![]() |
Originally Posted by TLD:
asha repede s-a dus mah ? |
Claire Danes ... mi-a plakut din romeo & Juliet ... so i'm a gonna go with her!
|
Originally Posted by Gaandalf:
|
Probabil din cauza temperaturilor scazute...vine lumea sa se mai incalzeasca nitel....mai cu un vot,mai cu doua...mai cu trei... Dau si eu un vot pt. Claire. |
Claire
|
Claire, pentru rolul secundar din U-Turn si pentru incredibilul rol (cvadruplu) din It's All About Love. Frumoasa de patru ori!
|
E 7-1 pt claire... Ne apropiem de votu_decisiv... :roll:
|
Claire Danes.
|
O, tld, incep sa devin previzibil? :oops: Oricum ar fi, trebuie sa-mi fac datoria - deci un vot pentru Claire Danes. Asa ca, next match please!
|
Mdea... 9-1 pt Claire si acum:
Jennifer Lopez vs Sophie Marceau Nu cred ca mai au nevoie si de linkuri catre imdb... Totusi si jenik a jucat in filme - dak chestiile in care a prestat le putem numi filme... :roll: |
Sa fie Sophie.
------------------------ Viitorul suna ocupat. |
Jennifer. Mi-a placut in U-Turn.
|
sophie
|
Vot
Sophie, ca cealalta nu are roluri remarcabile.
|
Parca era vorba de fizic, nu de talent... :roll:
|
Jennifer.
|
Sophie Maerceau... Fara indoiala?!!!
|
Originally Posted by MinRep:
|
eu votez pt sophie...
|
moi aussi... sophie! c-ailalt-are curu prea mare (not to mention the attitude :roll: )
|
Sophie
|
sophie.
|
Groaznic... Teribil... Sophie....
|
hai sa voteze cineva si cu curu ... j lo
|
prea tarziu pentru cur...
|
Cand incepe meciul urmator?
|
Mie imi place JLO - da de cand shi-a tras fitze in cap ... chiar ma enerveaza ... asha k Sophie Marceau - izzz not only HOT but also HOT!
:D |
TLD ce faci?Recuperezi zilele cu supra-vot?
|
Originally Posted by THE VOID:
|
Mdea.. J Lo nu-si taraie curu mai departe... Ce chestie :roll: :lol:
Alicia Silverstone vs Katie Holmes Mdea... I'm back cu un nou meci :P |
elementar, draga watson! (adik holmes, of course)
|
both are ugly ... but i'll go with Holmes ... :lol: |
Katie
|
|
Ma afiliez si eu la Domnul Coma'n Doi--Holmes.
|
Alicia.
|
Pe mine ma scoate din sarite succesul votului_decisiv.Auzi ma?!Odata si-odata tot o sa-tzi pierzi vigilenta,si atunci...HAT!Your soul is mine! :D :D urasc chestiile astea prestabilite,fir-ar-sa-fie....
|
Draga Void, sau Null? Cum preferi? Observi ca eu, acelasi eu, mereu eu sint cel care decide! Asta sa fie Klar pt. toata lumea! Observ ca Tld e de o buna bucata de vreme mai abatut :(. Pacat, acuma raspunde doar cu "mdea"..."mdea" zic si eu....Ma bate gandul sa plec pe celalalt topic, ala cu Men. Am fost rugat, ce sa fac, Valoarea se cauta ! (dar nu pot sa-l dezamagesc nici pe Tld asa usor :) Daca nu va convine ceva semnati condica de sugestii si reclamatii! O gasiti la intrare !
si nu uitati: Sporuri! |
Stai pe aici mai voate! ;) Eu nu am zis nimik la adresa ta... Fati treaba ca esti in centrul atentiei pe final de meci... Oricum e vreo 5-1 pt holmes la meciu asta... :roll:
|
Un vot d-aicia pentru Alicia. :P
------------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Pai vreau sa vad si eu miscare, dinamism, ambitie, succes pe ramura, joc de glezne....si meciuri ekilibrate, va rog!
|
Holmes sa fie...
THE VOID... frustrarile astea nu fac bine la ficat... iesi nitel la aer curat, invita o fata in oras, mai lasa realitatea asta virtuala ca mori de tanar. :D |
Ah, si daca o iau razna voturile si terminati inca un meci in noaptea asta, eu, care nu mai intru pe net decit miine, vreau, daca se poate, sa votez de acum: SHANNON ELIZABETH. Favorita mea, dupa Jennifer Love hewitt :)
N-as suporta sa nu contribui cu un vot la calificarea ei :) |
Esti optimist... sa o elimine pe Jolie. Nu prea cred.
|
Originally Posted by THE VOID:
sunt de acord. ce mi se pare dubios cu acest utilizator votu_decisiv: nu a postat mesaje decat la acest topic, nu are adresa de mail, ym etc. este foarte posibil sa fie cineva din cei care voteaza, sa-si fi inregistrat special nickul pentru a vota de 2 ori si a face pe desteptul ca el e intotdeauna cel care termina meciurile. in fine... votez Katie |
Sa inteleg draga Leonard ca tu la ora 5 dimineatza , cind iti fierbea cafeaua in ibric, dadeai "search" cu numele meu pe forum? "That was really beautiful!" (Pinero). Si ma rog, la ce-ti trebuie tie emailul meu?
|
katie holmes
|
Cred ca urmeaza replica mea: Katie Holmes.
|
Originally Posted by votu_decisiv:
|
|
All times are GMT +2. The time now is 23:27. |