Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   Star Wars FANatics Unite! (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83183)

MinRep 04 Apr 2005 12:23

Originally Posted by Gaandalf:

TRAGEDY = :shock:

Mi se pare ca lasa cam multe informatii sa scape (pentru un teaser atat de scurt). Oricum, Ewan McGregor strigand "You were the chosen one!" iti sa fiori...

Gaandalf 05 Apr 2005 06:25

Originally Posted by Faenor:

Intr-adevar Tragedy aduce cel mai mult nou....makes the waiting even more difficult :w00t: ...vazut trailerul integral inainte de constantine aseara...pe un ecran ca cel de la Romania Plaza+sunet aferent....out of this world :shock: ....by the way il lanseaza si in Constanta in aceeasi zi ca in Bucuresti Gaandalf?

am vb cu cineva de la un tabloid din CTA si mi-a zis ca DA... dar astept sa vb cu Emi ca sa imi confirme aceasta stire... dk nu ne vedem la Bucuresti...
39 days left ... :shock:
deci nu mai rezist ...

Gaandalf 05 Apr 2005 06:27

Originally Posted by MinRep:

TRAGEDY = :shock:

Mi se pare ca lasa cam multe informatii sa scape (pentru un teaser atat de scurt). Oricum, Ewan McGregor strigand "You were the chosen one!" iti sa fiori...

"The Jedi have turned against me..." deja semnalente ca a ieshit din ordin ... sunt deja spoilere serioase dar ce sa-i faci filmul asta oricum o sa placa...

Am mai spus-o Obi Wan plange cuvintele alea... si deja depashesc stadiul de fiori ...

Gaandalf 07 Apr 2005 17:22

primele schimbari la film ...
SPOILERS AHEAD:
http://www.comingsoon.net/news/topnews.php?id=9056

Gaandalf 07 Apr 2005 17:26

DELETED SCENES ...
SPOILER - HUGE ONES:

7, 8-14, 25, 30, 32, 37-41: FedCruiser scenes cut (Grievous killing Shaak Ti, the Jedi using their lightsabers to escape GG, underwater swim, climb through shaft, many of R2's hangar gags, many Palpatine cliffhangers)

48: Mace greets Palpatine and the Jedi right after the crash-landing

56: Yoda, Obi-Wan and Mace discuss the Dark Side in Yoda's quarters

60: Bail and fellow Senators speak about the Senate

68-69: Obi-Wan tells Padme of his worries about Anakin and that he nows they're in love

71: Meeting with Organa, Mon Mothma and Padme

73: Anakin informs Palpatine that Obi-Wan soon will have Grievous' head

74: Jar Jar greets Anakin at Senate

75: Anakin confronts Padme

76-77: Republic cruiser arrives at Utapau

83: Obi-Wan chooses his lizard, Boga

86: Mace talks to Yoda on Kashyyyk, telling him of his plans to arrest Palpatine

88-89: Padme presents to Palpatine the Senators' petition

93: Utapau windmill

121: "crazy" Yoda and Chewbacca ambush an AT-ST

176: Yoda lands on Dagobah

Pitbull 09 Apr 2005 00:39

Cum se ceartä un fan S.W. si un fan G.W.T.W.?

"I'hm youh faddah!"
"Frankly, Darth Vader, I don't give a damn."

Longshot 09 Apr 2005 08:25

erau gif-urile alea, reclama la nu stiu ce rahat. venea gandalf cu i am the servant of the flame or arnor etc etc si balrog-ul : gandalf, i am your father. dupa care tagline-ul reclamei : imagination knows no limits.

in alta ordine de idei, maine terminam cu gluma, ma duc sa iau bilete la revenge of the sith. gata. nu ne mai jucam. linie dreapta.

Sm�agol-Gollum 09 Apr 2005 21:29

Originally Posted by Longshot:

erau gif-urile alea, reclama la nu stiu ce rahat. venea gandalf cu i am the servant of the flame or arnor etc etc si balrog-ul : gandalf, i am your father. dupa care tagline-ul reclamei : imagination knows no limits.

unde, unde?

Longshot 09 Apr 2005 21:36

hm... pe asta l-am vazut pt prima oara acum vreo 3 ani pe la onering.net
recent l-am vazut la site-ul ala cu web comicul ctrl-alt-del.
dar nu e la o rubrica speciala. e doar o reclama. exact cum sunt aici pe cinemagia in nordul paginii.

