![]() |
Originally Posted by Gaandalf:
|
Originally Posted by Faenor:
39 days left ... :shock: deci nu mai rezist ... |
Originally Posted by MinRep:
Am mai spus-o Obi Wan plange cuvintele alea... si deja depashesc stadiul de fiori ... |
|
DELETED SCENES ...
SPOILER - HUGE ONES: 7, 8-14, 25, 30, 32, 37-41: FedCruiser scenes cut (Grievous killing Shaak Ti, the Jedi using their lightsabers to escape GG, underwater swim, climb through shaft, many of R2's hangar gags, many Palpatine cliffhangers) 48: Mace greets Palpatine and the Jedi right after the crash-landing 56: Yoda, Obi-Wan and Mace discuss the Dark Side in Yoda's quarters 60: Bail and fellow Senators speak about the Senate 68-69: Obi-Wan tells Padme of his worries about Anakin and that he nows they're in love 71: Meeting with Organa, Mon Mothma and Padme 73: Anakin informs Palpatine that Obi-Wan soon will have Grievous' head 74: Jar Jar greets Anakin at Senate 75: Anakin confronts Padme 76-77: Republic cruiser arrives at Utapau 83: Obi-Wan chooses his lizard, Boga 86: Mace talks to Yoda on Kashyyyk, telling him of his plans to arrest Palpatine 88-89: Padme presents to Palpatine the Senators' petition 93: Utapau windmill 121: "crazy" Yoda and Chewbacca ambush an AT-ST 176: Yoda lands on Dagobah |
Cum se ceartä un fan S.W. si un fan G.W.T.W.?
"I'hm youh faddah!" "Frankly, Darth Vader, I don't give a damn." |
erau gif-urile alea, reclama la nu stiu ce rahat. venea gandalf cu i am the servant of the flame or arnor etc etc si balrog-ul : gandalf, i am your father. dupa care tagline-ul reclamei : imagination knows no limits.
in alta ordine de idei, maine terminam cu gluma, ma duc sa iau bilete la revenge of the sith. gata. nu ne mai jucam. linie dreapta. |
Originally Posted by Longshot:
unde, unde? |
hm... pe asta l-am vazut pt prima oara acum vreo 3 ani pe la onering.net
recent l-am vazut la site-ul ala cu web comicul ctrl-alt-del. dar nu e la o rubrica speciala. e doar o reclama. exact cum sunt aici pe cinemagia in nordul paginii. |
|
simplu. la hollywood multiplex bucuresti poti sa cumperi si sa rezervi bilete. ez as pie.
si la star wars si la kingdom of heaven for that matter. pe de alta parte, duminica nu am ajuns. dar maine, maine promit. :P |
Pacat ca nu se poate face la fel si pentru Patria. Acolo voiam sa ma duc sa-l vad. The screen is huge, si tot acolo am vazut celalalte prequel-uri.
Deci e un fel de traditie, |
Cum vine asta ? Sau iei bilete ptr ziua respectiva si ora o stabileshti tu .. .? |
well aici e indeed o problema.
daca dai telefon sau te duci la www.hmultiplex.ro se pot face rezervari la filme care ruleaza acum si la cele 2 care am zis eu, la ore stabilite deja. problema la star wars e ca rezervarile se pot face incepand cu ziua de 20, ori eu vreau p 19 :P si de aia tre' sa ma duc la locul faptei sa vad ce si cum (pt ca vineri cand am fost la dreamers nu m-a dus capu') |
Adik Longshot vrei sa zici ca pentru ziua premierei nu se fac rezervari deloc sau nu mai sunt deja locuri? A propos de ecran cele de la Movieplex sunt la fel de mari ca cel de la Patria nu sunt patate si petitcite ca cel de acolo, iar sunetul, tot Dolby nu zic nu e de generatie mai noua, mai performant. Plus scaunele cele mai comode vazute si simtite vreodata... :P ..si vorba aceea am incercat destule si in tara si in afara :lol: ...Cat despre mine cred ca o sa-l vad de cateva ori-prima data in ziua premierei for sure ca am primit o invitatie la Lounge la acelasi Movieplex si avand in vedere ca e mocangeala here I go :D ...oricum mi-ar face placere sa-l vad si cu un grup de colegi de "forumeala" de pe aici.
