![]() |
@als
faptul ca esti un vierme care se sperie si il ia cu lesin si traume de la un nenorocit de avatar nu mai e o noutate pt nimeni dar ca nouatate speciala pt tine: daca esti atat de bun ce-ar fi sa nu te mai obosesti sa scrii la republica (btw esti cel mai batran si cel cool wanna be din redactia aia) si nu te rezumi le dilema si idei in dialog? poate acolo oamenii care se ocupa de editare nu-ti permit sa flegmezi pe ei doar pentru ca tu ai istericale la creier cu privire la cristi marculescu, aka korben? ps: de fapt cel mai bine ramai la libertatea. ai destul de multe in comun cu muncitorul cititror de libertatea din autobuz si cu gospodina cititoare de elibertatea la cratita ca sa ramai acolo unde intr-adevar iti e locul. infaturai,flatulatii si ifose n-ai decat sa scoti cate poti din tine. aceasta conversatie se incheie aici. |
siktir.
|
:lol:
(spontan) |
din noul numar, mi s-a parut slabut articolul despre ang lee (=plat, steril) care chiar ESTE 'ratiune si simtire', ar fi trebuit mai bine s-o lase pe mezincescu sa-l scrie... si, ca tot veni vorba, apreciez efortul ei de a scris primul articol A-Z non-imbecil ! pe bune ! idee initiata de nimeni altul decat andrei cretulescu (obviously, care, belind ochii in ecran, nu stia ce sa scrie despre chanwook park si a descoperit alfabetul ! :sick:). mi-au placut referintele (uh, 'le locataire' ! :w00t:) si macar efortul de a nu mai face glume penibile din seria 'U - umor, ingredient care merge perfect cu violenta' 'V - violenta, ingredient care merge perfect cu umorul'. o singura observatie, totusi - este tess d'urberville, nu d'ubervilles. ;)
|
Originally Posted by notorious:
Tie-ti trebuie o tortura cu pucu'. Poate-ti scoate piticii de pe creier. Porumboiu suna dragut. Andreea Esca vs Andreea Marin nu mi s-a parut deloc corect. Marin e vazuta dintr-o perspectiva subiectiva si personala, cat de frumos s-a purtat ea cu Gradinariu, pe cand Esca e judecata strict pentru cum apare pe ecran. Ceea ce e de 2 lei. Nu ca mi-ar pasa de vreuna dintre ele. Mi-a placut tabelu cu vanatorii de comunisti desi in continuare nu pricep care-i scopul rubricii asteia, articolul cu Eric Bana e mai degraba mediocru si articolul lui Telibasa despre Berlin e genial. Vreo 9 puncte in vreo 7000 de caractere. |
Originally Posted by BeNnY:
bai, da' ma lasi, in pelea mea ?? n-are voie omul sa-si bata joc de cretulescu ?! gata, am inteles ca esti fan al lui andreias si ca vrei sa ajungi ca el cand te faci maricel (desi pareti de aceeasi varsta, sincer), dar lasati omul sa se exprime ! |
Mr. Bangu, it's time for your medication.
Prozac, xanax si vitamine. Everything a growing boy needs. |
mie mi s-a parut un numar bun. au fost altele care mi-au placut mult mai putin. this time: deconstructing woody a lui cretulescu, interviul cu palahniuk, "a fost sau n-a fost" filmul lui porumboiu, chatul lui kiri cu anca gradinariu, cronicile la filme, bd-ul lui branea...
am o nelamurire: cine a scris articolul despre filmul lui porumboiu? e nesemnat :( |
pt egon
kiri |
k - care o greseste cu "Pe calea vinului". :hmm:
|
why is that?? :?
|
pe aripile vinului
|
am vazut noul nr, are citeva kestii f haioase - gen: scrisori de la cititori (una cu patinajul e geniala!), un q&a 'speedy' cu piersic jr, un superlong txt al lui gorzo dspr 'succesele cinematogr. rom.' (care, desi lung, e savuros - si, in plus, pica la fix pe cearta mea cu bulumulu & dl airlight dspr regizori vs critici!), 2 cronici excelente ale lui carmen mezincescu (la 'crash' & 'proof') a.s.o.
iar pe coperta - sharon stone alb-negru & androgina, semnata mondino! 8) n-am apucat sa citesc tot, mi-au mai facut cu okiu un dosar al lui a. cretulescu dspr 'heist-movies' & the usual re: views, sus/jos (la jos -'oscarurile pt k ne-au crashuit petrecerea' :lol: ), etc ink o kestie misto: o poza cu un graffiti pe care scrie 'KILL ANDREEA MARIN' pakt k nu au dat-o mai mare (poza) :P |
Re:publik pe aprilie imi zambeste cu acel flavorish Mickey Rourke , cu primavara belgiana iar surpriza mare ar fi interviul dEUS.
