![]() |
Originally Posted by danonino:
@floyd, baiatule, cand zici "filme frumoase" te referi la talk-show-urile de posturile tv? |
Pe mine ma enerveaza astia care le pling romanilor de mila la TV :-& Cu cit sunt mai avuti cu atit oracaie mai tare.Parca sunt bocitoare platite :o sa fie rau ,o sa murim ,o s-o patim .O fi fost Romania ca Elvetia si acum am dat de fundul sacului si e vai de mama noastra.Pirliti am fost pirliti vom fi.<:-P
|
bremene, povestea cu drobul de sare e opera intelepciunii poporului roman.
ce ne scapa noua , e curajul. si nu stim sa tinem drumul drept. trebuie sa vina unul si altul sa ne ghideze, altfel suntem pierduti.... |
Fericirea este individuala asa ca daca -mi merge bine mie si poporul sufera nu-i bai.:))
Hai sa fim seriosi noi reprezentam centrul Universului .Iubim 10-20 oameni ,simpatizam 200-300 ,ne pasa de 1000 si restul de 22 de milioane sunt niste abstractiuni cu care uneori interactionam. Cu poporul sufar sau ma bucur doar la revolutii si la calificarile (tot mai rare ) ale nationalei de fotbal. |
si nici atunci, cu adevarat. e doar expresia relatiilor de turma, nimic mai mult.(asta la modul general, nu m-am referit numai la tine)
|
o perspectiva detaliata a dezastrului aici.
http://www.gandul.info/news/interviu...ormant-6448035 sa traiti bine! |
All times are GMT +2. The time now is 22:37. |