![]() |
Dragomara este emo?
|
şi versurile, că uitai
Iarta-ma - Vitalie Dani & Olga Ciolacu, vals rapid
R: La, la, la, la, La, la, la, la, la. La, la, la, la, La, la, la, la, la. La, la, la, la, La, la, la, la, la. La, la, la, la, La, la, la, la, la. Noaptea se lasa, dragostea canta, Clarul de luna ce ne alinta, Dar intr-o clipa totul dispare, Nu stii de ce. Steaua din ceruri, nu-i vinovata, Inima-mi bate ca niciodata, Unde-ai lasat ieri visul din floare, Unde e? Uite cum se-aud in zori chitari, Sa uitam de cearta cea de ieri. Iarta-ma, iarta-ma, cu iubiri bate-ma, E un joc, de noroc, patima. Iarta-ma, crede-ma, iarta-ma, vede-ma, Mai gresesc, cind iubesc, asta e. R:.... NUmai cu tine, clipa rasare, Vino cu mine, la o plimbare, Lasa departe, lunga tacere, Eu te rog. Draga barbate, viata ma bate, Ninge iubire, ca-ntr-o cetate, Tu mai opreste-o de ai putere, Eu nu pot. Uite cum se-aud in zori chitari, Sa uitam de cearta cea de ieri. Iarta-ma, iarta-ma, cu iubiri bate-ma, E un joc, de noroc, patima. Iarta-ma, crede-ma, cearta-ma, vede-ma, Mai gresesc, cind iubesc, asta e. Fara tine nu pot! R:... Fara tine nu pot! PS: aşa e cântecul, la mine se aplică numai partea cu iertarea, nu vreau să se înţeleagă altceva, nu că buzele alea senzuale n-ar merita ceva pupici. ;) |
N-am chef de nici un fel de buze senzuale.
Ai fost naspa - eu voiam sä vin o zi la Cernavodä, un oras cu o vrajä aparte, sperând ca tu sä mä plimbi pe dealuri si strädute, si seara sä-mi faci cu mâna de pe peron - si tu, cä cicä mä "autoinvit la tine-acasä si în pat"....! Adicä, unde dai si unde crapä! Dar ieri dupä împärtäsanie am aprins o lumânare la vii si pentru tine, deci acum e OK. Pasti fericit! |
Originally Posted by Dragomara:
|
Lol
Originally Posted by Suspect de bizar:
|
Dacă consideri tot forumu o cireadă de proşti,de ce-ţi pierzi timpu' cu ei?
|
scuze
Originally Posted by Pitbull:
|
OK, scuzele s-au acceptat.
Dacä ne-ntelegem clar si definitiv cä-i vorba de strädute, dealuri, vreo cârciumioarä lipoveneascä sau cafenea tuceascä, si nu domicilii, paturi si buze senzuale, poate mai pertractäm. |
nu va lasati mah agresati nici de asta nici de nimeni cu apucaturi similare, ce naiba? chiar puneti botu'? nu vedeti ca vrea sa ne agreseze indirect, la modul "nice"? |
Lol
|
Originally Posted by illotempore2002:
ia şi tu ceva dedicaţii, nu e cea pe care-am tot ascultat-o azi gândindu-mă la tine, dar tu fii pe fază, încă mai sap. ;) Olga Ciolacu --tot necazul omului http://www.trilulilu.ro/Leontin11/467acbf5dc9caa Olga Ciolacu - Ba n-ai una, ba n-ai alta http://www.trilulilu.ro/BoomMoldova/ed016049bb07be Noooo, stai că se pare c-o găsii: dusmancele mele http://www.trilulilu.ro/merry_20/f2d200f488631c vai nu, nu e asta. :D --- hmm... asta e! :p :p :p :p :p DUSMANCELE MA GRAIESC http://www.trilulilu.ro/ncdan/745aebc24874b8 :) :) :) |
fii serioasa, nu sunt dusmanca ta, nu mi se pune asa pata, oricine ar fi vorbit pe tonul tau arogant m-ar fi determinat sa reactionez, chiar nu e nimic personal
|
babe
era doar un mişto. pentru mine contează doar părerea celor pe care-i iubesc. la caracterul/ temperamentul meu sunt conştientă că deranjez mult mai mult decât ar tb. etc. însă nu contează, eu vreau doar să fiu eu însămi. şi sunt.;)
|
foarte bine ca esti, dar atunci nu mai pretinde ca x (in acest caz eu) iti este dusman, practic mi-ai aplicat o eticheta asa ca e normal sa iti spun ca sunt/sau nu sunt asta. iar aerele tale de superioaritate cum ca "parerea voastra nu conteaza etc" nu sunt decat niste masti, prea incerci sa ne demonstrezi noua ca nu iti pasa, like we asked you if you care.....