Gaandalf 11 Apr 2005 14:09

in alta ordine de idei, maine terminam cu gluma, ma duc sa iau bilete la revenge of the sith. gata. nu ne mai jucam. linie dreapta.

avand in vedere ca mai sunt 33 de zile pana la premiera ... te rog frumos sa dezvoltzi ... m-ai facut curios ...

Longshot 11 Apr 2005 16:30

simplu. la hollywood multiplex bucuresti poti sa cumperi si sa rezervi bilete. ez as pie.
si la star wars si la kingdom of heaven for that matter.
pe de alta parte, duminica nu am ajuns. dar maine, maine promit. :P

Lady_Skar 11 Apr 2005 19:05

Pacat ca nu se poate face la fel si pentru Patria. Acolo voiam sa ma duc sa-l vad. The screen is huge, si tot acolo am vazut celalalte prequel-uri.
Deci e un fel de traditie,

Gaandalf 11 Apr 2005 20:25

simplu. la hollywood multiplex bucuresti poti sa cumperi si sa rezervi bilete. ez as pie.
si la star wars si la kingdom of heaven for that matter.
pe de alta parte, duminica nu am ajuns. dar maine, maine promit. :P

eu de nu shtiu cand ashtept sa vad ce durata o sa aibe Revenge Of The Sith si tu te duci sa iei bilete cu locuri si program stabilit ?
Cum vine asta ? Sau iei bilete ptr ziua respectiva si ora o stabileshti tu .. .?

Longshot 11 Apr 2005 20:46

well aici e indeed o problema.
daca dai telefon sau te duci la www.hmultiplex.ro se pot face rezervari la filme care ruleaza acum si la cele 2 care am zis eu, la ore stabilite deja. problema la star wars e ca rezervarile se pot face incepand cu ziua de 20, ori eu vreau p 19 :P si de aia tre' sa ma duc la locul faptei sa vad ce si cum (pt ca vineri cand am fost la dreamers nu m-a dus capu')

Faenor 12 Apr 2005 07:04

Adik Longshot vrei sa zici ca pentru ziua premierei nu se fac rezervari deloc sau nu mai sunt deja locuri? A propos de ecran cele de la Movieplex sunt la fel de mari ca cel de la Patria nu sunt patate si petitcite ca cel de acolo, iar sunetul, tot Dolby nu zic nu e de generatie mai noua, mai performant. Plus scaunele cele mai comode vazute si simtite vreodata... :P ..si vorba aceea am incercat destule si in tara si in afara :lol: ...Cat despre mine cred ca o sa-l vad de cateva ori-prima data in ziua premierei for sure ca am primit o invitatie la Lounge la acelasi Movieplex si avand in vedere ca e mocangeala here I go :D ...oricum mi-ar face placere sa-l vad si cu un grup de colegi de "forumeala" de pe aici.

PS Chestia cu rezervarile e oarecum overrated 40% din cei care rezerva cu saptamani inainte nu ajung, probabil o fac de fite de genul eu am bilet la filmu ala tare X si el nici n-a aparut;cine-i mai tare ca mine? Eu am gasit bilete central cu 10 minute inainte de spectacol din anularile rezervarilor neonorate in ziua premierei atat la ROTK, cat si la Matrix Reloaded si Revolutions la vremea lor sau mai recent la Ultimul samurai,Troia si Spidey2.Teoretic se epuizasera-practic ori sunt one big lucky motherf***r ori exista un sistem si functioneaza :D

Longshot 12 Apr 2005 07:22

nu e vb ca s-au epuizat locurile pe 19. pur si simplu nu exista optiunea sa rezervi atunci.prob poti doar sa cumperi.
la movieplex nu ma bag. am fost doar o data. o sa incerc si lounge-ul cand am timp.
la ultima parte, nu stiu ce sa zic. dupa mine, ai avut bulan imens. cu 10 minute inainte la un film hyped pana la maxim (daca mai e si tom cruise in el e si mai rau) nu ai nici o sansa sa prinzi loc. poate pe randurile 1-3. doar asa.
la partea cu rezervarile, ai dreptate dar procentul ala, zic eu, e mai mic decat 40%. nu toti sunt chiar atat de snobi.

Gaandalf 12 Apr 2005 14:01

Nu shtiu cum e la voi la multiplex lounge dar la noi e undeva super sus ... incat te shi enerveaza. Eu o sa ma duc sa vad filmul de pe locul pe care eu mi-l aleg ... si o sa las snobii sa se duca sus si sa nu inteleaga nimik din film ca oricum au venit pana acolo nu mergand cu propulsatzi de propriile bashini ...

