![]() |
clisee, clisee, da la un horror bun facetzi p voi!
de cele mai multe ori, prizonierii nu au semnal la telefoanele mobile, blondele prostutze, prekum shi cei mulatri mor primii sau criminalul s askunde in cladiri darapanate, departe de asezarile omeneshti:P
|
dozele de romantism create prin faptul ca tipei / tipului i-au murit parintii
|
Ha, exact asta imi vine si mie imi minte cand ma gandesc la clisee...vesnicul schimb de replici "My father died..." "Ohhh, i'm sorry:( ". Asta si scenele cu ceasul care suna vesel dimineata pana cand proprietarul somnoros si iritat il tranteste de toti peretii:D
|
sau in filmele politiste,cand suna in miez de noapte telefonul detectivului care se ocupa de cazul respectiv,iar el cu ochii carpiti de somn spune ca ajunge la locul faptei in 5 minute.
pe bune,cand sa te imbraci,cand sa mai ajungi si acolo,ca doar crima nu s-o fi petrecut la coltul strazii tale..?!? |
Nu stiu daca s-a mai scris cliseul asta, dar la inmormintari in 99% din cazuri ploua :)) si mai intotdeauna e filmat un picior de dama cu ciorap negru care iese dintr-o limuzina.
|
Mai creepy e ca si in realitate ploua la inmormantari nush cum naiba :-S
|
Numai de am avea anotimp secetos.
|
Cand unele personaje coboara in pivnita si vor sa aprinda lumina se arde becul.De ce nu pun becuri economice? Au durata de viata mai lunga.
|
Intotdeauna vei adormi la desene animate.
|
toate ca toate, da` piciorul ala de dama cu ciorap negru de la inmormantare m-a dat peste cap :-& , nu cred ca o sa mai dorm la noapte..brrr.X_X
|
Intotdeauna, barbatul e de vina cand vine vorba de inselat., indifirent daca el inseala sau este inselat.
|
Asta se intampla si in viata reala nu e problema.
|
Asta nu o face corecta.
|
Dupa o sumedenie de accidente, cazaturi etc .. actorul se ridica si spune: " I'm OK " pe baza de .. un fleac m-au ciuruit ..
|
Cand tipul o lasa pe tipa sa plece si dupa ce au trecut vreo 10 minute realizeaza ca trebuie sa se duca dupa ea si prietenii il incurajeaza:What are you waiting for?Go after her! Si omu' nostru incepe o cursa contra cronometru pana la aeroport,gara,casa ei etc ca sa-i zica ce putea inainte ca ea sa plece.
Alt cliseu obosit rau din filmele romantice e cand ea il prinde cu alta in pat si el repede: Baby,she ment nothing to me! Cand cineva rapeste o persoana iar aceasta spune:If you let me go I promise I won't tell anyone(No shit?Pinky promise?) Cand in filmele horror tipa alearga iar monstrul/criminalul care deabia isi misca hoitul o prinde pentru ca ea trebuie sa se impiedice in ceva tot timpul. Cand vor sa impuste personajul negativ nu isi bat capul sa verifice daca piedica e pusa sau nu. Tot o fata supravietuieste din tot grupul la sfarsit pentru ca isi descopera abilitatile razboinice asemanatoare Xenei pe care nu credea niciodata ca le avea. |
nu stiu daca s-a mai spus, dar, de obicei in filmele de groaza, thriller si nu numai, cand masina e stricata absolut mereu sau cand se iau la bataie supravietuitorii, cam pe la jumatea filmului, de obicei, iarasi cand telefonul nu are semnal sau se aude o voce la capatul firului care nu intelege ce spune saracu` disperat care e pe cale sa moara.. brrr, mereu sunt prezente astfel de clisee, nu le mai suport, ma enerveaza uneori! (:|
|
|
Deci in filmele americane de fiecare data cand un politist urmareste un infractor la un moment dat ii da prin cap sa faca rost de o masina. Si ce face el? Se duce pe sosea, opreste o masina, il de pe ala jos, se suie in ea si pleaca. Ca in GTA. Chiar e voie sa faci asa ceva?
|
O femeie incepe sa vomite si realizeaza ca a ramas gravida.
|
Originally Posted by bremen1980:
|
All times are GMT +2. The time now is 03:02. |