pe scurt: esti demonstrativa si asta e primul indiciu ca tot ce faci e ca sa ne convingi pe noi de niste kestii, ca sa iti creezi o imagine anume in ochii nostri. :) |
In ochii ei adica.In ochii nostri se cunoaste prea bine ce imagine si`a creat. |
acuma dragomara o sa zica :
haha, dragii mei (adica asa, condescendent), da' va tion io de vorba/ stiu foarte bine ce defecte am si ca sunt dificila, dar voi nu contati asa ca de ce as fi dragutza cu voi? ma uit la voi si mor de ras cum va bateti capul, in timp ce eu sob vinishor de paste si tocmai am ciocnit un ou rosu cu un coleg de la serviciu care intr-o dimineata a intrat la mine in birou si.... |
De ce la useri la „find all posts” îs găsite numa' primele 500?
Şi de ce forumu' îi în engleză? |
de ce te deranjeaza engleza, suspy, pt ca in engelza nu exista un echivalent pt "ii" atunci cand vrei sa zici "cum ii, care ii, ii frumos, ii dulce"?
:D |
Nu,da-mi place română mai mult.Mai ales să scrie sus „Bun venit,Suspect de bizar.” |
numai pentru insomniacii de azi-noapte
http://www.trilulilu.ro/petreradu1/d3e8b436720925 ;) ;)
am văzut azi (la ai mei) că acest PlayList merge doar dacă ai cont pe Trilulilu. deci User: CineMagia1 Password: film2009 ;) |
"Howzit?" "Whozit?" "Iz nice", "tiz sweet", "izzit true?" |
Originally Posted by Dragomara:
Originally Posted by Regulament:
Originally Posted by Regulament:
|
@suspect
şi io te-aş bana dacă aş fi moderator, nu, nu pentru 3 zile, ci pentru 30 de vieţi, şi tu, şi eu şi restul lumii ştim şi pentru ce, nu?
so, amore, get a brain, şi te rog frumos nu-mi mai umple Junk Mail-ul, tb să confirmm mereu la închiderea sesiunii ştergerea mesajelor, unde acolo intră toate postările voastre inteligente. şi nu numai Outlookul meu ştie ŞI de ce. :-* |
OK.Să se adune.A insinuat că nu aş avea creier.Se adaugă.Bannaţi-o.
|
Lol
greieraş, asta nu e injurie, ci e doar blestem pe capul celor cu care interacţionezi. :( :( :( :( :( :( |
Cu fiecare poastare eşti mai aproape de bannare.Poţi să râzi cât vrei.Io o să râd şi mai tare când o să fii bannată şi o să revii cu clone şi o să primeşti bann pe IP.
|
pai cred ca o sa fac iarasi un poll "o banam pe dragomara?"
|
Originally Posted by StefanDo:
ţi-aş fi recomandat cu totul alte schimbări, însă deocamdată ele sunt imposibile. şi acum, te rog frumos, şterge mizeriile alea, cele pentru care eşti plătit să nu se întâmple. baftă! |
nu, dragomara, sunt platit ca sa moderez si sa pazesc forumul de scursuri
|
sau te pomeneşti c-oi fi uitat io de prin sensurile cuvintelor, mai ştii?! :D te rog frumos explică şi pe înţelesul meu ce înseamnă "a modera" şi "scursură". mulţumesc frumos. şi pe tine cin'te moderează?! :-/ |
|
Propun ca doar Stefan si Gloria sa inchida topicele de azi inainte.Pitbull s-a suparat si mi-a inchis (IAR<a doua oara) un topic in care il sustin sincer pe criticul Alex Leo Serban.
|
Pitbul este o persoana matura, serioasa si nu se lasa antrenat in certuri meschine. Sau daca se lasa antrenat, nu isi pierde discernamantul, nu poarta ranchiuna , nici nu i se pune pata asa din senin pe vreun user.
