![]() |
@Ambelici:
Prost esti, doamne. Nici mäcar nu te duce mintea cä citesc aici destui oameni care se întâlnesc cu mine mai des decât te duci tu la femei. Ia zi, putzulicä bearcä, de fapt ce te macinä pe tine? Stiu cä-ti place sä te bagi singur în seamä, da' de ce-ai avea nevoie ca sä te linistesti? Mm? Ia zi! (N-o sä zici, cä te stiu; o sä încerci s-o dai cotitä, si tot cu oistea-n gard o sä dai. Trist e cä nici nu-ti dai seama cât de penibil esti... Säräcutu' Pulifrici...) |
=))
Da-te, mai, mai incolo. Ce dreacu, vrei sa dau cu funia in tine? Si sa iti dau apoi si cu sapun? |
Poftim! Pe lângä, ca de obicei! :D
Nici o sperantä... Am mai väzut eu fiinte îndragostite de bobârnace, da' ästa vrea sä le ia el pe toate. |
:))
ok |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Good choice. |
Originally Posted by Mistah J:
|
mistah j
nu e vorba de als. nici macar nu ne cunoastem. dar si daca iti spunea tie ca esti un mare cacat provenit dintr-o familie de cacat si toate mizeriile pe care le-a mai spus despre als, la fel reactionam. sau ti se pare un comportament acceptabil? mai multe explicatii maine, chiar am de lucru azi. intervin numai la urgente. |
Originally Posted by halebardul:
|
|
bai, dar ce imaginatie erotica aveti...
cred totusi ca temperaturile tropicale de afara au rolul lor.... |
halebardul, suspect de bizar, ambra blu vor fi banati. 3zile, 5 zile si, respectiv, o saptamana.
|
minunat!
|
Bun asa.
Pitbull cit ia? |
|
Originally Posted by Gloria:
|
Originally Posted by Pitbull:
|
mai voi suntetzi dementi, mai baietzi
:)) am ras pe burta. daca e sa fim drepti, si ALS si Pitbull si Halebardul au injurat. toti ar merita un bann. faptul ca "au reactionat" nu e o scuza. |
eu nu as putea starni putina antipatie ? sigur as avea de castigat dpdv al imaginii
|
Originally Posted by Gloria:
---- Tineti-o tot asa! |
Caldura asta va afecteaza rau dragii mei.Recomand un dus rece rece de tot.Imi pare rau pentru cei care au fost banati,dar Gloria a avut dreptate sa faca asta.
|
All times are GMT +2. The time now is 22:16. |