![]() |
A Woman Under the Influence :x , astazi, de la 22:15, pe TVR Cultural. Not to be missed!
|
bravo, omule!eu chiar n-am de gand sa-l ratez, mai ales ca a fost si-n turneul abandonat de mine.
saptamana trecuta a fost Faces-ul lui C. Felicitari TVR-ului Cultural si oamenilor care inca mai lucreaza acolo. ce vreau sa apreciez indeosebi este calitatea foarte buna a subtitrarii acestor filme. |
Originally Posted by omudindulap:
|
aproape sigur voi uita, dar mulțam fain.
|
Opening Night, John Cassavetes & Gena Rowlands :x
22:15, TVR Cultural |
Si in seara asta sunt cateva filme bune.
|
jet ca cu teapa ta cu tot!
|
Originally Posted by iiii:
|
22.45, TVR1, Grbavica: The Land of My Dreams
|
Filmele date pe tvr 1 si 2 nu sunt anuntate, azi e un film de Mihalkov, miine unul regizat de Karoly Makk, nume putin cunoscut la noi
|
se reiau filmele lui Mihalkov pe TVR2 la miezul noptii in fiecare luni, nu inteleg de ce nu le anuntati, nu cred ca toata lumea le-a vazut.
|
Pai nici nu cred ca se vor uita prea multi.E totusi 12 noaptea, iar publicul se cam culca pe la ora aia .In loc sa puna si ei filmele alea la ore accesibile, prefera sa indoape publicul roman cu politica, Vara pe val sau alte prostii.
|
Filmele de pe TVR1 sunt anuntate gresit, pt. azi ati anuntat filmele care s-au dat acum o saptamina.
|
23:30, Kanal D,Grindhouse
|
Ceva filme bune pentru weekend? Raman singura acasa si chiar nu am chef de nimic decat de telecomanda. Multumesc.
|
Digi Film
Buna ziua,
Postul Digi Film lipseste din lista canalelor de film, valabile pentru Anti-Spam TV (Recomandari zilnice de filme pe e-mail). :-/ |
The Fast and the Furious: Tokyo Drift
(2006) azi pe antena 1..de la 20:30 |
ruleaza la tv : El Mariachii..originalu..nu ala cu banderas
|
Recomandarea mea... un film bun
There Was a Crooked Man astazi la TCM
|
20:30, Miercuri (4 februarie), Pro Cinema - Philadelphia (1993) o super drama cu Tom Hanks si Denzel Washington printre altii + Antonio Banderas , acest film are la activ 2 premii OSCAR + multe nominalizari si alte premii deci merita urmarit ... vizionare placuta sa aveti :)
|
All times are GMT +2. The time now is 00:57. |