Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Concursuri Cinemagia?? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95360)

annemary_taca 09 Mar 2010 12:04

daaa.....ma rog........nu este ceva normal sa nu se poata sterge din moment ce nu mai doresc acest cont..... what ever........

buticut 09 Mar 2010 21:40

Jeez,atat de greu iti este sa dai log out si sa nu mai intri vreodata pe forum,daca iti provoaca atata repulsie?

annemary_taca 10 Mar 2010 11:28

nu vad de ce sunt obligata sa pastrez un cont pe care nu o sa il ma accesez EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????? pt ca nu aveti voi implementat asa ceva, sau pt ca nu doriti asta? sa dati impresia ca aveti milioane de useri?

Pitbull 10 Mar 2010 13:08

Anamaria, draga mea,
Nu te mai complica asa,
Cu contul nu te mai stresa,
Lasä-l în puii mei si pa.

Cä de când venisi încoace,
Iaca gura nu-ti mai tace,
Taca-taca, taca-taca,
Pentru-un fleac de caca-maca!

annemary_taca 10 Mar 2010 14:54

ai fi putut sa il concurezi cu succes pe Eminescu............pacat ca a murit!

Pitbull 10 Mar 2010 15:51

No way, avem stiluri si metrici total diferite.
La mine, e mai degrabä un hibrid de Alecsandri, Topârceanu si Mircea Micu.

adla14 14 Mar 2010 19:20

Buna seara.
Am castigat un exemplar din cartea "Pagini de jurnal" oferita de editura Nemira pe data de 5 martie 2010 si pana acum nu am primit niciun mail. As putea stii cand anume se trimite cartea si cum pot sa intru in posesia ei?
Va multumesc anticipat si va doresc o seara frumoasa in continuare.

Diutzza13 16 Mar 2010 11:58

buna ziua

am castigat pe data de 22.02.2010 cartile- Mulţumesc pentru amintiri; P.S. Te iubesc; Suflete pereche; Dispăruţi fără urmă; Prietenul nevăzut.

as vrea sa stiu in cat timp le primesc.

scuzati deranjul si multumesc anticipat:D
o zi buna:D

StefanDo 16 Mar 2010 12:04

premiile se trimit cand ne parvin de la editurile colaboratoare (adica nu se stie cand :) ), veti fi anuntate printr-un mail

raptor 16 Mar 2010 14:09

poate ar trebui sa scrii si asta la rubrica de concursuri, exact asa, si cu smileyface

in caz ca veti castiga nu se stie cand veti primi premiile :)

Gloria 16 Mar 2010 14:48

Diutzza13, coletul tau s-a expediat ieri. Sa urmaresti recomandata de la posta, ca sa-ti ridici coletul.

Diutzza13 16 Mar 2010 15:12

multmesc pt raspuns:)

tina.marian 17 Mar 2010 12:51

hello,

as vrea sa stiu de ce nu se pot castiga bilete si in tara? sunt din oradea, unde la fel ca in bucuresti exista un hollywood multiplex, dar la voi in paginile de concurs nu apare, adica nu pot castiga bilete in oradea la film. chiar nu se poate face nimic?

multumesc anticipat pt un eventual raspuns :)

Gloria 17 Mar 2010 22:33

Vom incerca sa realizam parteneriate si cu retelele de cinematografe din tara. Si noi ne dorim sa facem astfel de concursuri. Stai conectata, implementarea unor astfel de concursuri nu e foarte departe.

joitagabi 25 Mar 2010 18:27

Nu mi se pare normal sa castige persoane care s-au inscris chiar in ziua extragerii. Astazi de exemplu , toti castigatorii sunt inscrisi pe site cu maxim o saptamana in urma iar cel de la the light este inscris astazi. Faceti ceva, softul vostru alege numai distre ultimii inscrisi.

alexido 26 Mar 2010 13:45

DVD The Hurt Locker

Buna ziua!Am castigat un DVD si nu l-am primit nici pana azi.Ce s-a intamplat?Concursurile astea sunt adevarate?Am primit mail de la Madalina Mircea ca s-a trmis, dar nu a ajuns.:-?Nume el meu de user este alexido.

enjoy.life 29 Mar 2010 13:26

Hei. Știți ce s-a întâmplat cu concursurile Hollywood Multiplex si CinemaPRO ? Au dispărut..

Multumesc !

StefanDo 29 Mar 2010 13:29

concursul este dezactivat pentru o saptamana, vei putea participa din nou saptamana viitoare

dumasmarius 01 Apr 2010 10:48

nu am primit nici un raspuns

salut ...am castigat un premiu cinemagia la concursul jenifer's body si am trimit 2 mailuri de confirmare si nu am primit nici un raspuns nimic . am trimis mailurile sambata pe 27 martie... is pe bune concursurile astea ???

StefanDo 01 Apr 2010 10:58

da, ti se va trimite mail atunci cand se expediaza coletele ;)
momentan nu am primit obiectele de la distribuitor

All times are GMT +2. The time now is 03:35.