Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Animals' Cafe (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=88134)

seven7seven 09 Aug 2007 22:19

Îmi plac enorm Saint Bernarzii. Dar sunt pretentioºi. ªi lasã bale multe.. Dar sunt adorabili! :)

O sa îmi iau unul, când o sã stau la casã. :lol:

oxlock 09 Aug 2007 23:26

frumos tot ce se scrie pe aici............ :love: totul impanzit de atata dragoste.
vedeti:
http://www.romanianvoice.com/poezii/poezii/pajulcup.php

si by the way, toata povestea asta m-a aruncat cu gandul la o fosta prietena, care mi-a pus intrebarea : tie ce iti plac cainii sau pisicile?
......vroia sa vada daca tin mai mult la "stapan", sau mai mult la..... teritoriu

musetell 14 Aug 2007 17:46

:)

musetell 15 Aug 2007 20:22

just for the record: I love my ami :love: :love: :love:
cand o sa fiu mai putin obosita ca sta sera o sa va spun si de ce..

musetell 24 Aug 2007 01:26

I love my cat!!!
:love: :love: :love:
..deci nu va spun cat e de scumpa ca dimineata vine sa doarma cu "mami ei" ..and that means I, vine si desi dorm pe o canapea ingusta (asta pt ca nu-mi place s-o fac si s-o desfac all the times) isi face loc si-si ascute gherutele pe fata mea de perna..e o scumpa, ce mai..

Dominic 15 Sep 2007 23:46

Eu am un rottweiler!O femela de un an si 9 luni...e...ce sa zic...cel mai frumos caine care l`am avut.Imi doream sa creasca totusi mai maricica dar fiind femela nu ajunge sa fie cat un mascul.Nu i`am dat mancare de caini...nu i`am dat nimic din ce se recomanda(vb de reclame & other stuff)....numai oase(porc pui)...a crescut foarte frumos si sunt foarte incantat de ea! :D

Pitbull 16 Sep 2007 00:21

E o rasä superbä.
(Pe locul trei la favoritele mele, dupä pitbull - evident! - si bull-terrier.)
DAR!
Nu fi bou si NU-I MAI DA NIMIC DE PORC!
O paste o hepatitä de nu stii ce-i aia. Se vindecä, din fericire, dar tratamentul dureazä sase luni si te costä de te usucä.
Si las-o mai moale si cu oasele de pui (si de peste), cä nu stii când o lasä norocu-n panä si-i perforeazä intestinul. Ia-i oase de vitä cu grämada, e plin de ele peste tot, ieftine, bune, sänätoase, n-ai probleme.

In rest, sä-ti träiascä! Cum o cheamä? Si cum ai crescut-o? Socializatä, sau a dracu'?

Dominic 17 Sep 2007 22:24

Nu sunt "bou" stai linistit..ce`i drept nu prea ii dau oase de porc...si dak ii dau de pui..ii iau tacamuri....ieftine..i le prepar si apoi i le dau..,Alma i`am pus numele...am dat`o deja la prima monta..din 9 pui 2 au murit din pacate...primul in prima zi...si al 2 lea 2 zile mai tarziu...5 i`am dat pe la cunoscuti...toti stau la casa(curte)...si 2 i`am pastrat...Sunt frumosi...jucausi si foarte destepti...ea socializeaza...e prietenoasa dar stie oricum sa faca diferentele....Un singur defect are...nu pot sa ma ating de ea knd mananca...de la 3 saptamani de knd am luat`o..nici atunci nu puteam sa pun mana la 5 cm de farfuria de lapte...nu stiu cum sa o dezobisnuiesc.
Si mie imi plac pittbulii...si amstaffii foarte mult...am avut unul..dar era tot femela si era sa o manance Alma...era si mai mica decat asta...dar era super tare...era dresata si crescuta foarte foarte bine.Avea un fizic de "culturist" :) ...Tu?Ce caine ai?

Supastar 17 Sep 2007 23:31

Originally Posted by Dominic:

Un singur defect are...nu pot sa ma ating de ea knd mananca...de la 3 saptamani de knd am luat`o..nici atunci nu puteam sa pun mana la 5 cm de farfuria de lapte...nu stiu cum sa o dezobisnuiesc.

cred ca e defect de fabricatie la rasa.
si nero al meu face la fel. in timp i s-a extins meteahna si cand vrei sa-i atingi zgarda, dar ii trece imediat cum retragi mana, altfel n-as putea fi azi aici sa scriu asta ;)
lu' nero nu i-a trecut niciodata sau poate n-am reusit noi sa-l dezobisnuim. are 7 ani si cred k va ramane cu kestia asta.

