Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Probleme ale forumului nou (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95210)

Dragomara 26 Mar 2010 17:19

Oh... din aberaţie-n aberaţie, aşa merg aici!! :(
De ce nu pot vota un film pe care l-am văzut aseară la TV, pe motivul că: Acest film va putea fi votat după lansare?!

PS: site-ul are aceeaşi problemă, din moment ce mesajul precedent îl primesc numai când încerc să accesez CineMagia.

StefanDo 26 Mar 2010 17:24

in loc sa te isterizezi mai bine-ai spune despre ce film e vorba

Dragomara 26 Mar 2010 17:29

În loc să vorbeşti (cu mare indulgenţă se poate citi şi "răspunzi") ca să te afli în treabă, mai bine te-ai duce acasă, sau dacă n-ai chef nici de asta, postează, fratele meu, la "bancuri", te rog.

StefanDo 26 Mar 2010 17:53

uite c-acum poti

Dragomara 26 Mar 2010 18:01

Originally Posted by StefanDo:

uite c-acum poti

Vezi că te duce capul, când vrei! :P

Ce diferenţă este între query-ul "filme la TV" şi "Program TV complet"?! Tot încerc să dau de un film şi nu reuşesc; când folosesc query "filme la TV" am ca rezultat intervale orare în care pe canale de filme nu se afişează absolut nimic. Nu mai înţeleg nimic! :((

StefanDo 26 Mar 2010 18:15

ce film cauti?

Dragomara 26 Mar 2010 23:40

Peggy Ashcroft în varianta CineMagia! :-)))

Acum o să ziceţi că iar sunt cârcotaşă, da'zău dacă e aşa! Tocmai ce-am revăzut A Passage to India (1984), după ce-am avut prima experienţă de încărcare a unor poze de actori (Victor Banerjee) mi-am zis: "no hai să cetesc câte ceva despre film", şi uite aşa am ajuns la premii, unde am aflat că Peggy Ashcroft a luat Oscarul pentru "Best Actress in a Supporting Role", când m-am dus pe CineMagia să citesc despre Mrs. Moore priviţi mai jos ce surpriză am avut:

Mai-mai să cred c-am văzut filmul greşit!!

No, domnişoara Gloria, ce academie zici că validează pozele astea?! ;) =))
Oricum, bună glumă!!

----
@ŞtefanDo - nu ştiu ce film caut, şi ceea ce e cel mai tragic e faptul că la ora şi pe programul pe care-mi amintesc că l-am vizionat e trecut cu totul altceva, dilema e că-mi amintesc că şi ghidul Dolce bătea cu programul vostru TV; că am citit prezentarea filmului care ar fi tb să ruleze şi că ea nu corespundea cu ceea ce io urmăream atunci. :-?

Judex 29 Mar 2010 17:53

Domnu' Pitbull, cu ce-am mai fost offtopic acum? Am voie sa iau in balon un jurnalist care pune o astfel de intrebare din care sa reiasa ca Romania a fost stat sovietic? Am voie sa spun ca CTP se pricepe la tenis? Daca da, de ce sa umplem azilul degeaba?

StefanDo 29 Mar 2010 17:55

si aici esti off topic

Pitbull 29 Mar 2010 17:56

Las-cä toatä lumea stie cä-i o politä.
Lasä.

Judex 29 Mar 2010 17:59

Hihi - deci asta inseamna offtopic, da? :P

Dragomara 31 Mar 2010 16:56

Dacă vreau să aleg şi totodată votez, şi alt gen corespunzător unui film, şi el nu este disponibil, adică nu există o listă predefinită de unde să aleg, cum procedez?!:-?

Dragomara 01 Apr 2010 11:37

Originally Posted by Dragomara:

Ce se întâmplă de începui să primesc mesajul ăsta: Hopa! Google Chrome nu a putut găsi www.cinemagia.ro?!

Nu vă legaţi de conexiunea la Net. Restul funcţionează.

