![]() |
Originally Posted by Gospin:
|
Originally Posted by ooo333:
Asta îmi aminteşte de ce ne spunea profa' de mate din a unsprezecea: Dragoste şi matematică cu sila nu se poate. :D |
Avea dreptate !
|
Am mai spus-o si pe-aici de cateva ori - math rulllzzzzz! >:)
|
Si Dragostea si matematica merg cu sila daca exista disciplina....
Ori matematica e mod aparte de a privi lumea... Si la baza matematicii sta ideea si gandirea, filozofica. Si matematica din scoli nu vrea decat sa va starneasca imaginatia in cel mai riguros si logic mod... |
hellsteed, sunt curioasă care îţi e părerea despre limba latină, coşmarul meu din timpul liceului.
|
Ia conjuga tu verbul amo, -are. :D
|
Originally Posted by Judex:
Make me! >:) |
Originally Posted by vave:
Ce l-ai incins pe Judex.... Legat de latina pot sa spun delirium tremens , delirium vivens (din Jurnalul Fericirii), " Ego Zenovius votum posui" - din istoria de-a 8-a Cred ca intr 8-a avusesem primele ore de latina.. dar am trecut asa peste.... Intr-a 9-a am avut de-a face cu Latina, si acuma stiu Tatal Nostru in Latina... ora era de la 7-8.. profu de latina avea deviza " cine nu-i cu noi e impotriva noastra" ... si cam asa era.. daca te mirosea dusman ... poc un 4... l-am luat si eu... Nu prea ma intalnesc eu cu latina , dar cand o fac ma bucur... |
1. Judex se încinge repede, din te miri ce. :-S
2. Am făcut 6 ani de latină, în timpul liceului am dat şi teză din ea. Am detestat-o enorm din cauza gramaticii ce mă depăşea şi mă depăşeşte total. În niciun caz nu mă refer la literatură sau maxime, astea sunt alte poveşti. :P |
Te dai mare, vave... :P
|
Din câte îmi amintesc tocmai ieri îţi spuneam că prefer mică, decât mare. :))
Deci nu mă dau nimic mai mult sau mai puţin decât sunt. :)) |
|
Originally Posted by Gospin:
Citeşte la topicul cu dedicaţii. ;) |
|
... sunt perfect de acord cu tine, dar nu e singura care contează. :) |
Dimensiunea conteaza...printre altele :).
|
Si asta va enerveaza ingrozitor? =))
|
Sunt off-topic de ceva vreme şi tind să ajung înspre off-forum. X_X :-$ |
Presimt ca Pitbull o sa aplice aici: "cel mai mult ma enerveaza ca vave e mereu off-topic" :)) |
All times are GMT +2. The time now is 07:23. |