Mai sunt 32 de zile shi 9 ore .... potrivit numaratoarei inverse de la www.jedi.ro
:shock: nu mai am deloc rabdare... si o sa fiu si in sesiune...dar pe 19 Mai imi iau liber ... toata ziua mi-o petrec la cinema...
:shock: :shock: :shock:

Faenor 13 Apr 2005 06:59

Din cate am inteles, ca de calcat inca nu am avut "onoarea" :lol: e o sala mai comoda si cu bautura gratis :w00t: pentru spectatorii cu dare de mana sau cu fobii de vedeta cu privacy invadat....nu e de mine dar cum am spus daca primesc o invitatie gratis nu ma supar mai ales ca sunt conditii de vizionare optime-e mai mult o chestie de prima impresie pt ca si eu o sa-l tot revad,ca si Gaandalf, de suficiente ori.

Gaandalf 14 Apr 2005 09:58

The Critics used to like Star Wars article:
http://www.msnbc.msn.com/id/7383411

Gaandalf 17 Apr 2005 22:36

@ Longshot ... acum poti sa te duci la Multiplex sa le zici cat tine filmul si sa faca programul k sa iti iei bilete ...
according to:
http://www.villagecinemas.com.au/movie/movie_13941.htm
140 de minute...

Longshot 18 Apr 2005 07:16

frate, n-ai auzit ca programul de acolo e facut deja? ti-am dat si link-ul ca sa verifici daca nu ma crezi.

EON 18 Apr 2005 10:22

Star Wars FANatics Unite!

eu am cumparat bilete la multiplex inca din 2 aprilie. se pare ca va rula la multiplex doar din 20 mai

Faenor 19 Apr 2005 07:08

S-a dat liber la inca trei clipuri din RoTS :w00t: ..nu stiu de ce dar am impresia ca arunca cam tot ce e cu adevarat de vazut inainte de lansare si ca filmul doar va pune cap la cap toate imaginile cool de pana acum fara sa ma i aduca multe surprize...well, then maybe I'm just being paranoid.. :lol:

Gaandalf 20 Apr 2005 13:39

3 New Tv ADDS:
http://www.starwars.com/episode-iii/release/trailer/

sau aici:
http://www.comingsoon.net/films.php?id=4777

sunt Jedi Action I, II si UNITE ...

Gaandalf 25 Apr 2005 06:31

de citit: 2 NEW STAR WARS TV SERIES + INDIANA JONES
http://www.comingsoon.net/news/topnews.php?id=9301

GhitzaCartitza 26 Apr 2005 13:19

Mi-am facut rezervare! 8) I can't wait!

Gaandalf 26 Apr 2005 19:12

Cartoon Network ... Star Wars Clone Wars ... in romana ... :sick:

cred k pe la orele 20:00

Longshot 27 Apr 2005 07:11

bag p***. io nu prind. era ceva cu wonder woman aseara la ora 20.
bine, oricum daca prindeam era in romana si nu ma uitam. dar totusi..., asa ca principiu.

Gaandalf 27 Apr 2005 15:34

bag p***. io nu prind. era ceva cu wonder woman aseara la ora 20.
bine, oricum daca prindeam era in romana si nu ma uitam. dar totusi..., asa ca principiu.

pai imediat a inceput Justice League... pune-te in fata TV-ului de la 19:50 si o sa prinzi ...

Denis_stelistu 27 Apr 2005 18:54

Cartoon Network ... Star Wars Clone Wars ... in romana ... :sick:

cred k pe la orele 20:00

animatie sau realitate.

M0n0 27 Apr 2005 18:56

Animatie...si una f reusita...

Denis_stelistu 27 Apr 2005 21:09

Sa-mi bag **** daca era film poate ma uitam.Dar mi se pare ca l-am vazut mai demult.Oricum e o porcarie.

Sm�agol-Gollum 27 Apr 2005 21:25

ma enerveaza ca dureaza foarte putin desenele

Gaandalf 28 Apr 2005 00:13

Originally Posted by Denis_stelistu:

Sa-mi bag **** daca era film poate ma uitam.Dar mi se pare ca l-am vazut mai demult.Oricum e o porcarie.

auzi mah! du-te si mai uita-te la un meci cu steaua si lasa-ma in pace. Dk nu gusti Star Wars beshi de aici ... nu te apuca sa comentezi pe ceva ce nu intelegi, ceva kre da nenumarate explicatii despre ceva ce va urma.

du-te si posteaza la Harry Potter si nu ma obosi ...

Gaandalf 28 Apr 2005 00:16

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

ma enerveaza ca dureaza foarte putin desenele

volumul II are 5 episoade a cate 14 minute fiecare ... iar Volumul I a ieshit intreg si impartit de Cartoon Network in micro series la cerintza domnului Lucas.