Încă am aceeaşi problemă, Şi numai cu CineMagia. Ba mai mult mi s-a spus că postul meu a fost procesat, că nu am voie să postez mai repede de nu-am-reţinut-câte minute, şi că dacă e vreo problemă să contactez Administratorul. :))

Partea proastă e că nu am mai putut recupera acea postare oricâte "back"-uri am dat. Cel mai tare m-a enervat faptul că mi s-a spus că a fost salvată!! :( :D

Cred că e şi ceva legat şi de aberaţia aia cu logarea la facebook, site-ul ăla întotdeauna e încărcat mai greu de GoogleChrome (văd asta în bară), ca să nu mai spun că io nu am cont, şi deci nu-l folosesc, şi chiar nu ştiu de e musai să se încarce, ŞI LA MINE?! :-O :-?

vave 01 Apr 2010 22:38

Dacă vreau să şterg un film de la văzute sau favorite... cum să fac? Am tot căutat dar nu mă descurc! Help?! :">

Liviu- 01 Apr 2010 23:08

Mai apesi o data "butonul" folosit pentru adaugare :D

vave 01 Apr 2010 23:12

Hihi... that was funny!
În sensul că până acum nu apăsam pe buton ca să îl adaug, ci îl adăugam din pagina mea cu acel motoraş de căutare. De asta nici nu îmi dădusem seama că alea sunt butoane!
Cât de pe lângă pot fi uneori. =))
Mersi! >:D<

buticut 07 Apr 2010 04:00

Is it just me :-??

Imi apare si pe forum si pe pagina, de fiecare data cand accesez vreun link. E enervant, fiindca trebuie sa ii dau mereu x ca sa pot naviga in continuare.

Ipu 07 Apr 2010 04:55

Și mie îmi apare același mesaj, în Firefox.

Pitbull 07 Apr 2010 07:06

Si mie.

alextreme93 07 Apr 2010 07:53

Si mie imi apareX(
Dar ce se poate face ptr.a disparea?

Kramer 07 Apr 2010 11:19

Îmi apare doar când sunt pe două site-uri în acelaşi timp şi dau click pe fila cu Cinemagia.

Cinemania 07 Apr 2010 12:29

la mine a disparut intre timp

Kramer 12 Apr 2010 18:45

Există vreun mod prin care să blochez cererile de prietenie?:-/

Kramer 12 Apr 2010 18:55

Ok. Următorul poor bastard care vrea să fie prieten cu mine va primi o mustrare a la Kramer.

Neuptolem 12 Apr 2010 22:59

Originally Posted by Kramer:

Există vreun mod prin care să blochez cererile de prietenie?:-/

Da. Faci urat pe forum.

Ilila 12 Apr 2010 23:04

Pai si eu am primit 8 cereri .. si toate de prietenie :D

Imi aduce aminte de perioada copilariei.

Windom 25 Apr 2010 19:51

Cine plm a inventat stupida regula conform careia pozele pe care vrei sa le postezi nu trebuie sa aiba mai mult de 39kb si de ce?X( Ginditi-va si la oamenii mai in virsta care nu prea au auzit de denumiri pompoase precum Photoshop, Imageshack & shit, dar care vor sa-si exercite dreptul de a posta. Cu ei ce facem?X(
Daca micsorez poza, calitatea e de kkt. Daca o las asa pot sa o uploadez si pe site-ul lu' peshte la care stau pozele-n gazda, ca pe Cinemagia tot nu ajunge.
Si vad o gramada de domnitze p-aci care posteaza fotografii una si una...:-? Poate se indura vreuna sa faca hatirul unui om mai in virsta si nepriceput in tainele meseriei si sa-i adreseze 2-3 vorbe mestesugite legate de problema in cauza.:">
Koszonom szepen anticipat.<):)

anaemona 25 Apr 2010 22:11

Windom, ca sa incarci pe imageshack tot mici trebuie sa fie pozele altfel o sa apara un mamut pe display si o sa-ti sara toata lumea in cap.

