![]() |
Originally Posted by illotempore2002:
it happens. you have "great expectations" :-* |
Originally Posted by Chambord:
|
....ca diseara ma duc la Teatru si la Observator Astronomic cu prietenul lui Judex which will make him commit suicide >:) and bring some peace in my life...
|
si ca nu o sa afle despre ce prieten al lui este vorba =))
|
Jesus Christ!!!!!!!!! Esti magarita ma! Lasa ca vb eu cu el...
|
aveti grija sa n-apara el cu o drujba la teatru si sa va "sinucida" pe voi doi :)) Dar macar o sa se faca film dupa voi : "The Theatre Chainsaw Massacre" :D |
daca ar avea asemenea coiae sa vina sa ne taie, ar creste in ochii mei pana la cer....insa el e tare doar pe forumuri si pm-uri....
@judex, nu, nu e cine crezi, desteptule, daca era cine crezi nu m-as fi riscat, ar fi fost prea evident :)) |
Originally Posted by Chambord:
Sa fie fericiti! |
totusi, toata lumea te percepe asa, dupa cum poti vedea mai sus
:D |
Pai plm... Daca m-ai adus in halul asta..........
Zi-mi pe privat cine e ca sa nu ma apuc sa dau acum telefoane, for God's sake! |
ne ne ne ... nu ma implica in proces :| Onorata instanta, era evident ca am glumit si nu vreau sa fac nici un fel de supozitie referitoare la inculpat. Precizez ca nu am cunostinta daca inculpatul detine sau nu o drujba sau daca intentioneaza s-o foloseasca pt fugarirea prin sala de teatru a numitei illo si a amantului ei. Multumesc. |
Obiectia se respinge Chamb. Judele nu poate fi inculpat. :D
|
@ Chamb
dupa ce ca esti bitch (aka parasuta) nici macar nu iti asumi ce zici :P lashule! |
Sunt fericit pentru ca am un compozitor genial. In Olanda!
http://www.youtube.com/watch?v=oNgVw8oh2n8 |
Sunt fericit pentru ca vine o furtuna.
|
Originally Posted by Judex:
sunt fericit pentru ca vremea asta ar tine pana maine seara |
Hera is here!!! :D :D :D :x :x :x
|
VREM o poza cu Heraaaaa!
|
Când se trezeste!
(Acum doarme dusä, epuizatä de stresul mutärii.) |
Who is Hera ?
|
Noua pitbullitä a lui Pitbull: albä, n. 19 mai 2009.
In curând, si poze (fäcute de Gloria, astä searä). |
Pitbull, te omor, pe mine de ce nu m-ai invitat la botez?
X( X( lasa ca vezi ce patzesti si tu.... |
Nici chiar EU n-am fost invitat.
Azi la 7 pm a venit, gata botezatä. |
Originally Posted by Pitbull:
YEAAAAAAAAAAH!!! Cand ai zis ca Hera is here,stiam exact despre cine vorbesti!! <font size="6">CONGRATSSS!!! Sa-ti traiasca!! :)</font size> |
m-am intors. o, tata atotputernic cinemagist, primeste in bratele tale fiu-ti pierdut si regasit
|
Rapor, ai baut ceva in seara asta sau asa vbesti tu de obicei? B-) Am mai auzit pe cineva vbind asa, consumase mescalina :-/
:-* p.s. intoarcere (unde?) placuta! |
doar pe forum
ce e mescalina?(desigur, as putea sa gugalesc, dar asta n-ar insemna oare sa-miv and sufletul google-ului, de dragul aparentelor?) mai fata, eu sunt aici de cand lumea...am imbatranit pe forumul asta, am albit, or sami cada si dintii, dar asta de la cafea |
e un halucinogen, nu stiu detalii, oricum am inventat.
ontopic: sunt fericita ca nu mi-e somn deloc si in noaptea asta nu am sa dorm si maine dimi o sa-mi fie rau si o sa sun la serviciu sa anuntz ca mi-e rau si nu o sa ma mai duc. |
cum e la pauline pe forum? ai fost?
|
o data, saptamana trecuta. hm, de ce ma intrebi? :-?
ai fost trimis special? B-) |
oare n-am fost cu totii?
|
a, am uitat sa-ti raspund la intrebare: era foarte frumos (atunci cand am fost) pe forumul halebardului :)
ok? |
ok.
|
Dubios (si totodata evident)...
|
ce?
|
Tu.
|
voiam sa fiu sigur
ce misto, n-am mai forumit asa, in draci, de ani de zile. totusi, se pare ca nu-mi mai iese ca pe vremuri dialogul monosilabic. |
vezi ca eu ti-am raspuns la intrebare (daca am fost pe forumul lui hale) dar tu nu mi-ai raspuns la intrebare (de ce ma intrebi asta?)
Deci cum e? |
pentru ca am intrat pe el de ceva vreme, dar am vazut scris undeva "god bless america" si mi-a venit sa vars, si nu vreau sa-mi imput camera inainte de culcare, dar cine stie, poate e ceva interesant in restul forumului. eram curios daca intra lumea acolo, daca e efervescenta sau nu, daca chiar se discuta film si cu umor si bun simt. pt ca daca e asa, n-o sa tina. si in fine, pentru ca n-am de gand sa intru pe nici un alt forum pt ca ma plictisesc repede. mai putin de cinemagia :))
|
asa spui tu despre forumul unde se dau prietenii tai?
:-/ |
prietenii mei nu se dau pe forumuri, nu stau noaptea pe net. nici eu(sau cel putin asa credeam)
|
de ce, aia care stau noaptea pe net sunt ciumatzi? :))
una peste alta as acorda mai multa incredere forumului halebardului, pt ca Hale e un tip foarte smart, activ, cu imaginatie si hiperenergic. o sa faca treaba buna! |
nu, pur si simplu nu am prieteni care sa stea noaptea pe forumuri. a, cunoscuti virtuali, aia e altceva, am citiva.
|
Da' tu de ce esti fericit?
|
|
Apropo,faza cu „hai să facem un forum nou” nu-i a lui halebardul,a primit cu siguranţă ordin de la L.A.Ş.
|
deci de ce esti happy?
ca nu se intelege :) |
sunt fericita ca m-a luat somnul.
alcoolul consumat in seara asta in oras imi arata cu degetu spre pat. n.b. |
Originally Posted by Suspect de bizar:
Esti un geniu! |
Originally Posted by raptor:
acuma chiar ca am avea toti motiv sa fim fericiti :D |
All times are GMT +2. The time now is 19:26. |