Denis_stelistu 28 Apr 2005 18:43

Nu am zis ca nu-mi place Star Wars.Desenele sunt pentru copii mici.

Gaandalf 28 Apr 2005 18:54

Originally Posted by Denis_stelistu:

Desenele sunt pentru copii mici.

mai bine taceai si filozof te faceai ...
knd o sa te duci sa vezi Revenge Of The Sith o sa vezi niste faze si o sa incepi sa te intrebi: da' asta de ce asha, da asta cum de a ajuns asha ... ala cine e ... desenele alea ptr copii arata cum a fost rapit Palpatine si care e scopul lui si cum vrea sa actioneze impotriva ordinului JEDI - ceea ce vei vedea in film ...

acum ... nu mai face afirmatii de 2 lei si nu mai obosi lumea cu mesajee inutile ...

Longshot 29 Apr 2005 18:01

SPOILER ahead: din ce am vazut in poze ... Palpatine il ataca Mace Windu dar pana la urma tot Anakin il omoara pe Windu.

so basically vrei sa zici ca anakin ii hacuie si pe dooku si pe windu? asta pe langa restul de jedi? nu suna bine. pt ca asta ar insemna ca palpatine sa nu taie pe nimeni.

Ar mai fi de discutat si faza cu Yoda knd dispera mai mult de jumate de armata separatista kre ataca Coruscant-ul ... dar mi-e ca deviem de la topic si se supara nenea Raptor pe noi ...

mai tare ca force push-ul ala la dublu mi s-a parut cand yoda, cu forta, ciocneste transportoarele alea in aer. bad lil' motherfucker :w00t:

Gaandalf 29 Apr 2005 18:14

SPOILER ahead: din ce am vazut in poze ... Palpatine il ataca Mace Windu dar pana la urma tot Anakin il omoara pe Windu.

so basically vrei sa zici ca anakin ii hacuie si pe dooku si pe windu? asta pe langa restul de jedi? nu suna bine. pt ca asta ar insemna ca palpatine sa nu taie pe nimeni.

Ar mai fi de discutat si faza cu Yoda knd dispera mai mult de jumate de armata separatista kre ataca Coruscant-ul ... dar mi-e ca deviem de la topic si se supara nenea Raptor pe noi ...

mai tare ca force push-ul ala la dublu mi s-a parut cand yoda, cu forta, ciocneste transportoarele alea in aer. bad lil' motherfucker :w00t:

pe dooku sigur il omoara dk vrei iti zic ce ii face si cum il omoara. Obi Wan iese din duel la un moment dat (injured from the force choke - chestie nemaivazuta decat in jocuri *at a precise moment Obi is in the air struggling for O2 cuz dooku is choaking him*) si anakin isi face treaba ... spoiler: dooku i-a taiat 1 mana iar Anakin i le taie pe amandoua si face din sabia lui si a lu' dooku un fel de foarfeca ... which most likely will SEVER dooku's head off ...

cat despre Windu... am citit pe Millennium Falcon.com ... k Anakin il omoara pe Windu si isi accepta destinul de "apprentice of the dark side" ... everything goes down in Palpatine resting quarters ...

NOW Yoda ... in Clone Wars ... suparat rau de tot - praf ii face. Mi s-a parut exagerat initial dar ma gandesc ca a folosit un fel de mind trick care a controlat toate transportoarele sa se ciocneasca. faza a fost TARE!

Si ar mai fi o faza exceptionala ... Windu da' cu pumnii in roboti ... si ii sare sabia din teaca - o controleaza si taie un robot tot din mind force in timp ce mai dadea cu pumnii in alti roboti ...

toate fiind sau nefiind spuse ... Revenge Of The Sith is going to bea areal TREAT!

Longshot 29 Apr 2005 18:23

lol. u read a lot dontcha? aia cu palpatine chamber era totusi destul de transparenta si din trailer cand se vede palpatine pe tron pe fundalul luptei dintre anakin si dooku.

legat de yoda, stai asa... mind trick? adica s-a mingled cu sinapsele pilotilor alora? e tare ideea dar i dont think so man. zic asta pt ca il vad cum se joaca si cu mainile. ceea ce sugereaza un force pull...like double woot.

p.s. : am ginit si io faza cu windu si sabia lui.

