![]() |
Pace
Tu ce vrei sa iti aduca? (aceleasi pretentii le am) |
Iubire si bucurii! Aa... Uitasem de succesuri!
Esti multumit de ce ai realizat pana acum? |
Da, complet! numai ca,nu extrem de multi au apreciat, insa,cele mai importante persoane pentru mine,da!
Tu, esti mutumita>? |
Oarecum....
Ai iubit/Iubesti? |
Nu!
Tu? |
Am... acum nu! :)))
Iti place orasul tau natal? |
Bwa, ce-i aici, bar de negrese? =))
|
Originally Posted by ionutderbedeul:
|
Originally Posted by Anna-Maria:
Tie? |
:-O Hai ca v-a lovit derbedeul din primul post, gramada pe voi! =))
Aveti o chestie acolo, se cheama mesaje, incercati-le, o sa aflati cu siguranta mult mai multe unul despre altul. :D Poate asa nici nu mai inchideti din primul cuvant la fazanul ala nenorocit... |
Acelasi raspuns!
La ce facultate ai vrea sa dai? (Daca nu esti hotarat, poti sa spui orasul unde ai vrea sa mergi!) |
Originally Posted by SNOWMAN34:
|
Originally Posted by Anna-Maria:
tu? |
Bucuresti
Te enerveaza reclamele de pe Cinemagia? (si de pe alte site-uri in general) |
Nu, dar,de pe alte site-uri,da, pur si simplu ma exaspereaza, dau click pe ele fara sa-mi dau seama pentru ca apar deodata,ca prin "minune" =))
dar pe tine? |
x( :-&
Care e ultima carte citita? |
Originally Posted by SNOWMAN34:
sunt haiosi amandoi si se pare ca se infiripa ceva frumos:D si daca e asa de ce sa nu-i urmarim, asa ca luati popcorn, fara galagie si sa ne uitam la film:)) Sigur gasim pe aici un preot, cati cavaleri si dnsoare de onoare, cineva se gaseste sa faca si un tort...ca fotograf ma bag eu:D...muzica?!vreun DJ?...hai gata ca e aranjat totul:)) Anticipat va uram casa de piatra!:)) |
Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi de Camil Petrescu
Dar a ta? |
Andrei, fals! :))))) =))))
Noi pur si simplu ne distram! :D Arnold, sustine-ma! :D Razboi si pace de Tolstoi :X (si a ta e frumoasa) Iti place popcornul? (nu mai stiu ce sa intreb, intreaba si tu!!!!) |
Originally Posted by AndreiStefan:
|
All times are GMT +2. The time now is 01:46. |