![]() |
Originally Posted by copila_satanista:
L.E. Si tot nu pricep, daca exista egalitate intre sexe, de ce sa nu cerem noi ca voi sa ne iubiti perfect?:-? Barbatul iubeste iar femeia primeste? Not fair.:-q |
Originally Posted by Windom:
|
Originally Posted by vave:
windom, nu trebuie neaparat sa te invete cineva si am si spus ca problema se pune indiferent ca esti barbat/femeie. multi cauta iubirea in sfaturi, dar cand o gasesc o invata cel mai bine citatul se referea la faptul ca atunci cand iubesti e bine sa iubesti benefic, poti scoate la iveala partile bune ale persoanei de langa tine in aceeasi masura in care le poti scoate pe cele proaste (toti avem si unele si altele), e alegerea ta in urma careia relatia se duce intr-o anumita directie. e o contradictie intre misoginism/feminism si iubire adevarata, mai gandeste-te... :) |
Originally Posted by SoX:
|
mdeah ...
|
Originally Posted by copila_satanista:
Ce? Alt misogin? :)) |
As raspunde eu in locul ei, dar nu cred ca e nevoie.
Nu vad ce atatea discutii si bancuri rautacioase (daca uneori sunt pentru a ne destinde, alteori parca au doar scopul de a jigni). E chiar asa de greu de acceptat ideea ca oamenii pot avea in mare parte aceleasi sentimente indiferent de sex? Diferenta pincipala intre oameni, intre ceea ce simt ei, e una de experienta, cultura si caracter, nu de sex. Cred ca extrem de rar ceva te poate face mai fericit decat iubirea unei persoane de sex opus (probabil iubirea pentru propriul copil). Daca nu ai sau nu ai avut parte de ea nu poti da vina pe toate persoanele de acel sex. Poate fi vina ta, poate fi ghinion, pot fi mai multe motive, dar mi se pare absurd sa dai vina pe o alta persoana pentru ca nu o poti intelege. Desigur, nu cred ca vorbeste cea mai potrivita persoana despre subiectul asta, dar ce sa-i faci, ma bag si eu in seama... |
Părerea mea, în imagini (poze făcute ieri)
Evident EL este întotdeauna deasupra deasuprelor , EA este căzută în extaz, tot ca de obicei! :P
![]() Eh, lumea văzută de mai sus nu-i cine ştie ce, îşi zise ea. Şi zău dacă a meritat efortul! ![]() Ce-o vedea, numai el ştie?! ![]() Revenirea cu picioarele pe pământ, sau mai exact înapoi la T0. ![]() ---- @Windom - tu ai nevoie de ceva cursuri de romantism; şi acum mi-am amintit de-un episod din "Vaca şi Puiul", în care părinţii i-au trimis pe cei doi fraţi la un curs de "sensitivity training". :P ;) |
Originally Posted by Dragomara:
|
Tu Windom cu anii tai, iarasi. Esti mai tanar in spirit ca multi si-altii :) . Come on. De cand peste hotare, am vazut cupluri tinere de 45-60 de ani de m-am mirat. Frumosi si plini de viata. La noi daca esti peste 30 de esti babac, nu ?