Sper ca dupa ce lecturez paginile cu Tony si Ridley sa ma lamuresc si eu , once and for all, care e unu si care e celalalt. |
Originally Posted by Mala Portugal:
:lol: M.E.A.N. p.s.: andrei gorzo in re:publik ?? sfinte rahatule ! :lol: |
mala,
e simplu: tony e ala care a facut un singur film k lumea in viata lui ('spy game'), in rest rahaturi (like 'top gun', 'the hunger' a.s.o.), in timp ce frat-su mai mare ridley a dat-o si el in bara big time de citeva ori ('1492: cucerirea paparadisului', 'gladiatoru' lu peshte etc), dar a dat si-o capodopera ('blade runner'), cel mai bun 'alien' (1979), unul din cele mai frumoase filme ever ('duelistii'), un film-cult pt feministe & nu numai ('thelma & louise'), un f bun film de razboi ('black hawk down') si un film ok ('matchstick men')... in plus, e un sir! |
v-as ruga eu, folositi verbul "a citi". "a lectura" este un barbarism scirbos care se potriveste de minune pe tvr cultural. cind aud ca vreunul "lectureaza" imi sa-mi si sa-i dau cu o carte in cap.
|
lol
good shot man Aºa e: nu prea mai avem cititori, avem ..."lectori" |
adevãrul e cã (chiar dacã nu e topicul de adevãruri) anul ãsta n-am mai luat nici un numãr din re:publik
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
dar chiar atat de 'debarasabile' sa fie 'true romance' (scenariu tarantino !)sau chiar 'enemy of the state' ? :huh: |
cu ocazia implinirii unui an de aparitie, 're: publik' a scos un nr care contine un interviu in exclusivitate cu placebo (si pe coperta) si un dvd gratuit cu 'mulholland drive'...
restul - more surprises & stuff - vedeti in revista. :P |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
OMFG! Pastratimisimieunuvarogfrumossss!!! |
de ce puiule, nu l-ai vazut?
iti spun eu cum se termina... :lol: |
ba da, bai, tata, bai. l-am vazut.
da' vreau dividiu. imi opriti si mie unu'? :(( ( i'm so cute, and huggable and loveable and...) |
NU se poate!
|
i hate you.
|
i'm glad.
|
'ai ca-ti iau io o revista.
|
ia-i-o, da pastreaza dvd-ul pt tine :w00t:
|
nightwane, ai o copie pirat de la mine :)
|
cu 'veronica se intoarce'.
|
cu cele doua veronici, da.
|
ba nu - patru veronici: doua mari & doua mici ;)
|
i-auzi nightwane: can you handle double layering ? :D
|
tripleeeeeee!!! GIMME GIMME!
|
Veronica e bunica
|
in cazul asta, a incurcat-o :)
|
cum se zice in film...
excellent choice boys! mulhollnad! inca nu am deschis dvdul, sper sa se vada bine... audition era mai mult decat indoielnic, iar in the mood e aproape ok... p-asta a lu' Lynch il am original de prin anglia cumparat.. asa ca sa vedem diferente! una e sigur: asta are titrare in romana, alalalt nu are! |
are, dar bonusuri (interviuri, making of) nimic. mai bine le puneau doar pe astea dacã nu ºi-au permis sã punã pe double layer, cã filmul oricum îl are toatã lumea.
|
o kestie numai - pt KORBEN.
baiate, daca tot iti asumi riscul de a-l numi fatis pe marshall 'nenorocit', macar scrie-i numele corect - e rob marshall, nu ron marshall. surprise, surprise !... |
draga notorious,
esti induiosator: a-i pretinde lui korben sa fie spellingly correct e k si cum i-ai cere spellingului sa fie double-checked de... korben :w00t: |
Originally Posted by notorious:
|
Las-cä când e de Korben, merge si bäiate.
|
Originally Posted by Pitbull:
|
Nah... Nu se meritä...
|
VREAU SA MA BATETI LA CURU' GOL CU CUREAUA UDA!
|
Da' cin-te crezi tu, mä, Korben???
|
Originally Posted by Leonard:
stii, e o diferenta intre a tasta gresit o litera pe forumul cinemagia (un 'a' in loc de 'e') si a scrie de PATRU ori gresit numele unui regizor intr-o revista de circulatie nationala. si nu, nu-i de ras. |
i can only agree.
|
Dar cind a aparut revista, si cind s-a epuizat?! Am vazut una la un chiosc zilele trecute, dar n-am avut bani la mine. A doua zi nu mai era, nici acolo, nici in alta parte... Inca mai astept o minune!
|
All times are GMT +2. The time now is 03:03. |