PS Chestia cu rezervarile e oarecum overrated 40% din cei care rezerva cu saptamani inainte nu ajung, probabil o fac de fite de genul eu am bilet la filmu ala tare X si el nici n-a aparut;cine-i mai tare ca mine? Eu am gasit bilete central cu 10 minute inainte de spectacol din anularile rezervarilor neonorate in ziua premierei atat la ROTK, cat si la Matrix Reloaded si Revolutions la vremea lor sau mai recent la Ultimul samurai,Troia si Spidey2.Teoretic se epuizasera-practic ori sunt one big lucky motherf***r ori exista un sistem si functioneaza :D |
nu e vb ca s-au epuizat locurile pe 19. pur si simplu nu exista optiunea sa rezervi atunci.prob poti doar sa cumperi.
la movieplex nu ma bag. am fost doar o data. o sa incerc si lounge-ul cand am timp. la ultima parte, nu stiu ce sa zic. dupa mine, ai avut bulan imens. cu 10 minute inainte la un film hyped pana la maxim (daca mai e si tom cruise in el e si mai rau) nu ai nici o sansa sa prinzi loc. poate pe randurile 1-3. doar asa. la partea cu rezervarile, ai dreptate dar procentul ala, zic eu, e mai mic decat 40%. nu toti sunt chiar atat de snobi. |
Nu shtiu cum e la voi la multiplex lounge dar la noi e undeva super sus ... incat te shi enerveaza. Eu o sa ma duc sa vad filmul de pe locul pe care eu mi-l aleg ... si o sa las snobii sa se duca sus si sa nu inteleaga nimik din film ca oricum au venit pana acolo nu mergand cu propulsatzi de propriile bashini ...
Mai sunt 32 de zile shi 9 ore .... potrivit numaratoarei inverse de la www.jedi.ro :shock: nu mai am deloc rabdare... si o sa fiu si in sesiune...dar pe 19 Mai imi iau liber ... toata ziua mi-o petrec la cinema... :shock: :shock: :shock: |
Din cate am inteles, ca de calcat inca nu am avut "onoarea" :lol: e o sala mai comoda si cu bautura gratis :w00t: pentru spectatorii cu dare de mana sau cu fobii de vedeta cu privacy invadat....nu e de mine dar cum am spus daca primesc o invitatie gratis nu ma supar mai ales ca sunt conditii de vizionare optime-e mai mult o chestie de prima impresie pt ca si eu o sa-l tot revad,ca si Gaandalf, de suficiente ori.
|
The Critics used to like Star Wars article:
http://www.msnbc.msn.com/id/7383411 |
@ Longshot ... acum poti sa te duci la Multiplex sa le zici cat tine filmul si sa faca programul k sa iti iei bilete ...
according to: http://www.villagecinemas.com.au/movie/movie_13941.htm 140 de minute... |
frate, n-ai auzit ca programul de acolo e facut deja? ti-am dat si link-ul ca sa verifici daca nu ma crezi.
|
Star Wars FANatics Unite!
eu am cumparat bilete la multiplex inca din 2 aprilie. se pare ca va rula la multiplex doar din 20 mai
|
S-a dat liber la inca trei clipuri din RoTS :w00t: ..nu stiu de ce dar am impresia ca arunca cam tot ce e cu adevarat de vazut inainte de lansare si ca filmul doar va pune cap la cap toate imaginile cool de pana acum fara sa ma i aduca multe surprize...well, then maybe I'm just being paranoid.. :lol:
|
3 New Tv ADDS:
http://www.starwars.com/episode-iii/release/trailer/ sau aici: http://www.comingsoon.net/films.php?id=4777 sunt Jedi Action I, II si UNITE ... |
de citit: 2 NEW STAR WARS TV SERIES + INDIANA JONES
http://www.comingsoon.net/news/topnews.php?id=9301 |
Mi-am facut rezervare! 8) I can't wait!
|
Cartoon Network ... Star Wars Clone Wars ... in romana ... :sick:
cred k pe la orele 20:00 |
bag p***. io nu prind. era ceva cu wonder woman aseara la ora 20.