Imageshack-ul e convenabil pentru ca nici macar nu trebuie sa-ti faci cont ca sa incarci o poza.

- Te duci pe link-ul http://imageshack.us/
- Click "Browse" si-ti gasesti poza
- Se incarca imediat, dupa care iti apare imaginea de mai jos

- Copiezi codul jpg din "Direct link"
- Faci click pr "Insert image", iconul micut care are o poza cu niste munti, in rind cu Bold, Italic, etc
- Faci paste la codul copiat in noua fereastra care ti s-a deschis.
- Iti apare codul: [IMG]-http://img682.imageshack.us/img682/3159/windom.jpg-[/IMG] aprox. - am adaugat eu niste liniute sa nu apara poza din nou.
- Faci "Preview post" :D ca sa vezi cit de mare ti-e poza
- Daca esti multumit "Submit"

O varianta mai eleganta e flickr dar nu ai decit 200 de poze limita, dupa care cele mai vechi iti dispar si daca ai pus linkuri la pozele alea undeva va aparea un mesaj ca poza nu mai e disponibila, ceea ce e urit.

Alta varianta e http://photobucket.com/ - nu stiu daca ei au limita.

Windom 26 Apr 2010 07:52

Stiam cu sa fac upload, problema era cu redusul marimii pozei. Multumesc mult.:)

anaemona 26 Apr 2010 16:43

Win, asta e, daca mi-am pierdut timpul X( poate totusi o sa foloseasca altcuiva.

Ca sa nu mai ai treaba cu redusul imaginii probabil ca flickr.com e cel mai bun. Tu incarci poza fara o modifici, poate fi de 2-3M cu o limita de 100M pe luna si ai 3 marimi din care poti alege sa pui linkuri. Daca platesti 25$ pe an, parca, ai cont de "pro" si ai numar de poze nelimitat. Altfel cind ajungi la nr max de poze iti faci alt cont de yahoo si tot asa.

vave 26 Apr 2010 16:48

Originally Posted by anaemona:

Alta varianta e http://photobucket.com/ - nu stiu daca ei au limita.

Dacă alegi varianta asta, spune-mi şi te ajut. De restul nu ştiu.

paul_aramis 26 Apr 2010 16:54

să zicem cam aşa:
1. deschizi fotografia cu Microsoft Office Picture Manager
2. click pe Edit picture
3. click pe resize
4. alegi dimensiunea la care vrei să fie redimensionată poza. ai trei modalităţi: prin dimensiuni predefinite, prin dimensiuni la alegerea ta sau prin procent.
5. ok, save şi gata.

SoricicaMov 26 Apr 2010 16:59

Originally Posted by Windom:

Stiam cu sa fac upload, problema era cu redusul marimii pozei. Multumesc mult.:)

Windom, eu ii ajustez dimensiunile cu resize-ul din Microsoft Office Picture Manager inainte sa o incarc pe ImageShack, si sunt foarte multumita :)

Windom 26 Apr 2010 17:18

Exact Microsoft Office Picture Manager folosesc si eu pentru micsorare. Din pacate, calitatea se duce naibii, daca ai o poza de 120kb si o reduci la pragul de 39kb, arata ca dracu'.

paul_aramis 26 Apr 2010 17:52

normal că arată ca dracu ..

Judex 30 Apr 2010 16:30

Sa ma fut in noul abonament UPC! X(
Niste labari!

buticut 01 Jun 2010 00:23

Se va rezolva vreodata problema asta:

You do not have permission to manage threads and posts

Forum: Condica de sugestii si reclamatii

?

Deci am selectat mesaje de pe trei pagini si cand sa le mut in azil, constat ca doar ultima pagina mi-a fost mutata si ca nu mai pot repeta miscarea. Nu e prima data cand mi se intampla...in mod normal ar trebui sa pot trece de pe o pagina pe alta si sa mi se pastreze selectiile...chestia asta ma dispera :((.