Pitbull 18 Sep 2007 00:50

Evident, eu am ce-s eu însumi! ;) Douä pitbullite de toatä frumusetea, Arella (10 ani) si Diva (8 ani), mamä si fiicä; dacä mergi pe linkul grupului meu MSN, e acolo un album cu pozele lor, "Pit's Pits".
Sunt convins cä Supi are dreptate, si apäratul agresiv al mâncärii e congenital; n-ai s-o dezveti, deci acceptä-l asa cum e. Eu cu ale mele l-am prevenit având grijä încä de mici (pe Arella o am de la cinci luni, pe Diva de la nastere) sä le mângâi când mâncau, sä le felicit, sä le ridic mâncarea si mai aproape de gurä, ca sä le câstig încrederea. Dar dacä Alma de la trei säptämâni si-o päzea cu atâta sträsnicie, e clar! A'ta e'te!
Da, drama puilor care mor e cumplitä. Arella a avut trei perechi. Primii patru s-au näscut usor, în 31 mai, pe urmä o zi pauzä, iar în 2 iunie, un pui urias, deja mort, i-a blocat canalul. I l-a scos veterinarul, si imediat a venit sorä-sa geamänä, Diva însäsi. Deloc pläcut si usor pentru noi - darmite sä-i vezi cä se nasc vii, si apoi mor... Noroc cä toti ceilalti au ajuns bine, la curti, la stäpâni buni, etc.

Dominic 19 Sep 2007 22:55

Inteleg!Eh...nu era asa o mare chestie faptul k nu o pot inlatura de la mancare...numai ca eu credeam ca ar avea efect asupra mea mai tarziu...adik sa nu faca distinctia intre stapan...si sa sara la mine...deseori auzeam "ca la 1 an jumate 2 nu mai face distinctia si innebuneste"...tampenii nu altceva...am trait si am vazut pe pielea mea.. nici o singura data nu a marait macar la mine.Sa`ti traiasca fetele :D !

Pitbull 02 Oct 2007 20:17

Am primit pe Yahoo mess acest mesaj; îmi fac datoria si-l dau mai departe:

sunt 13 puiuti de ciobanesc german care daca pana vineri nu-si vor gasi stapan vor fi eutanasiati. da si tu mai departe te rog!!.. . id de contact pt doritori ( sunt gratis ) : [email protected]

Cazeemeer 02 Oct 2007 22:03

Puiutii astia par sa fie vedete mari, avand in vedere ca am primit si eu asta, si ma aflu in cealalta parte a tarii. Poate e o campanie de self-marketing ingenioasa a acestei Anamaria Munteanu, whoever she may be.

Pitbull 02 Oct 2007 22:13

Asa se pare. Dupä ce am dat mess-mass, Kaspar Hauser mi-a spus cä anuntul circulä offline si prin Iasi.

Cazeemeer 02 Oct 2007 23:13

Trebuie sa recunoastem insa ca, daca e intr-adevar fals, e foarte bine gandit. Am auzit de foarte putine chestii de genul asta (petitii, rugaminti de donat bani pentru copii suferinzi etc) care sa aiba raspandire rapida chiar si in acelasi oras. Sa se raspandeasca in tara simultan e chiar interesant. Morala: Vrei neaparat sa raspandesti o informatie, atasezi la ea o poveste impresionanta cu catelusi abandonati la baza esafodului si mergi la sigur.

Dominic 04 Oct 2007 22:49

Da...si eu am primit offline`ul...acum cine stie...poate e un gest de omenie...avand in vedere k atunci knd l`am primit...acum o zi doua...mai era putin si era ziua internationala a animalelor...acum cine stie...

Coshava 19 Oct 2007 07:38

De curiozitate doar : dar alte specii de animale, in afara de alea "de casa" mai sunt pe lista de favorite a cuiva ? :?

Mie unul stiu ce-mi placea in copilarie sa adun ( dupa ploaie de preferat :) ) melcii si sa-i duc in curte ... ca muream de nervi cind vedeam vreunul calcat pe drum de masini. :sick:

Pitbull 19 Oct 2007 11:20

Ar fi multe... Acum, bunäoarä, îmi vin în minte serpii - întotdeauna m-au fascinat prin simplitatea lor, prin capacitatea de a face atât de multe (si periculoase!) folosindu-si numai trupul, si prin latura afectivä (se pot atasa foarte strâns de stäpâni - chestie potentatä si mai mult, prin faptul cä, reptile fiind, au o inteligentä cvasi-nulä, funtionând eminamente instinctual).

lady_mystyque 19 Oct 2007 23:41

Originally Posted by Pitbull:

Ar fi multe... Acum, bunäoarä, îmi vin în minte serpii - întotdeauna m-au fascinat prin simplitatea lor, prin capacitatea de a face atât de multe (si periculoase!) folosindu-si numai trupul, si prin latura afectivä (se pot atasa foarte strâns de stäpâni - chestie potentatä si mai mult, prin faptul cä, reptile fiind, au o inteligentä cvasi-nulä, funtionând eminamente instinctual).

are kiddin me??? :love:
si eu care credeam ca sunt singura care iubeste serpii de pe aici! care e specia ta preferata dak ai asa ceva of course...

Carmine Galante 19 Oct 2007 23:49

Sa moara copiii care minte !

All times are GMT +2. The time now is 17:20.