Dar Stefan stie lucrurile astea doar il cunoaste bine pe Pitbull. |
Aţi bannat nebuna?O
AŢI BANNAT NEBUNA?<:-P YEEEEEEEEEEEEEES,AŢI BANNAT NEBUNAB-) |
Aici se posteaza reprosuri. Esti nemultumit? :D
|
Nu era nicunde „Mulţumiri pentru moderatori”.Da' important îi altceva.
O BANNAT NEBUNA!!!!!! |
Pitbull a scris:
Quote:
Chiar daca pleaca ALS din tara(felicitari,misto) e net si pe acolo,am zis,iar de moderat poate modera daca ii vine pofta si are interlocutori pe masura.Probabil ca momentan(momentan) n-are.Primul pas e facut. |
Pauline... take it easy :)
nu te ambala. |
Eu, unul, mä ambalez - artistic.
Cuget la o povestire, scenariu, piesä, ce-o fi, unde cineva în nedeplinätatea facultätilor mintale si cu accese nemotivate de furie violentä, dupä ce i se deschide iar usa în virtutea unei omenii si tolerante prost întelese, în loc sä se poarte mäcar temporar mai ponderat, începe imediat sä vinä cu idei, cu propuneri, cu numiri - ca si cum ar fi o persoanä lucidä si responsabilä. Si tuturor li se pare normal. Deci, ästa ar fi plot-point-1-ul. Acum mä gândesc care ar fi plot-point-2-ul - si, în functie de el, actul III si rezolvarea. (Nu m-ar tenta un happy end, nu cred cä ar fi logic...) Ups - ar fi trebuit sä scriu asta la "Atelierul de scenaristicä"... Ce m-o fi apucat s-o pun aici? Nu stiu, da' acum n-o mai mut. |
Nu ma supar pt ca nu conteaza.De la un om nesincer cu el insusi si care crede ca mersul la biserica il absolva de pacate nu poti avea nici o pretentie.L-as ruga pe omul acela daca se considera barbat sa evite persoanele iresponsabile,nebune,etc.Multumesc. |
nu te ambala Pitbul, nici artistic. De unde nu e nici Dumnezeu nu cere. Numai desteptii invata din greseli. Restul acumuleaza ura si venin pe care-l vomita apoi pe restul. Nu te ingrijora, suntem obisnuiti. |
pauline,
incearca sa ramai in cheia muzicala propusa. ai tendinta sa o iei spre atonalitati, care numai armonii muzicale nu produc. cu alte cuvinte: joaca-te-n ograda noastra, nu iesi din curte :D |
Wilkommen zuruck, Pauline! Da un semn pe mess sau PM!
PS Si nu te mai lua la harta cu toata lumea, ca nimeni nu-ti vrea raul. ;) |
Mi-e scarba de cuplul sinistruPitbull-illotempore care mai nou sunt si moderatori,ceea ce nu poate duce la nik bun.Mai urmeaza sa-l cheme si pe marx.
|
Pit este un adevarat, Illo e si ea ok. Nu stiu ce ti-a casunat. In fine...
Pe Marx nu-l cunosc si nu ma intereseaza. Tu ar trebui sa fii usor mai linistita. Si sa incerci sa iei cumva legatura cu mine ca eu nu mai pot de cateva zile. OK? |
Originally Posted by Judex:
...ca sa vedem si noi impreuna o semifinala de Liga Campionilor...sorry, m-am abtinut cu greu :D chiar asa, Pauline, nu ai altceva de facut decat sa te balacesti in porcelile astea in fiecare zi? o sa faci cu nervii intr-o zi |
illo, nu o mai provoca
Pauline, ma faci sa te bannez permanent |
Originally Posted by Pauline Kael:
|
stii bine ca eu nu provoc gratuit.....ea m-a provocat prima iar eu nu am facut decat sa raman la nivelul ironic, nu stiu de ce se ia atat de in serios in toata treaba asta, pe bune! |
Illo, hai, o luäm nasä la nuntä?
(Dreptu-i cä n-am stabilit data, nici locu', nici mäcar de-o fi da ori de-o fi ba - doar un lucru-i sigur: ne-am gäsit nasa!) |
All times are GMT +2. The time now is 17:06. |