bine, oricum daca prindeam era in romana si nu ma uitam. dar totusi..., asa ca principiu. |
|
animatie sau realitate. |
Animatie...si una f reusita...
|
Sa-mi bag **** daca era film poate ma uitam.Dar mi se pare ca l-am vazut mai demult.Oricum e o porcarie.
|
ma enerveaza ca dureaza foarte putin desenele
|
Originally Posted by Denis_stelistu:
du-te si posteaza la Harry Potter si nu ma obosi ... |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
|
Nu am zis ca nu-mi place Star Wars.Desenele sunt pentru copii mici.
|
Originally Posted by Denis_stelistu:
knd o sa te duci sa vezi Revenge Of The Sith o sa vezi niste faze si o sa incepi sa te intrebi: da' asta de ce asha, da asta cum de a ajuns asha ... ala cine e ... desenele alea ptr copii arata cum a fost rapit Palpatine si care e scopul lui si cum vrea sa actioneze impotriva ordinului JEDI - ceea ce vei vedea in film ... acum ... nu mai face afirmatii de 2 lei si nu mai obosi lumea cu mesajee inutile ... |
|
cat despre Windu... am citit pe Millennium Falcon.com ... k Anakin il omoara pe Windu si isi accepta destinul de "apprentice of the dark side" ... everything goes down in Palpatine resting quarters ... NOW Yoda ... in Clone Wars ... suparat rau de tot - praf ii face. Mi s-a parut exagerat initial dar ma gandesc ca a folosit un fel de mind trick care a controlat toate transportoarele sa se ciocneasca. faza a fost TARE! Si ar mai fi o faza exceptionala ... Windu da' cu pumnii in roboti ... si ii sare sabia din teaca - o controleaza si taie un robot tot din mind force in timp ce mai dadea cu pumnii in alti roboti ... toate fiind sau nefiind spuse ... Revenge Of The Sith is going to bea areal TREAT! |
lol. u read a lot dontcha? aia cu palpatine chamber era totusi destul de transparenta si din trailer cand se vede palpatine pe tron pe fundalul luptei dintre anakin si dooku.
legat de yoda, stai asa... mind trick? adica s-a mingled cu sinapsele pilotilor alora? e tare ideea dar i dont think so man. zic asta pt ca il vad cum se joaca si cu mainile. ceea ce sugereaza un force pull...like double woot. p.s. : am ginit si io faza cu windu si sabia lui. |
|
da. corect. toata chestia e cam trasa de par. dar si the big picture e la fel de aiurea.
hai sa vedem. avem un yoda, de x sute de ani, caca cu sabia laser, rapid ca road runner si agil ca wolverine pe uppers, plus o aptitudine de a folosi forta care te lasa paf. si mai avem un yoda de x sute de ani + 20-25 (cati ani are luke) care abia se misca si respira. (e drept ca mai stie cu forta ceva). now cum ar zice pers lu hellen mirren in prime suspect parca : "what's wrong with this picture"?
asta cu numai in jocuri cum vine frate? pai vader nu mi-l choke-aza pe un amiral, ozzel, parca in empire iar in a new hope pe ... unu' trist de langa moff tarkin? si parca si luke ii face asa pe vreo 2 in jabba the hut's lair. |
Mai are Star Wars pe PRO Tv vinerea viitoare sau l-a lasat deoparte. :lol:
|
stelistule ? ma lashi ? EJECT! |
Kevin Smith is PIG and this is why:
http://www.joblo.com/index.php?id=7318 |
am ras. smith ala e one lucky mofo. da' las' mah ca mai avem cat? 19 zile? si sapt viitoare vine si kingdom of heaven sa ne mai satisfaca poftele de maceluri. |
Incepand de azi mai sunt 20 de zile. 19 Mai cade Joi si filmele se schimba Vinerea :( |
A HERO FALLS - MUSIC VIDEO - 30 mb de imagini vechi si noi din REVENGE OF THE SITH...
available to download here: http://www.comingsoon.net/films.php?id=4777 |
Star Wars - joi 19 mai 2005.
Orase de premiera: Bucuresti, Cluj, Constanta, Timisoara. |
Emi ... thx! oficial ... personal am facut-o ...
de abea ashteptam sa-l vedem. |
All times are GMT +2. The time now is 04:56. |