Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Alex Leo Serban (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95278)

Pauline Kael 23 Apr 2009 08:09

Redmen si Neuptolem,probabil ca voi nu cititi carti ,recenzii adevarate despre filme ,de aceea va deranjeaza(cine sunteti voi? nobody) prezenta MIRACULOASA a lui ALS pe forumul asta stafidit.Anyway,de aia e sictirit si omul,de astfel de "aruncatori de pareri",ranchiunosi,invidiosi,care de fapt trebuie ignorati.Probabil ca nu vrea sa-si consume energia cu toate fleacurile,toti insipizii,ofuscatii.

Chambord 23 Apr 2009 08:38

Originally Posted by Neuptolem:

V-ati putea indrepta atentia catre altii de pe liternet, sunt cu duiumul in timp ce aici doar unul singur.

Si ai vreo idee (aplicabila) despre cum sa-i aducem aici ?

Alex Leo Serban 23 Apr 2009 10:21

altii

dintre cei care scriu pe liternet & care mai scriau si aici: lucian maier (nu mai stiu nicku lui dp cinemagia, sorry)

stiu k lui pitbull ii place si dl asta, marian radulescu; e cam pretios-didactic-bythebookish dupa gustul meu, dar se poate incerca (are pitbull contactele lui)

mihai fulger mai intra si el aici (sporadic), dar are blogul lui, so...

altfel - iulia blaga scrie pe hotnews, deci nu crek mai are timp
andreea chiriac scrie in ziarul de duminica, idem

se poate incerca totusi

ps scuze, nu e in intentia mea sa monopolizez nimic; nu mi-am 'propus'/dorit sa fiu nimic pe acest forum... stiu k unii ma plac, altii nu = that's life :)
daca prezenta mea e sursa de conflict (& am o banuiala k asa va fi - what with comrade marx & stuff), prefer sa ma retrag de acum
va multumesc

Pitbull 23 Apr 2009 11:15

Marian Rädulescu a si fost aici o perioadä, invitat de mine; i-a pläcut, dar s-a luat cu altele si uitat de noi. Ii dau un e-mail sä revinä.
Lucian Maier (nu mai e nici un secret pentru nimeni) se numeste la noi "Gionloc".
Mihai Fulger, da. Tot mergem împreunä la Timi-short, o sä-i spun sä mai posteze si pe-aici.
Comrade Marx nu cred cä mai e o problemä. Cât mi-e el de simpatic as a real person, în ultima vreme n-a mai apärut aici decât ca sä atace vulgar comunitatea ("cinemagazia", "cinemagaria", si alte grädinitizme d-astea), deci nu preconizez nici o reabilitare durabilä a relatiilor.
(Mungiu ne citeste; nu posteazä; recent, ne-a recomandat cuiva drept "cel mai bun forum românesc de cinema".)

Chambord 23 Apr 2009 11:23

Originally Posted by Alex Leo Serban:

dintre cei care scriu pe liternet & care mai scriau si aici: lucian maier (nu mai stiu nicku lui dp cinemagia, sorry)

stiu k lui pitbull ii place si dl asta, marian radulescu; e cam pretios-didactic-bythebookish dupa gustul meu, dar se poate incerca (are pitbull contactele lui)

mihai fulger mai intra si el aici (sporadic), dar are blogul lui, so...

altfel - iulia blaga scrie pe hotnews, deci nu crek mai are timp
andreea chiriac scrie in ziarul de duminica, idem

se poate incerca totusi

ps scuze, nu e in intentia mea sa monopolizez nimic; nu mi-am 'propus'/dorit sa fiu nimic pe acest forum... stiu k unii ma plac, altii nu = that's life :)
daca prezenta mea e sursa de conflict (& am o banuiala k asa va fi - what with comrade marx & stuff), prefer sa ma retrag de acum
va multumesc

ALS, multumim. :-bd Stii cumva daca djerzinski si pantacruel scriu si ei pe aici ?

Ne mai poti recomanda, pls, niste bloguri faine de film ?

