![]() |
Faza cu we are spartans ii penibila,la fel si lupta in chiloti a spartanilor,cand l-o aruncat pe mesager in groapa n-avea motiv,spartanii nu luptau ca matrix cu rostogoliri si alte prostii,leonidas jaca ca un caine castrat,la fel ca majoritatea actorilor,deci filmu asta de rahat nui demn nici macar de 3,ii un rahat pur si simplu.
|
Este parerea ta.Inteleg ca esti patimas dar trateaza totul cu umor.
Originally Posted by Suspect de bizar:
Caine castrat?Mi se pare un mascul adevarat,e drept ca filmul si prestatia mai exagereaza,dar era cool,nah.Restul ,no comment. Filmarile au durat 60 de zile iar post-productia un an.Rodrigo Santoro (excelent joc) trebuia sa fie tanarul fiu decapitat ,Astinos,dar Zack Snyder a fost miscat de talentul sau la auditii si l-a facut Xerxes.Filmul e neconventional,iar muzica rock trebuia aleasa cu mai multa grija..Armele sunt de la "Alexander" si" Troy "pt a economisi bani..Frumoasa Lena Headey,regina,a jucat in Fratii Grimm rolul Angelikai,cea care ii insotea pe cei doi frati..Mi se pare expresiva,dura si feminina,exact cum trebuie. |
Cel mai mult ma enerveaza ca isi bate joc de istorie,asta pe langa faptulca rasa umaa s-a facut de rusine cu 'filmul' asta.
|
Daca vreti documentare uitati-va la History Channel,Discovery,etc.E un film de divertisment,un experiment in majoritate reusit. |
Rasa umana in genaral,ii un jeg si daca criticu lu' peste zice ca daca mancam rahat ii bine nu trebe' mancat rahat.
|
N-ai argumente,si rahatul e chiar bun uneori,ma refer la ala de pus in cozonaci. :P Bag seama ca nu citesti ce am scris mai sus. Esti sub scut. |
Dupa umana am pus virgula,am citit ce ai scris,bati campii ca un cal in calduri.
|
Ma distreaza ca in lipsa de argumente faci comparatii tampite" caine castrat","cal in calduri",ceva tendinte zoo..?
Nu te mai ambala degeaba. |
|
Ti-am raspuns mai sus,am citat si am raspuns la chestiile astea..E problema ta ca nu ti-a placut.Punct.
|
Daca ne luam dupa gusturile nu se discuta atunci ar trebui inchis forumu.
|
A mai vazut cineva 300? Si care sa nu aibe pareri radicale?Si (contra) argumente? 8)
|
Analiza mea e pe pagina-ntâi a topicului.
(Da-i radicalä. Sorry.) |
Originally Posted by Pitbull:
Dvs doriti sa-i dati filmul (alta) greutate si alte conotatii.Filmul e pt divertisment( a fost propus si refuzat de Warner Bross care face animatii de ex).Nu trebuie cautate mari adevaruri aici si nu se comite nici o impietate,nici o manipulare(asocierea cu nazismul mi se pare patologica).E facut bine( pt un film prelucrat,mult peste "Beowulf"de ex,film cam in acelasi gen. Actorii sunt super(nu stiam de ei) Leonidas a jucat Attila,Coriolan si mai toti eroii istoriici si duri,regina Gorgo e o femeie absolut magnifica nu doar ca aparitie( scena violului..consimtit denota ca e aspra si judeca rece ca o spartana,se sacrifica),personajele sunt parca din povesti,f grotesti,expresive totul e ales si prelucrat cu mare grija. Sunt si multe defecte( ma refer la scene de lupta),dar filmul are calitati ,nu pot fi negate doar pt ca vi se pare ideea in sine a filmului ridicola.Mai ridicoli sunt suporterii de azi de pe terenurile de fotbal si injuraturile intre forumisti care nu s-au vazut si nu se vor vedea in viata lor :P |
filmul e cool si f. entertaining chiar daca putin centrat pe o masculinitate usor atavica
|
Of, iarasi despre 300, un film atat de plictisitor.
ALS a decretat ca e bun, din motive pe care doar le pot banui ("nu poti respira zi d zi aerul rarefiat al inaltimilor", cum bine a spus pe cinefan); fanii hardcore s-au bucurat afland ca un critic le confirma capodopera (desi ei sunt lobotomizati de imaginile sulitasilor musculosi, de basinile patriotice si machismul ridicol); au aparut apoi pretinsii rafinati, nici macar snobi ci afectand snobismul, incercand sa-si etaleze bun-gustul, incercand sa declare filmul o creatie de valoare (urmandu-l pe ALS). Nu e. E copilaresc, e stupid, e plictisitor, e groaznic. |
Bogie, Bogie...
De ce nu vii tu mai des pe forum? Mai vino seara pe la noi, Bogiele dragäää...! :happy: |
Originally Posted by Bogie:
Restul chiar m-a plictisit ce-ai scris,nu filmul.N-ai logica,casazicasa. |
Originally Posted by Pitbull:
esti incredibil de partinitor.... nu mai ai niciun haz... :? |
Mersi, stiam - placa asta o tot pui de vreun an; fii si tu mai original - hai cä poti!
(Trebuie sä recunosc cä, în materie de HAZ, "logica" ta e antilogicä - scuzati, antologicä am vrut pentru ca sä spun: dacä-i dau dreptate cuiva care-i de-aceeasi pärere cu mine, sunt "pärtinitor"; evident, pentru tine "obiectivitatea" înseamnä sä fii de acord cu cineva care te contrazice. Curat rezon, coane Supicä!) |
All times are GMT +2. The time now is 14:05. |