In A bout de souffle , scriitorul Parvulesco e intrebat : Care e mai moral : Femeia care inseala sau barbatul care paraseste ? Scriitorul a ales prima dupa cum bine stiti. O alta intrebare : Cati barbati poate o femeie sa iubeasca in viata , fizic ? Arata pe degete cateva zeci apoi completeaza : " Si mult mai mult " . Michel o intreaba pe parcursul filmului, de cateva ori, pe Patricia cu cine s-a culcat si daca s-a culcat cu vreunul sau altul. Intr-o societate construita pe principii rationale e de inteles ca femeii ii e mai greu. Iar tot ce pare absurd in aceasta societate vine de la ele :) >:) . Am dat-o asa. |
@Criminala Micä:
Delicioase pozele - si foarte on-topic! :D |
Originally Posted by Pitbull:
|
|
...traim intr-o societate misogina
|
Bagati si voi niste semnaturi aici:
http://freesakineh.org/#petition Tine de umanitate, demonstrati ca misoginismul e o tampenie! |
nu e o tampenie... chiar exista, din pacate...:(
|
=D> nici ca se putea sa-ti faci o revenire mai zdravana ca asta :)))))) bravo danone! ne-ai dovedidt inca o data cat de destept esti tu si ce filozofie geniala zace in creierul tau de iaurtel
|
Originally Posted by danonino:
mai bine nici ca nu o puteai spune... ;)
Quote:
femeile au un simt al pasiunii si al dragostei mult mai dezvoltat decat al barbatilor... cele care raman cu un barbat violent, gresesc... insa nu o fac voluntar. o fac pentru ca simt ca fara acel cineva, viata lor nu ar mai avea rost. ele au puterea sa treaca peste imperfectiunile brabatului de langa ele, sa vada partea buna... calitatile. pana in clipa in care cedeaza, isi calca pe inima si renunta. atunci isi dau seama ca au fost victime. crede-ma unii barbati profita de slabiciunea asta a femeilor ca sa le manipuleze.... sa le bata si sa faca ce vor ei cu ele... spuneai de femei ca nu ti-e mila de ele... dar de barbatii care violeaza si bat femeile ce spui?... o femeie sta cu un tip, ok... pana in ziua in care el da prima palma... ea pleaca... insa gestul lui, cum il caracterizezi?
Quote:
femeile stiu foarte bine ce isi doresc... problema e ca unii barbati nu au capacitatea mintala de a le intelege pe deplin... in fond, uita-te putin in jur... cati barbati vezi ca sunt fericiti alaturi de femeile pe care le-au ales?... sunt destui si asta pentru ca au facut un pas in fata si au incercat sa le inteleaga... daca ei pot, ceilalti de ce nu pot?
Quote:
te bat oricand la texas hold'em... >:)
Quote:
gresit... daca stii sa asculti, vei vedea ca pot avea si simtul umorului, insa in momentul in care tot ce iti spune o femeie iti intra pe o ureche si iti iasa pe cealalta, nu prea ai cum sa vezi umor la ele.
Quote:
daca o femeie care plange te manipuleaza, inseamna ca esti slab. o femeie nu plange pentru a te manipula. o femeie plange pentru ca asta e modul ei de a se descarca... asa cum modalitatea barbatilor de a se descarca e prin violenta si bautura.
Quote:
this is true... >:)
Quote:
asta nu e instabilitate. e spirit matern... ;) pe care orice femeie il are intr-o proportie destul de mica, dar care iasa in evidenta in astfel de momente, atunci cand iubeste. sentimentul , insa se intensifica in momentul in care dau nastere unui copil... e pura biologie ce spun eu aici. crede-ma, am cunoscut barbati mult mai sensibili decat femeile. mult mai plangaciosi si mult mai grijuli. mult mai barfitori si mult mai mironositi... asa ca exista astfel de exemple si in cazul barbatilor. in final welcome back... sper ca ti-a venit mintea la cap si te-ai linistit... si ca ai avut o vacanta placuta. :) |
danonino... sunt foarte multe cazuri de femei abuzate fara sa ridice vocea sau sa faca isterii... ce vorbesti acolo?... recunoaste ca sunt si astfel de cazuri... cu barbatii care au in sange bataia, ce facem?
femeile spun ce isi doresc... daca nu ar spune, toti barbatii de pe lumea asta ar fi burlaci si tristi... doar ca majoritatea barbatilor nu stiu sa asculte o femeie... nu toate femeile plang la comanda... doar cele false... trebuie sa recunosti ca exista si femei adevarate pe lumea asta. nu le poti pune pe toate intr-o oala. da, am citit bancul... e chiar misto. am ras copios... :)) |
Originally Posted by danonino:
Sper ca intr-o zi sa te prinda o lesbiana de o suta si ceva de kile si sa te bata pana te baga in spital. Macar atunci o sa ai un motiv sa urasti femeile. ;) @libelula - cu raspunsuri ca cele de mai sus nu-i de mirare ca-i dai apa la moara. |
All times are GMT +2. The time now is 16:19. |