Moderatori si admini, faceti si voi un efort si mai invitati cronicari/regizori/scenaristi pe forum. ALS a dat niste indicii mai sus. E si in interesul vostru: rating/ trafic/ tralala. Si eventual divulgati-ne (cu acordul lor :D ) si numele lor real. Nu de alta dar sa nu ne apucam sa-i injuram/balakarim, nestiind cine sunt.

Multumesc frumos.

LE: Pitbull 10x !

ce nikuri au mihai fulger si marian radulescu ?

si ADUCETI-O PE IULIA BLAGA !!!!!! :x :)

Alex Leo Serban 23 Apr 2009 11:34

pe djerjinski l-am intrebat si eu (am crezut k el e 'erectia eunucului' ;) ), dar mi-a zis k nu...
panta - nu stiu; e f posibil

Chambord 23 Apr 2009 11:44

pe djerjinski l-am intrebat si eu (am crezut k el e 'erectia eunucului' ;) ), dar mi-a zis k nu...
panta - nu stiu; e f posibil

Mersi. Good luck sa iasa bine cu zugravitul ! :)

Alex Leo Serban 23 Apr 2009 11:52

msi - sint la 'finisaje', dar azi e sf. ghe (la multi ani gicilor & gicelor!), miine izvoru tamaduirii, asa k nu stiu cind se vor 'finisa' finisajele... :)

Neuptolem 23 Apr 2009 11:58

Vedeti cum se aduce un om pe forum? :)
N-am zis ca am ceva cu ALS, doar ca nu mi se pare normal ca el, NUMAI el sa devina emblema forumului, site-ului, etc.
Pauline, eu am tot cumparat Libertatea de weekend si...nu duc lipsa.
De asemenea, liternetul mi-a oferit cateva mostre de scrieri de calitate. N-as vrea sa dau calificative celor de acolo, nu stiu daca ALS ar fi in prima jumatate.
Da, Iulia Blaga ar fi beton!
Citeste si Cristi Mungiu? Pai sa intre prin atelier, o sa-i darui un scenariu gata facut de turnat. Cu ocazia asta ma scot si eu.

Pitbull 23 Apr 2009 11:59

Originally Posted by Chambord:

ce nikuri au mihai fulger si marian radulescu ?

si ADUCETI-O PE IULIA BLAGA !!!!!! :x :)

Mihai Fulger semneazä cu numele lui real (sub forma "mihaifulger" - are deja 86 de mesaje...)
Marian Rädulescu nu stiu dacä ar fi de acord sä-i divulg nickul (desi cred cä da; pur si simplu nu stiu). Ii dau acum un e-mail - si sä vedem...
Si mie mi-ar conveni sä vinä Iulia, cu proxima ocazie când stäm la o tacla mai lejerä (poate la Timi-short), încerc s-o cinemagiseduc...

azi e sf. ghe (la multi ani gicilor & gicelor!),

Miersî, dragä, miersî... :x
Da' SânLeo cându-i?!

corinka 23 Apr 2009 12:12

Originally Posted by Pitbull:

azi e sf. ghe (la multi ani gicilor & gicelor!),

Miersî, dragä, miersî... :x

Te cheama si Gheorghe/George/Gica/Gigi?
La multi ani!
Originally Posted by Pitbull:

Da' SânLeo cându-i?!

N-am auzit de Sân Leo, dar pe 30 august este Sf. Alexandru.

Alex Leo Serban 23 Apr 2009 13:59

pina la sf. alexandru - de sf. ghe (ala de se lupta cu balauru (:| ), check out this:

http://www.cityfm.ro/content/city-ta...an-prima-parte

http://www.cityfm.ro/content/city-ta...n-a-doua-parte

:">

Pitbull 23 Apr 2009 14:47

Sunä enteresant!
Asculta-le-voiu cu nesatiu, mai pre-nserat, cäci acum mä prepar a mere la "O nanosecundä de Cärmäzan". (Oare cine va birui? Sânjorj, sau Lighioana?)

halebardul 25 Apr 2009 22:49

Intrebare catre suspect de bizar:

Ce ai dom'le cu ALS?
Nu esti din garda veche, nu ai razbunari personale, trecut beligerant, nimic de impartit. Si atunci?
Ce te face sa te legi de el?
DUPA CE L-AM ADUS CU ATATA GREUTATE PE FORUM.

