![]() |
Nu, nu e rus. A scris in limba engleza, desi nu e de nationalitate britanica. Si a locuit departe de tara natala.
|
karen blixen? isac dinesen? sper sa nu ghicesc ca iar nu pot sa pun citat.
|
Originally Posted by Sihaya:
Naipaul ? Mascaricii ? Again ? |
Nabokov?
|
E un el, nu o ea. Din secolul XX. Intrebat de ce a ales acest stil de a scrie, a raspuns k si.a dorit sa le dea criticilor de lucru pe urmatorii 300 de ani.
|
joyce
|
Originally Posted by bre:
|
probabil Portretul artistului in tinerete.
da cu faza ca nu era britanic ne-ai cam zapacit. :-w evident ca ne-am gandit la italieni, cehi, norvegieni... |
Originally Posted by halebardul:
Pai este irlandez. Si nu este Portretul.. |
the dubliners ?
|
Da. Arabia You're next |
"kitty, auzi cum bat fulgii de zapada in geam? ce placut si domol suna! de parca ceva, din afara, ar saruta ferestrele. ma intreb daca zapada indrageste copacii si campiile pe care le saruta cu atata gingasie?si, dupa ce le saruta le acopera, grijulie, cu o patura alba, poate ca le si spune: somn usor, dragele mele, noapte buna pana cand se intoarce din nou vara."
|
Do you hear the snow against the window-panes, Kitty? How nice and soft it sounds! Just as if some one was kissing the window all over outside. I wonder if the snow LOVES the trees and fields, that it kisses them so gently? And then it covers them up snug, you know, with a white quilt; and perhaps it says, "Go to sleep, darlings, till the summer comes again. Through The looking Glass and what Alice found there Lewis Caroll |
acu sa nu-mi ziceti ca tre sa verific si in engleza sa vad daca e pe google....
sihaya, tu chiar le ghicesti...?daca da.....you're good!!! |
Buna intrebare! Banuiesc k se va vedea intr.un final... one way or the other.
Cred k sunt la rand sa postez. " Nu vom insista asupra rolului deosebit al armelor atomice. Fireste, nu ne putem impiedica sa resimtim o oarecare temere la gandul ca orice Familie din Imperiul nostru este in masura sa distruga, gratie armamentului nuclear, bazele planetare ale vreo peste cincizeci de alte familii. dar dispunem, cu totii, de planuri de represalii devastatoare. G***** si L********** pot tine in sah aceasta putere." E un scriitor american. |
Frank Herbert, Dune Messiah.
|
It takes one to know one.
Urmatorul citat, please! |
Quote:
sper ca nu te-ai suparat pe ce am zis. mai mult ca sigur le stii, dar am avut impresia - probabil gresita - ca ai pus citatul in engleza in ideea ca se poate gugaglui si asa, deci tre sa fiu si mai precauta. |
De ce m.as supara? Like i said, time will tell.
|
Nu am nicio carte la indemana, in afara unui tratat de insolventa. :D
Postez ceva dupa-amiaza. Multumesc pentru intelegere! :) |
All times are GMT +2. The time now is 18:19. |