, in nici un caz!
UCV = Universitatea Craiova :x |
E clar, sunt un extremist: ori sunt prea ostentativ, ori prea subtil. Cu voi am fost prea subtil. Nu-i nimic, important e sa stiti ca va vreau binele. :D
|
logic!
apropo mai tii cu Ucv nu ? :-SS |
si de acum incolo on topic pls
|
@Gospin
Not really. Dar am o simpatie aparte pentru Stiinta. Primul meci de fotbal vazut in viata mea a fost pe Centralul craiovean, actualmente 'Ion Oblemenco'. Era inceputul anilor '80, deci Craiova Maxima in toata splendoarea. Doar ca eu am fost atras de echipa cartierului bucurestean in care locuiam atunci. Chiar daca a pierdut acel meci, eu am inceput sa tin cu Steaua. |
Originally Posted by bremen1980:
Pai si ce asta e rau ? The hotter the better for her husband :P |
Sunt nefericit pentru ca m-a prins o raceala care nu pare a fi chiar usoara. Sunt cu atat mai nefericit cu cat nu mai racisem de cam un an si jumatate si a trebuit sa se intample chiar acum, inainte de revelion.
|
Vine ziua de luni.
Incepe scoala. nuff said.:) |
Originally Posted by shadowofnight:
Iar eu stau prost cu imaginatia , n-o sa termin pana luni. |
Sunt pt. ca pana aici imi place iarna.Dupa sarbatori si odata cu terminarea mini vacantei de iarna,farmecul dispare ,iar tot ce ramane e frig si multa mocirla....Macar sa ninga putin mai mult ca sa se formeze nea de zapada.
|
Sunt nefericita pentru ca nu ma invat minte si mereu ingras porcul la final. Lucrez destul de bine sub presiune,dar pierd ore pretioase de somn. Sper sa imi termin treburile pana la 2 A.M. grrr
|
Good luck buticut.
|
Originally Posted by buticut:
Subscriu:| . Anyway, good luck! :D |
... s-a dus Lhasa de Sela... o femeia unica... le fel ca muzica ei...
am sa beau ultimele 5 beri in cinstea ei... .... draga imi esti... femeie frumoasa... Lhasa |
...
|
Originally Posted by Dragomara:
Nu cred ca ar strica un control medical sa fii sigura ca nu ai patit ceva,Doamne fereste. |
Originally Posted by Dragomara:
Dragomara, nu stiu daca ai incercat ceai de armurariu. Am citit ca e bun pentru ficat, dar trebuie baut intr-un fel special, dimineata pe stomacul gol, apoi stai pe partea dreapta o jumate de ora. Trebuie sa faci o curatire a ficatului. Ceva ce mi-a folosit mie acum ceva ani, desi s-ar putea sa nu se potriveasca in cazul tau, cind aveam o greata ingrozitoare in special seara si s-a dovedit a fi o bacterie la stomac, a fost sa maninc un mar dimineata pe stomacul gol si unul seara la culcare, cam 6 saptamini. Bafta! |
maine-poimaine incepe sa scrie pe forum...
eu azi am evitat la mustata o javra alb-negru cat pe ce sa ma insface de gamba |
ca mi s-a dus eseul pe apa sambetei, subiectul era neeligibil se pare. pana maine trebuie sa scot cumva unul, cu research cu tot :(
|
nu sunt nefericit niciodata si nu intzeleg cum putetzi fi nefericitzi in fiecare zi.:)
|
Cred ca ma indragostii, din pacate nu stiu cand o sa mai intalnesc persoana respectiva :(
|
..mi-am petrecut ultimele 4 ore facandu-mi tema la mate:-O :-O
plus ca mai am un eseu pentru romana si avem maine si test la chimie. X( |
|
Pentru ca de luni ma simt ca un rahat...
|
Gripa ? |
Nu ma simt ca un rahat dpdv fizic...din pacate .
|
|
E bine de stiut ca nu-s singura de pe aici. :D
|
Nu disperati, luna ianuarie e cea mai depresiva a anului, citeam undeva :D
Vine primavara acush si o sa zburati ;) |
Primavara nu e anotimpul nevrozelor ? :D
|
Am gasit intr-un book center (cel mai bun din Cipru cred) The Archives of Ingmar Bergman, ditamai materialul (60x40x6 aprox)... :(... La un pret greu de inghitit.... 215 euro... desi ma bate gandu...
langa el Arhiva lui Kubrick , mai mica ca dimensiuni si ca pret, 72 euro.... http://www.taschen.com/pages/en/cata...n_archives.htm ca sa vezi ce furat am fost de dimensiunile materialului :))) hiperbola :D pret mai bun pe amazon... hmm :) am gasit pret si mai bun in halte parti... in nefericirea mea mi-am gasit fericirea :) |
Mori .. si a doua zi lumea a uitat de tine.Ce de cacat.
|
Pt. ca am de scris foarte muuuult, si ca de obicei las pe ultima zi :|, i hate this X(
|
Mi-a zis Romicä azi cä se interzic torrentele. X( Toate! :((
|
Originally Posted by Pitbull:
Pai cind a fost slobod sa le folosesti?:-/ |
Pt. ca inca o data am fost nedreptatit. Si fiindca mi-am spus punctul de vedere, fiind si singuru' care am facut asta, am fost taxat. Ceilalti au tacut si le-a fost bine. Cateodata stau si ma intreb ... mai bine sa fii un catelus care accepta sau gandeasca altii pt. el? :-&
|
@gospin:
E bine sa-ti spui punctul de vedere, asta da dovada de personalitate, in schimb adu-ti aminte de faptul ca libertatea de exprimare e garantata prin Constitutie dar nu prin locul de munca sau prin unitatea de invatamant. |
All times are GMT +2. The time now is 19:03. |