Ai putea sa aduci macar 3 argumente, asa, pe puncte?
1. pentru ca...
2. pentru ca...
3. pentru ca...

Ca sa inteleg si eu.

N.B. Nu sunt prieten cu als, nici macar cunoscut, nu ma stie, n-am parti-pris-uri, doar o curiozitate stiintifica gen nat.geo.wild: de ce?

Suspect de bizar 25 Apr 2009 23:00

Pentru că mă enervează obsesia lui Pauline pentru el.
Pentru că nu ştiu ce are cu nume.
Pentru că îi un critic mediocru.

halebardul 25 Apr 2009 23:07

Originally Posted by Suspect de bizar:

Pentru că mă enervează obsesia lui Pauline pentru el.
Pentru că nu ştiu ce are cu nume.
Pentru că îi un critic mediocru.

bine, sa dezvoltam:

1. ce vina are als pt obsesia lui Pauline?
2. Cine e nume? ce relatie ai tu cu nume? Care nume, spune-i pe nume.
3. Aici ai mai mult de explicat. De ce-l consideri tu ca e mediocru? Si cine e de varf? Adina Darian? Dana Duma? Pe ce te bazezi?

Asa, prieteneste, fara suparari personale, sunt doar curios sa aflu.

Suspect de bizar 25 Apr 2009 23:11

De obsesia lui Pualine m-am legat,nu de ALS.
nume îi un utilizator CineMagia,n-am vorbit niciodată cu el,da' mi se pare de treabă şi un om cu care ai putea vorbi,si marele ALS se înjura de mama focului cu el pe forumul vechi,parcă îi si era frică să nu vină la el acasă să-i facă ceva.
Faza cu mediocritatea,iţi dau două exemple:1)Consideră 300 ca fiind film bun;2)Consideră „....Zohan” cea mai spumoasă comedie a verii.

halebardul 25 Apr 2009 23:20

aici poate fi vorba de gusturi personale, nu crezi? La filme si la fotbal ne pricepem toti. Daca unuia i-a placut Poveste de Cartier, pe care Gorzo, sa iau un exemplu, il desfiinteaza, pentru ala Gorzo e un critic prost. Observi ca am dat un exemplu in avantajul tau, nu? Nu in aprecieri de gen TOP sta valoarea unui critic. (hai ca ma faci sa deschid un nou topic: "in ce consta valoarea unui critic de film?") Criticii sunt si ei oameni si au gusturile lor. Nu sunt repere absolute de valoare. CUM critica, in asta sta toata povestea. O sa lipsesc putin ca sa caut ceva pe net, take your time si raspunde-mi detaliat.

Suspect de bizar 25 Apr 2009 23:24

Nu vorbeam de gusturi.Una-i dacă-mi place un film,alta-i valoarea lui.Zohan şi 300 sunt filme proaste.Punct.Dacă-i place cuiva îi altceva,şi mie mi-o cam plăcut Scary Movie-urile da-s proaste.

halebardul 25 Apr 2009 23:35

unde-s afirmatiile astea, de care spui? Nu le contest, as vrea doar sa le citesc "cu ochii mei".
pe de alta parte, daca vrei sa vezi judecati de valoare citeste http://www.dilemaveche.ro/index.php?...rticol&id=7789 sau orice altceva de pe site-ul respectiv.

Oricum, eu sunt fan Gorzo, dar cred ca trebuie respectati toti criticii care au ceva de spus.

(In paranteza si nu prea: si daca ti se pare un critic slab, trebuie sa-l insulti? Numai pentru faptul ca intra in acelasi areal cu tine, si se face oarecum accesibil? De ce nu discuti cu el direct problemele astea, despre Zohan si 300? Uite, ai ocazia! Ori tu profiti de ocazie doar ca sa-l injuri?)

All times are GMT +2. The time now is 23:31.