Gaandalf 29 Apr 2005 18:45

lol. u read a lot dontcha? aia cu palpatine chamber era totusi destul de transparenta si din trailer cand se vede palpatine pe tron pe fundalul luptei dintre anakin si dooku.

i read a lot ... and i'm afraid u're mistaken ... duelul lui Anakin cu Dooku are loc pe un fel de "command ship" - se vede nu shtiu ce lupta in spatiu ... anakin il omoara pe Windu la Senat acolo unde "doarme" Palpatine...

legat de yoda, stai asa... mind trick? adica s-a mingled cu sinapsele pilotilor alora? e tare ideea dar i dont think so man. zic asta pt ca il vad cum se joaca si cu mainile. ceea ce sugereaza un force pull...like double woot.

da .. corect tre sa recunosc k zici k e force pull ... dar da-o naibii de treaba chiar asha de POWERFULL ? Ma gandesc la final la Attack of the clones cand pare ca se chinuie sa tina in aer chestia aia mare de otel care da sa cada pe Obi Wan si Anakin. Nu shtiu ce sa zic ... dk chiar asha e ... e ... cu force pull atuncea yoda chiar rulzzz!

Longshot 29 Apr 2005 22:27

da. corect. toata chestia e cam trasa de par. dar si the big picture e la fel de aiurea.
hai sa vedem. avem un yoda, de x sute de ani, caca cu sabia laser, rapid ca road runner si agil ca wolverine pe uppers, plus o aptitudine de a folosi forta care te lasa paf. si mai avem un yoda de x sute de ani + 20-25 (cati ani are luke) care abia se misca si respira. (e drept ca mai stie cu forta ceva). now cum ar zice pers lu hellen mirren in prime suspect parca : "what's wrong with this picture"?

Obi Wan iese din duel la un moment dat (injured from the force choke - chestie nemaivazuta decat in jocuri *at a precise moment Obi is in the air struggling for O2 cuz dooku is choaking him*)

asta cu numai in jocuri cum vine frate? pai vader nu mi-l choke-aza pe un amiral, ozzel, parca in empire iar in a new hope pe ... unu' trist de langa moff tarkin? si parca si luke ii face asa pe vreo 2 in jabba the hut's lair.

Denis_stelistu 30 Apr 2005 09:06

Mai are Star Wars pe PRO Tv vinerea viitoare sau l-a lasat deoparte. :lol:

Gaandalf 30 Apr 2005 11:40

asta cu numai in jocuri cum vine frate? pai vader nu mi-l choke-aza pe un amiral, ozzel, parca in empire iar in a new hope pe ... unu' trist de langa moff tarkin? si parca si luke ii face asa pe vreo 2 in jabba the hut's lair.

i knew that wuz gonna come back & bite me in the arse ... but dear longshot... in trilogie DA... avem force choke ... dar aici vedem ceea ce am vazut numai in jocuri ... cum il ia cu forta il propteste la 1m de podea si il tine acolo suspendat pana nu mai shtie cum il cheama. Unde ai vazut tu asemenea FORCE CHOKE in trilogie ?

stelistule ? ma lashi ? EJECT!

Gaandalf 30 Apr 2005 11:44

Kevin Smith is PIG and this is why:
http://www.joblo.com/index.php?id=7318

Longshot 30 Apr 2005 12:03

i knew that wuz gonna come back & bite me in the arse

am ras.

smith ala e one lucky mofo. da' las' mah ca mai avem cat? 19 zile? si sapt viitoare vine si kingdom of heaven sa ne mai satisfaca poftele de maceluri.

Gaandalf 30 Apr 2005 12:07

i knew that wuz gonna come back & bite me in the arse

am ras.

smith ala e one lucky mofo. da' las' mah ca mai avem cat? 19 zile? si sapt viitoare vine si kingdom of heaven sa ne mai satisfaca poftele de maceluri.

eu am zis-o si multi au ras dar nu-mi pasa ... ma duc la xXx 2 - am chef sa vad cat de riddikol e filmul. am o pofta de impushcaturi inutile timp de 1h 30min.
Incepand de azi mai sunt 20 de zile. 19 Mai cade Joi si filmele se schimba Vinerea :(

Gaandalf 02 May 2005 15:25

A HERO FALLS - MUSIC VIDEO - 30 mb de imagini vechi si noi din REVENGE OF THE SITH...
available to download here:
http://www.comingsoon.net/films.php?id=4777

emanuel 04 May 2005 14:47

Star Wars - joi 19 mai 2005.
Orase de premiera: Bucuresti, Cluj, Constanta, Timisoara.

Gaandalf 04 May 2005 15:10

Emi ... thx! oficial ... personal am facut-o ...
de abea ashteptam sa-l vedem.

All times are GMT +2. The time now is 04:56.