SoX 01 Jun 2010 01:39

Originally Posted by Windom:

Exact Microsoft Office Picture Manager folosesc si eu pentru micsorare. Din pacate, calitatea se duce naibii, daca ai o poza de 120kb si o reduci la pragul de 39kb, arata ca dracu'.

Ai incercat Fast Image Resizer?

Windom 01 Jun 2010 07:45

Nope, dar intre timp m-am resemnat cu poze mai mici...

Windom 17 Jun 2010 09:27

Si totusi, nu se poate face ceva cu reclamele astea de tip cearsaf? Plasate asa, discret intr-un colt precum celelalte, nu e primit? Doar agresiv? Astea sint ordinele, "bagati pe git in mod agresiv"? Macar aia cu Fordul nu era atit de retardata...

Pitbull 17 Jun 2010 09:37

Se pare cä nu existä nici o solutie: de ani de zile se revine periodic asupra problemei, si singurul räspuns e cä din reclame se finanteazä site-ul - ceea ce e foarte normal, dar apropo de problema abordatä de tine (reclame decente versus cearsafuri obscene) se pästreazä mereu täcerea.
Din fericire, pentru utilizatorii de Firefox, existä douä adblock-uri care functioneazä perfect.De când mi le-am pus, zburd prin forum färä greturi. Iatä-le aici:
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=90878
Am mai propus si o contraofensivä - boicotarea, denigrarea, reclama negativä, floodarea, etc., a tuturor detinätorilor de publicitate agresivä (cu explicatii clare), dar din päcate asa ceva e utopic... Nu suntem destul de solidari si organizati ca sä aibä efecte notabile.

miercuri 17 Jun 2010 21:19

Azi nu m-am putut loga cateva ore pe la pranz.

Pitbull 17 Jun 2010 21:26

Nimeni n-a putut.
Observat, raportat, rezolvat.

paul_aramis 17 Jun 2010 21:51

ba io m-am putut loga sâc!
da' n-am putut accesa forumu'

abureala 17 Jun 2010 22:04

Originally Posted by miercuri:

Azi nu m-am putut loga cateva ore pe la pranz.

Asta cred ca a vrut sa spuna si miercuri, de logat pe site te puteai loga dar nu se putea intra pe forum. ;)

Liviu- 17 Jun 2010 22:24

Ba se putea intra si pe forum! Dar nu logat :P

In fine, scriu aici si nu la reprosuri pentru ca o vad mai degraba ca pe o problema a forumului decat ca pe un repros.

Ce se intampla cu tot spam-ul asta prin mesaje irelevante de genul "am vazut filmul", "mi-a placut", "vreau sa-l vad" etc. ? De fapt intrebarea e: cum se poate rezolva? Nu stiu daca e neaparat legata de sistemul asta de punctaj (in sensul ca vin copiii sa faca puncte), dar e aiurea sa intri pe forum si sa dai numai peste mesaje de 1-2 propozitii.

abureala 17 Jun 2010 22:37

Originally Posted by Liviu-:

Ba se putea intra si pe forum! Dar nu logat :P

Si atunci ce rost mai avea ?!

Originally Posted by Liviu-:

De fapt intrebarea e: cum se poate rezolva?

Cum spunea si Pitbull, facand apel la bunul lor simt. Pledeaza pt intelegere si poate primesti un rezultat pozitiv. Altfel, nu prea vad ce ai putea face ;)

Windom 22 Jun 2010 11:50

Sa-mi bag pula in ea reclama retarda, o mai tineti mult acolo? Spuneti macar cind o scoateti, ca luam o pauza si revenim cind dispare...

StefanDo 22 Jun 2010 12:07

in loc sa te enervezi si sa te ia gura pe dinainte nu mai bine iti pui un add blocker?

Judex 22 Jun 2010 18:27

Eu propun sa facem un topic special despre ea si s-o analizam. >:)

Pe bune acum, dar poate imi dauneaza intereselor un ad blocker. E asa de greu sa interziceti pop-up ads pe forum?

All times are GMT +2. The time now is 21:43.